Snelevacature Amsterdam

De spijsvertering bevorderen: Alles wat Goed is voor de darmen

Mann mit Bauchschmerzen
U wilt het bevorderen van je spijsvertering? Klik door de galerij! Binnenkort is het Pasen en wij feest weer. Maar de kracht van onze spijsvertering! Dit is de reden waarom wij vertellen u hoe u kunt rustig uw maag en de spijsvertering.

Sappige Gebraden, Nougat en chocolade-eieren met Pasen, we zijn verleid door een veelheid van Traktaties. Het Probleem: We nemen steeds meer tot suiker en vet – een uitdaging voor de maag en darmen. De praktijk Vita geeft de beste tips over hoe je kunt bevorderen de spijsvertering en je buik in weerwil van al de lekkernijen om gezond en fit te blijven.

Een goede spijsvertering is net nu tijdens het koude seizoen is vooral belangrijk, omdat 80 procent van de immuun cellen van het lichaam te zitten in onze darmen. De natuurlijke darmflora uit Balans is, het niet alleen gaat om constipatie, opgeblazen gevoel en buikpijn, zelfs ons immuunsysteem is verzwakt. Als u gevoelig bent voor indigestie moet voorkomen dat een Overmaat aan eiwitten en neem niet meer dan een gram eiwit per kilo lichaamsgewicht. 250 gram kwark, 150 gram Kip en 100 gram Goudse kaas ter dekking van de dagelijkse behoefte. Als u aandacht aan uw darmen, kunt u genieten van de tijd van Pasen vrij van symptomen.

Daarnaast moeten we aandacht besteden aan het algemeen een vezelrijk dieet. Het zorgt ervoor dat de buikspieren actief om te voorkomen constipatie. Een goede ballast materiaal leveranciers zijn volkoren producten, groenten en noten. Ook belangrijk: voldoende beweging en voldoende drinken, minimaal twee liter per dag.

Stress beïnvloedt onze darmen

Gewoon Pasen, wij houden van het buitenleven: De kinderen geschilderd chocolade-eieren, de volwassenen van de tafel en nemen de zorg van de heerlijke Pasen geroosterd. Echter, dit leidt vaak tot Stress, op zijn beurt, door de maag krampen gevoeld. Echter, ontspanning helpt, maar het is ook een warm flesje water en een zachte buikmassage te doen. Over-the-counter krampstillend agenten van de apotheek kan de pijn verlichten. Als de symptomen aanhouden of erg sterk zijn, moet u een arts raadplegen. Want dan zweren, ontsteking, of in het ergste geval, een maag-of darm tumor kan worden achter de rug.

Schokoladenosterhasen

Pasen-tijd is vaak gesmuld weer – maar met onze tips kunt u bevorderen ondanks de chocolade Paashaas en co. uw spijsvertering

De spijsvertering, zorgen voor een Goede Kauwen vergemakkelijkt het werk van de darm

Een ander goed voorbeeld van hoe u de ondersteuning van uw maag: Wie is het kauwen goed verteerd beter! Al in de mond, de verwerking van het voedsel begint. Ons speeksel bevat enzymen voor de afbraak van koolhydraten en zetmeel is belangrijk, en de spijsvertering bevorderen. Tip: op een Regelmatige basis de tanden onderzocht, zodat je kunt kauwen krachtig en uitgebreid.

Waarom naar de wc gaan is dus belangrijk

De meer reguliere onze darmen werkt, des te betrouwbaarder het lichaam kunnen ontdoen van schadelijke bacteriën. Sport brengt de darmen voorzichtig en snel: Per dag, moet u verplaatsen van ten minste 30 minuten, dus dat je moet ademen zwaarder dan normaal, maar niet te overdrijven. De Opleiding bevordert de doorbloeding van de darm, kan het bevorderen van de spijsvertering en de darmen gassen ontsnappen gemakkelijk.

Voor meer tips om de spijsvertering te bevorderen, vindt u in ons fotoalbum “de spijsvertering bevorderen: Alles wat Goed is voor de darmen.”

Geef een reactie

Scroll To Top