Snelevacature Amsterdam

De OPC van de Baobab kan het verbeteren van de glucose tolerantie

Een nieuw geïntroduceerde fruit extract op de Stijging van het bloedsuikergehalte kan remmen om de consumptie van koolhydraatrijke voedingsmiddelen.

Baobab is de Naam van een grappige cartoon karakter. Integendeel, het is een boom met een krachtige stam, dat kan een hoogte bereiken van bijna 20 meter tot ongeveer elf meter in omtrek. Het leeft voornamelijk in de landen van zuidelijk Afrika, d.w.z. Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mozambique en Zuid-Afrika, en daarom wordt hij ook wel de Afrikaanse apenbroodboom, of botanisch, Adansonia digitata.

Bijzonder populair zijn de groene tot bruine vruchten van de baobab boom. De smaak is niet erg goed, maar zijn ook rijk aan zuur, Vitamine C, Riboflavine (Vitamine B2), Niacine (Vitamine B3), calcium, citroenzuur, appelzuur, en barnsteenzuur. De zeer vette zaden hebben een hoog percentage van de vitamines A, D en E. daarnaast zijn de vruchten bevatten veel voedingsvezels, zoals pectine en zijn een uitstekende bron van polyfenolen, of fytochemicaliën, zoals geurstoffen, kleur -, smaak-of tannines.

De antioxidant activiteit van Baobab Fruit pulp, die ook wordt beschouwd als een pre-en darmflora stimulerend middel, wordt aangegeven met een vier keer die van de kiwi of appel. Mensen en andere zoogdieren en vogels fungeert als de Baobab daarom als een welkome bron van voedsel. Daarnaast is hij van oudsher speelt in de lokale natuurlijke genezing en de volksgeneeskunde een belangrijke rol.

Baobab als een nuttige toevoeging in functional foods

Het is heel verrassend dat een dergelijke hoge kwaliteit van het voedsel is reeds in de Westerse Landen een hoge populariteit. Een gebrek aan beschikbaarheid, kan het zijn dat de vordering met veel Baobab, echter, de meest voorkomende bomen in zuid-Afrika, en kan ook gebruikt worden voor het agrarische gebruik is geteeld.

Niettemin, de vrucht van de Afrikaanse baobab boom, die door de manier waarop geproduceerd wordt meestal eerlijk en duurzaam is, en verdeeld is, alleen in 2008, respectievelijk met beperkende voorschriften, sinds 2009 een zogenaamde Novel Food vergunning wordt verleend voor een eerder onbekend en nieuw voedingsmiddel op de Europese markt.

Een studie van de Oxford Brookes University, Verenigd Koninkrijk en Monash University, Australië, toont aan dat het deze Nieuwkomer in de binnenlandse voedselvoorziening op andere manieren.1 Van de Baobab wordt gewonnen is een vrucht extract, als additief in dranken, zuivelproducten, bakkerijproducten als chocolade worden toegevoegd. Functional foods, deze producten hebben de toevoegingen van een betere voedingswaarde profiel dan in de oorspronkelijke staat.

In kleine of grote doses effectief te zijn

blutzuckerspiegel regulierenDe Brits-Australische onderzoekers hebben gevonden, in deze betrekking, functionele dranken met Baobab aanzienlijk kan verzwakken een ongewenste eigenschap als de consumptie van wit brood.

De consumptie van brood en gebak en witte bloem base, dat de bloedsuikerspiegel stijgt snel. Dit is een zogenaamde glycemische respons, die kunnen worden verminderd met de apenbroodboom. Verantwoordelijk voor de vezels en polyfenolen concentreren in de vrucht. In een lage dosering van 18,5 gram Boabab 250 milliliter van de drank verminderd de glycemische respons op wit brood over een periode van 180 minuten is het meest effectief. In het geval van een hogere concentratie van 37 gram in dezelfde hoeveelheid van de Dranken, de meest positieve invloed op de bloedsuikerspiegel gebeurde al na 60 minuten.

Polyfenolen en tannines tegen zetmeel afbraak en suiker release

In een tweede stap, de onderzoekers in gemengde Boabab extract bloem van wit brood werd gebakken. Hier vonden zij dat het fruit poeder is gereduceerd tot een vermindering van de afbraak van gemakkelijk verteerbaar zetmeel en de bijbehorende release van suiker.

De wetenschappers aan de ene kant, ingrediënten, zoals tannines met een hoog moleculair gewicht verantwoordelijk zijn en aan de andere kant, in het extract bevatte polyfenolen, de vertering en enzymen alfa-Amylase en alpha-Glucosidase remmen. Beide aanvallen verminderen in de afbraak van zetmeel.

Echter, de onderzoekers toegeven dat de exacte samenstelling van de polyfenolen in de Baobab is nog onbekend, waardoor verder onderzoek is nodig om duidelijk te maken de in de reageerbuis, zoals van de proefpersonen waargenomen effect van de daling in de glycemische respons te koolhydraat-rijke voeding.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top