Snelevacature Amsterdam

De verkoudheid gaat niet weg? Activeer Uw Zelfgenezend!

Erkältung geht nicht weg
Voor de bestrijding van een koude effectief, moeten we activeren onze zelf-helende krachten, bijvoorbeeld met een verkoudheid en griep bad-infecties zijn een overlast: De verkoudheid niet weg te gaan, hoesten en een loopneus gierde de zenuwen en het hoofd. Maar dat mag niet! Er zijn effectieve technieken die het immuunsysteem versterken en de vervelende virus snel te maken Ook.

De belangrijkste oorzaken van verkoudheid zijn de rhinovirussen. Er zijn wel meer dan 300 verschillende. Om ze te bestrijden, zou hebben om de ontwikkeling van het onderzoek is voor elk individu een eigen drug. Een grote uitgave voor een ziekte, die meestal duurt zeven tot negen dagen, en zelden levensbedreigend. Zo helpen we onszelf. Er zijn een aantal strategieën van self-healing, welke met een gewone verkoudheid kan effectief zijn in de strijd. Er zijn drie doelstellingen: het verkorten van de duur van de infectie, de cursus te beperken en te zorgen dat we minder kans om ziek te worden. Om dit te doen, wetenschappers en therapeuten van verschillende medisch specialisten hebben een effectieve methodes ontwikkeld die complementair zijn aan elkaar. Elke toegepast kunnen worden individueel. Wat deze strategieën gemeen hebben is hun holistische benadering van de oefening voor het versterken van de binnen-of buitenkant van de zelfgenezende krachten van het lichaam en verbeteren. Uw koude gaan niet weg? Met deze strategieën!

De kou niet weg te gaan: genezing door middel van bewuste Ademhaling

De zogenaamde Mind-Body medicine wil ontwaken in een ieder mens, door de natuur, bestaande gezondheids-bevordering van de mogelijkheden en sterke punten. Een van de meest effectieve Oefeningen, bewuste Ademhaling. Wanneer we uitademen slechts tien minuten lang twee keer zo lang als we ademen, ons lichaam ervaart een complete Vernieuwing, die markeert het aftellen naar het einde van de koude-en vaatziekten. Dit is omdat een langzame uitademing ontspanning bevordert en optimaliseert het zuurstofgehalte in het bloed. De rode bloedcellen vervoeren zuurstof van de longen naar het hele lichaam, want het is voor de gezondheid van de cellen die nodig zijn voor het leven. We balen op de diepe Inademing van een Hand in een vuist en draai, als je Uitademt, wordt voorgesteld de productie van de zogenaamde macrofagen (ook wel bekend als het eten van cellen) in het bloed. Dit leidt tot duurzame ontwikkeling en tot een aanzienlijke versterking van onze bevoegdheden van self-healing.

Erkältung geht nicht weg

De kou niet weg te gaan en een hoest en een loopneus nerveus? Frisse lucht bevordert de stofwisseling en de bloedsomloop en helpt bij het bestrijden van de infectie

De warmte te gebruiken voor de preventie

Het woord “koude” suggereert: een klein ons lichaam verzwakt is zo veel als het koud is en maakt hem gevoelig voor een infectie. Een principe van de geneeskunde is dat virussen zijn niet van hitte. Daarom is het een van de meest effectieve middelen voor de preventie en behandeling van infecties. De verkoudheid gaat niet weg? Een warm bad heeft een aantal helende effecten. Voor een, het brengt het lichaam in een soort kunstmatige koorts. De bloedvaten in de huid en spieren verwijden, de doorbloeding neemt toe en immuun cellen zich sneller bewegen in de slijmvliezen, waar de koude virussen effectief kan bestrijden. Op hetzelfde moment, de spieren ontspannen door de warmte, ledematen pijn. En voetbaden, warm water flessen, sjaals, thee of soep – iedere Vorm van warmte brengt het immuunsysteem in volle gang.

By the way: hoeveel ons lichaam nodig heeft een infectie aan de warmte, toont het mechanisme van de koorts. Het immuunsysteem herkent een ziekteverwekker, het stimuleert de warmte regulering van het centrum in de hersenen, wordt de aangepaste waarde van het lichaam van 37 graden Celsius. De verhoogde temperatuur versnelt de verdediging reacties van het lichaam. Koorts is een van de meest effectieve zelfherstellende mechanismen van het lichaam, moeten we niet onderdrukken.

Je dit allemaal hebt geprobeerd, maar de verkoudheid niet weg te gaan? In onze galerij vindt u nog meer strategieën die ervoor zorgt dat u weer snel!

Geef een reactie

Scroll To Top