Snelevacature Amsterdam

De seksuele enhancer voor vrouwen: Ashwaganda extract

Sinds het einde van de jaren 1990, verschillende seksuele enhancer voor mannen is bekend. Zowel de chemische varianten alsmede van natuurlijke stoffen (L-arginine, pine bark extract) zijn getest in diverse klinische studies met succes. Een beter en gelukkiger seksualiteit voor vrouwen zo ver, doch niet chemisch of erreichn, natuurlijk. Nu een studie toont aan dat Ashwagandha root extract kan worden de komende seksuele enhancer voor vrouwen.

Dit is Ashwaganda wortel extract

Hoewel Ashwagandha (Withania somnifera) in de Ayurvedische gezondheid van de klant voor meer dan 4.000 jaar van toepassing, is een vrucht van de Solanaceae, met de duitse naam van de Slaap, of in de winter cherry, dit land is nog steeds als een nieuwe ontdekking. Voor dispensaties voor therapeutisch gebruik, de vruchten worden gebruikt, de bladeren, maar vooral de wortels van de Plant. In het proces, Ashwagandha voor Ayurveda is wat is Ginseng voor Traditionele Chinese geneeskunde (TCM). Hier, voor duizenden jaren, blijkt uit een gebruik als een afrodisiacum en love potion.

In het wetenschappelijk onderzoek van de afgelopen tijd, werden de effecten tot nu toe op de mannelijke seksualiteit op de voorgrond. Bijvoorbeeld een recente studie toont aan dat Ashwagandha kan het verbeteren van de kwaliteit van het sperma en de oxidatieve Stress verminderen (1). Een Team van Indiase wetenschappers woningen en vruchtbaarheid klinieken in de staat Maharashtra, evenals van het centrum voor onderzoek NSHM aan de West-Bengalen Universiteit van Technologie in Kolkata zijn van verschillende ziek nu van verbazingwekkende ontdekkingen op het effect van Ashwagandha root extract om de vrouwelijke seksualiteit is gelukt.

Studie van de seksuele enhancer voor vrouwen: 600 milligram Ashwagandha root extract daags gedurende 8 weken

Een totaal van 50 vrouwen tussen de leeftijd van 21 tot 50 jaar namen deel aan de Indiase pilot-studie. Ze werden willekeurig verdeeld in twee groepen, elk met 25 deelnemers. De helft van de vrouwen kreeg een sterk geconcentreerd product met 300 milligram Ashwagandha root extract.

Het treffen vond plaats twee keer per dag en werd uitgevoerd over een periode van acht weken. In de tweede groep, de deelnemers nam een Placebo.

Gestandaardiseerde enquêtes op de seksuele functie en welzijn

Samen, de vrouwen van uitgebreide vragenlijsten ingevuld self-assessment van hun seksuele gevoeligheid en functie. In de voorgrond van de Female Sexual Function Index (FSFI). Dit is een onderzoek met een van de 19 gebieden, waarin, onder andere, tot tevredenheid, opwinding, en de natuurlijke smering van de genitale regio, orgasme, pijn en Verlangen om te worden opgevraagd. Deze gegevens werden opgenomen aan het begin, na vier weken en aan het einde van de intake periode. Daarnaast is de Female Sexual Distress Scale (FSDS) heeft bepaald dat de persoonlijke, seksuele verdriet. Aangevuld met de twee Testen tal van andere enquête middelen die zijn toegepast op verschillende punten in de tijd.

Meer dan 75 procent van de verbeterde seksualiteit en een 60 procent gedaald Frustratie tijdens de Seks

Te vinden aan het begin van de studie, de FSFI een gemiddelde waarde in de Ashwagandha groep van 13,63 respectievelijk 13,57 in de Placebo-groep. In beide groepen was er een toename, die werd genomen in de groep, in de Ashwagandha root extract, echter aanzienlijk hoger was en na vier weken van 20,25, en na acht weken 23,86 bereikt, wat overeenkomt met een stijging van 77,54%.

In alle andere Tests, een significant grotere verbetering in de seksualiteit met het extract. Dit geldt met name voor de afzonderlijke gebieden van opwinding, en de natuurlijke smering van de genitale regio, het orgasme en tevredenheid. De mate van seksuele of verdriet of Frustratie van de nam uiteindelijk met Ashwagandha na twee maanden heel duidelijk. De FSDS toonde een baseline waarde van 16,28, en daalde aan het einde van de intake periode, aanzienlijk 6,36.

Volledige aanbeveling, ook omdat er geen bijwerkingen zijn waargenomen

Daarnaast Indiase wetenschappers hebben ontdekt dat alle vrouwen die hadden toegestemd deel te nemen aan het onderzoek waren in staat om met succes te voltooien. Het is gedetecteerd bij de opname van Ashwagandha root extract geen bijwerkingen. In hun conclusie van de onderzoekers benadrukken daarom dat Ashwagandha root extract kan een effectief en veilig middel van het behandelen van seksuele gevoelens verdriet of Frustratie bij vrouwen (2).

(1) Abbas, Ali Mahdi, et al., Withania somnifera verbetert de sperma kwaliteit door het reguleren van de voortplanting hormonen en oxidatieve stress in het zaadplasma van onvruchtbare mannen, Vruchtbaarheid naar Onvruchtbaarheid, Aug. 2010, Vol. 94, Nr 3, Pp. 989 – 996. (2) Dongre, Swati, et al., De werkzaamheid en Veiligheid van Ashwagandha (Withania somnifera) Root Extract in Verbetering van de Seksuele Functie bij Vrouwen: Een Pilot-Studie, BioMed Onderzoek Internationale Volume 2015 (2015), Artikel ID 284154, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top