Snelevacature Amsterdam

De nieuwe macht van de Schüssler zouten

Schüssler Salze sind Power Pakete für Körper und Geist
Schüssler zouten Power pakketten voor het lichaam en geest, je ware multitalents. Schüssler zouten helpen met alledaagse klachten zonder de bijwerkingen. In het geval van Stress, ze bieden nieuwe energie, het immuunsysteem te versterken, om te voorkomen dat een herfst-Blues, onderhouden en mooi zelfs helpen bij het afvallen.

De twaalf Schuessler zouten – kracht stoffen voor het lichaam en de ziel

De gezonde dozijn van de Schüssler zouten zijn te vinden in de duitse apotheken al heeft zijn vaste plaats. De minerale zouten aan ons bekend zijn in de eerste plaats als een natuurlijke helper in het geval van acute klachten. Echter, Schüssler zouten, in het bijzonder, in de preventie van ziekten. “Eindelijk, vele functies in ons lichaam zijn minerale afhankelijk zijn”, vertelt natuurgeneeskundig therapeut en auteur Günther H. Heepen, “aan de andere Kant, de Schuessler zouten, ook als een preventieve maatregel.”

De multi-talenten gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven als brandstof voor het lichaam en de ziel. Vooral in het koude Seizoen, regen Schüssler zouten van het immuunsysteem en helpen bij het voorkomen van infecties. En bij wie is het Kerstfeest een keer stress – gewoon van de rust en stilte! Schüssler zouten helpen bij het opladen van de batterijen en meester van de turbulente fases. Regelmatig toegepast, u helpen om te blijven in gezond en fit. Daarnaast Schüssler zouten handhaven van de huid en houdt deze in Evenwicht.

In tegenstelling tot de school van de geneeskunde, de biochemie is uitgelijnd volgens Dr. Schuessler, de balans gewicht van de structuur van het lichaam. Geen kwestie wat de Schuessler zouten zijn effectief: zij waren, omdat zij stimuleren het zelfgenezend vermogen. In dit geval, het Systeem met de twaalf minerale zouten is gemakkelijk toe te passen en heeft geen bijwerkingen, zelfs in combinatie met andere geneesmiddelen. Het is dus ideaal om jezelf te behandelen.

Die Wirksubstanzen in Schüssler Salzen sind stark verdünnte Mineralstoffe

De actieve ingrediënten in Schüssler zouten zijn van sterk verdunde mineralen die voorkomen in de vorm van kristallen in de natuur

Schüssler zouten zijn gedoseerd juist voorzichtig genezen

De all-round helper kan combineren zonder bijwerkingen met andere geneesmiddelen. In de acute ziekten, het moet in de eerste twee uur, vervolgens elke vijf tot tien minuten op een tablet oplossen in uw mond. In het geval van chronische ziekten, is de aanbeveling om zes tabletten in de loop van de dag. In plaats van ze te laten smelten op je tong, je kan los de tabletten op in warm water. Om dit te doen, moet u gebruik maken van koolzuurhoudend mineraalwater of kraanwater. Te Roer het beste gebruik maken van een plastic lepel omdat het metaal kan verminderen de effectiviteit van de biochemische stoffen.

De belangrijkste Schüssler zouten in de Quick-Check –

Schuessler celzouten 2 Calcium fosforzuur wordt beschouwd als het meest belangrijk is de opbouw en de versterking van de verbintenissen in het kader van de Schüssler zouten. Het helpt bij het herstel van ziekten, bevordert de vorming van bloed en ook samen groeien tot botbreuken.

Schüssler zout 3: Ijzer fosforzuur is de brand in het assortiment. Het no. 3 verlicht de pijn en vermindert infecties. Het stimuleert ook de bloedsomloop en verhoogt het concentratie vermogen.

Schüssler zout 5: Kalium fosforzuur voor de voeding van de cellen van voldoende energie te voorzien, wordt beschouwd als een macht zout. Voor belangrijke afspraken, het kan verminderen ook de innerlijke opwinding.

Schuessler celzouten 7 Magnesium, fosforzuur is het zogenaamde “Hot Seven”. De tien in warm water en opgeloste tabletten van de 7 snel te helpen tegen krampen en pijn. In aanvulling, het gezonde Drankje kunt zorgen voor een goede nachtrust.

Schüssler zout 11: Silicea wordt ook wel de schoonheid van zout. Het vinger versterkt de nagels, voorkomt fijne lijntjes en rimpels en verstevigt het bindweefsel. Daarnaast is het de haargroei stimuleert.

Met de Schüssler zouten fit en vitaal de Winter door

Vier verkoudheden in het seizoen, zijn de normale – maar het gaat ook zonder: Vroeg genomen, dammen Schüssler zouten-ontstaan van infecties.

Het koude Seizoen nadert en daarmee ook het risico van het ontwikkelen van infecties. Echter, een loopneus, hoest en heesheid, kunt u effectief bestrijden met de natuurlijke genezende kracht van celzouten. En veelzijdig: kuren te bouwen het immuunsysteem in een vroeg stadium, en een aantal van de zouten van het verlichten van de symptomen. Ook als een snelle SOS middel van Schüssler zouten kan bevatten infecties of aanzienlijk in de loop van het ontlaten.

Volgens de zogenaamde ontsteking van het schema van een verkoudheid (lichte keelpijn, spontane Niezen, eerste slikken) Ijzer fosforzuur D12 in de eerste fase. In het eerste uur, elke vijf tot tien minuten te laat op een tablet oplossen in de mond. Verminder dan de dosis, elk uur tot een halve tablet per 15 minuten, daarna elke 30, daarna elke 60 minuten.

Schüssler Salze schützen im Winter vor Erkältungen

De Schüssler zouten helpen in de Winter vooral goed opgelost in water, als een zogenaamde “hot Seven”

De verkoudheid is nog niet (de neus is verstopt, keel doet pijn meer, de amandelen zijn gezwollen), kalium chloratum D6 als een snelle koude vuur: elk uur een tablet.

De koude zal altijd hardnekkig zijn en purulent, ontwikkelt een hoest en Algemene vermoeidheid kalium sulfuricum D6 helpen. De regeneratie zout bevordert de eliminatie van toxines en versnelt het genezingsproces: drie tot zes keer per dag een tablet.

Geef een reactie

Scroll To Top