Snelevacature Amsterdam

De suiker van het bloed lager, met pine bark extract

Met een lichte type 2 Diabetes pine bark kan Sobere extract – en Postprandiale glucose van het bloed, Endotheline-1 en Glykohämoglobin-het regelen van de waarden. Het extract werkt ook als een antioxidant en vasculaire beschermende en vermindert het risico van complicaties van diabetes.

Volgens de vijfde editie van de Diabetes Atlas van de Internationale Diabetes Federatie van het jaar 2012, meer dan 317 miljoen mensen wereldwijd leven met Diabetes mellitus. Recente studies suggereren dat met name in het geval van milde vormen van Diabetes type 2, in aanvulling op een dieet en lichaamsbeweging programma, ook de hulp van een zachte, zijde-effect-vrije en natuurlijke stoffen te verbeteren bloedsuikerspiegel.

Onderzoek naar de bloed suiker en pine bark extract

In samenwerking met wetenschappers van de Guang an men-Ziekenhuis van de Chinese Medische Wetenschap Research Institute in Beijing, China, uitgevoerd door de münster-onderzoekers Peter Rohde bos van een studie toont aan dat de inname kan leiden schepen van pine bark extract in Diabetes-2 patiënten een lagere bloedsuikerspiegel en gezonder bloed.1

Prof. Dr Rohde bos was voorafgaand aan zijn pensioen, waarnemend Directeur van het Instituut voor Farmaceutische chemie van de Universiteit van Münster en wordt beschouwd als één van de pioniers in de wetenschappelijke studie van de natuurlijke voedingssupplementen. Sinds 1982 is hij bezig met de effecten van pine bark extract op het lichaam.

Opzet van de studie

De China studie was een open-label, gecontroleerde dosis-finding studie. Alle 30 deelnemers, 12 vrouwen en 18 mannen last van een milde type 2 Diabetes met een Nuchtere bloedsuiker van zeven tot tien mmol/l en tussen de 28 en 64 jaar. Uw BMI (Body Mass Index) lag tussen de 22 en 34. Daarnaast worden alle onderwerpen van een regelmatige voeding en lichaamsbeweging programma getest worden.

In een interval van drie weken, de deelnemers schors van de pijnboom ontvangen extract in een dosis van 50, 100, 200 en 300 milligram. Na elke fase werd het Vasten en Postprandiaal bloed suiker niveau, Endotheline-1, HbA1c, of Glykohämoglobin en Insuline analyses.

Vermindering van de bloed suiker aanzienlijk, de dosering is belangrijk

Blutzuckerspiegel senkenTot een dosis van 200 milligram van pine bark extract, een aanzienlijke verlaging van de Nuchtere bloedsuiker werd gevonden voor de spiegel. Bovendien, is er geen wijziging opgetreden. Een dosering van 100 milligram, een vermindering van een gemiddelde van 8,64 op 7.54 mmol/l kunnen worden gedetecteerd. 50 milligram van de schors van de pijnboom gesneden extract, dagelijks en de Postprandiale bloedglucose van 12,47 11.16 mmol/l in het medium. De beste resultaten werden bereikt met een 10.07 mmol/l bij een dosering van 200 milligram.

De waarde voor de peptide hormoon Endotheline-1 daalde van 100 milligram pine bark extract sterk, van 104 tot en met 91. Op 300 milligram, er was geen verdere verandering. De HbA1c-waarde verminderde dosis-afhankelijke continu 8.02 up-to-7.37. Het verschil met de initiële waarde bij een dagelijkse inname van 200 tot 300 milligram van pine bark extract aanzienlijk. Echter, de insuline niveaus gewijzigd in het geval van een dosering hoeveelheid van pine bark extract.

Zuster studie om de resultaten te bevestigen

studie vitamin Diabetes BlutzuckerHet verlaagde bloedsuikerspiegel weer de wetenschappers van over Prof. Rohde bos op het positieve effect van pine bark extract op het endotheel genoemd bloedvat binnenmuren. Dit voorkomt schade aan cellen in het bloed en de bloedvaten. Hoewel de schors van de pijnboom heeft geen effect uitpakken en direct aan het niveau van de insuline, het verminderen van de vasculaire-beschermende en bloed suiker eigenschappen, maar reden genoeg om een gok op een lichtgewicht type 2-Diabetes om de inname van pine bark extract.

Te meer omdat de andere, in verband met het onderzoek, beschreven in de studie 77 patiënten met Diabetes type 2 van de Guang an men-Ziekenhuis bevestigd onder de leiding van Prof. Rohde bos, het effect van pine bark extract.2 In dit gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, multi-center, dubbel-Blinde studie een groep proefpersonen nam een dagelijks 100 milligram pine bark extract. Een tweede groep kreeg een Placebo. Na de 12 weken durende studie duur, hebben een aanzienlijke vermindering van het plasma glucose niveaus.

Voordat complicaties van Diabetes en beschermen

Pine bark extract helpt om de diabetici ook quasi-indirect, omdat het kan beschermen tegen de vasculaire schadelijke effecten van een verhoogde bloedsuikerspiegel. De doorbloeding van de ogen is verbeterd en de kans op blindheid als gevolg van diabetische retinopathie wordt verlaagd (voor meer informatie over de studie hier).

Ook erectiestoornissen bij diabetici vaak, en ook zij worden vaak veroorzaakt door een gebrek aan bloed circulatie in schone schepen. Pine bark extract verbetert samen met L-arginine de bloedsomloop en kunnen worden gedetecteerd als een zeer effectieve hulp met erectiestoornissen.

Studies:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top