Snelevacature Amsterdam

De wonderen van de Po bij baby ‘ s en kleine kinderen

Windeldermatitis-Nadine-Hess
Expert Dr. Hess: “Na elke Wrap moet u breng een ruime hoeveelheid van een zink plakken op het getroffen gebied. De zink die in de regeneratie van de huid helpt op de andere plakken beschermt de consistentie tegen irriterend urine en feces. “Op het laatste schone luier, alles was nog in orde, maar alle van een plotselinge, het kind is onrustig, en de hele Po crimson. Een wonder Po is een veelvoorkomend Probleem bij kinderen in de luier leeftijd. Maar hoe kan dit vermeden worden? En wat kunnen ouders doen als het gaat?

De wonderen van de Po in het geval van baby ‘ s, de kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

De redenen voor een luieruitslag worden gevarieerd tot 35 procent van alle kinderen lijdt tot het tweede jaar vaker of minder vaak een zere Kont[1]. In het geval van kleine kinderen de normale huidflora kan door middel van de kinderziektes, diarree, of een infectie in de korte termijn in Balans is. Ook, bepaalde zure vruchten zoals sinaasappels, tomaten of aardbeien kan leiden voor sommige kinderen een irritatie van de huid in het genitale gebied.

Mutter und Baby mit gesunder Haut

Hametum® is eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen?

Hier gaat het direct naar de Online apotheek:

Hametum >> NU KOPEN!

 

In het Algemeen, kunt u het Probleem “de wonderen van Po’ met drie simpele maatregelen:

 • Houd de contact tijd van urine en faeces, met de beschadigde huid zo kort mogelijk te zijn – zult u meer luiers en u gebruik maken van een zogenaamde “superabsorberende luiers”. Deze hebben een gel kern, die is voorzien van de vloeistof beter, en dus contact is verminderd. De meeste van de nieuwere luiers zijn ontworpen. Waar mogelijk, zodat de lucht de luier gebied, en uw kind een bepaalde tijd zonder een luier. “Genezing wol” kan wonderen verrichten – zette hem in een verse pluk de genezing wol na elke schone luier de luier. Genezing is er wol in de hervorming van het huis.
 • Gebruik geen vochtige doekjes of Oliën voor het reinigen. Door de additieven in de doekjes zal irriteren de huid nog verder en de Oliën kunnen maken van een “vochtige kamer” – de huid kan niet ademen meer en de roodheid erger. Het reinigen van de luier gebied, in plaats van met water en een tannine-met additieven zoals gekoelde zwarte thee. Het is bijzonder slecht, sitz baden met tannines behulpzaam, er zijn verschillende over-the-counter-preparaten – vraag uw apotheker over hen.
 • Na elke Omslag dient u een aanvraag in een royale hoeveelheid van een zink plakken op het getroffen gebied van de huid. De zink die in de regeneratie van de huid helpt op de andere plakken beschermt de consistentie tegen irriterend urine en feces. Ik beveel het recept-vrij “Pasta zinci mollis”, die is goed geschikt en goedkoop. Puistjes zijn toegevoegd om de rode kleur te corrigeren, kan het een bijkomende infectie met Candida schimmels. In het geval uw kinderarts plakt u een zink met een schimmel-remmende stof voor te schrijven. Dit moet gelden totdat de huid ziet eruit als twee dagen volledig hersteld. Vaak een schimmelinfectie in de mond naast een aantasting van het genitale gebied. Daarna moet altijd worden gekeken. Kunt u de behandeling van het, in voorkomend geval, met een overeenkomstige Mundgel (apotheek). U borstvoeding geeft, het is de moeite waard om te onderzoeken ook de tepels. Soms zijn ze geïnfecteerd zijn. Gelden hier niet, maar dan, de anti-schimmelinfectie Mundgel, want het droogt uit de tepels te sterk, en dan pijn tranen kunnen komen. Uw kinderarts zal u adviseren welke zalf kan hier worden gebruikt.
 • Superabsorber-Windeln für die Kleinen

  Gebruik geen vochtige doekjes of Olie om te reinigen en je kunt er zeker van zogenaamde superabsorberende luiers. Dus de Kleine poedel voelen comfortabel

  De wonderen van de Po – De beste tip voor preventie:

  Zodra u merkt dat de luier gebied wat rood, dus zorg ervoor om te vertrekken natte handdoeken weg en reinig het uitsluitend met een zachte doek en water of met gekoelde zwarte thee, dan breng een ruime zink plakken. Heb je een goede Kans dat een wonder Po is niet alleen zo slecht, als je bend vroeg genoeg.

  De roodheid, ondanks alle maatregelen, kan, in sommige gevallen, een Allergie voor de luiers. Probeer een “Biowindel”. In alle belangrijke drug winkels of de gezondheid van voedsel winkels zijn er nu een grote selectie.

  [1] Höger, P., Pediatrische Dermatologie. 3. Editie 2011

  Geef een reactie

  Scroll To Top