Snelevacature Amsterdam

De ziekte van Alzheimer en dementie preventie: Het effect van vitaminen

Nieuwe wegen in de strijd tegen de ziekte van Alzheimer en andere dementielle ziekten: naast Ginkgo biloba en Omega-3 vetzuren, vitaminen, mineralen en polyfenolen zijn belangrijk, en het bevorderen van de gezondheid van de hersenen en zenuwen.

In elke ronde van de deskundigen zijn het eens over het feit dat het aantal mensen die last hebben van geheugen-stoornissen of dementie ziekten, heeft bereikt een ongekend niveau. In de toekomst, als gevolg van de stijging van de levensverwachting verwacht een verdere sterke Stijging van dit aantal. In dit geval worden deze ziekten zijn slechts in een Aura van Barmhartigheid.

Voor een lange tijd, zal je worden begeleid op cognitieve stoornissen, waartegen weinig verweer en geen genezing. De ongeneeslijke aard van dementie is de vraag.

Echter, de veronderstelling dat een van deze ziekten, de genade, het apparaat meer en meer geschud. Het recente onderzoek heeft zich meer met de vraag naar de mate waarin onze voeding kan spelen een preventieve rol tegen vallen en schade aan de functies van de hersenen. Het volgende Overzicht probeert de status van dit onderzoek.

Stoffen worden meegenomen in de lange termijn en regelmatig

gedaechtnis Gedächtnisstörungen DemenzVoor alles en iedereen zichtbaar is inbegrepen in de afgelopen jaren een enorme markt met supplementen, de Omega-3 vetzuren, fosfatidylserine (PS), Vitamine E of B-vitaminen, en diëten zoals het Mediterrane dieet, de belofte is het behoud van de geestelijke gezondheid. Toegegeven, dit is een wondermiddel zijn niet te vinden hier.

Niettemin, hebben aangetoond dat sommige van de actieve ingrediënten en strategieën als nuttig zijn wanneer het gaat om een verslechtering van cognitieve vermogens te voorkomen, of in het geval van reeds bestaande klachten, de symptomen te verlichten.

Met al deze stoffen is het echter niet, en de punt – een schakelaar effect op het principe van een pil en ingenomen, is forearmed. In ieder geval, positieve effecten kunnen alleen worden bereikt met een lange-termijn, regelmatig gebruik.

Omega-3

DHA maakt een groot deel van het vetweefsel in de hersenen, Maar ook het nemen helpt?

Omega 3 Fettsäuren

We pakken eerst onze opvattingen van de Omega-3-vetzuur docosahexaeenzuur (DHA). Het vormt ongeveer 40 procent van het vetweefsel, de structurele onderdelen van de hersenen. Nu, het is de complexe structuur en de stofwisseling van het organisme is zeker niet eerlijk om aan te nemen dat in het geval van problemen met de lever, de consumptie van lever helpt.

Evenmin kan worden aangenomen dat door de loutere aanwezigheid van DHA in de hersenen, de inname van Omega-3-vetzuren helpt om de werking van dit orgaan, of te beperken. Dat zou zijn, zou je botten te eten, tegen een gebroken been. In het geval van DHA, moet ervoor worden gezorgd dat de meegeleverde van de buitenkant van het Omega-3 vetzuur wordt geabsorbeerd door het lichaam, of bio-beschikbaar en in de juiste Plaatsen.

Dit kan worden bevestigd in tal van observationele studies. Mensen op het dining plan vaak Omega-3 rijke vette vis, hebben een lager risico op het ontwikkelen van geheugenverlies of de ziekte van Alzheimer. In vitro of in een reageerbuisje, het zou kunnen worden aangetoond dat DHA levert een belangrijke bijdrage aan de zenuwcellen in de hersenen gezond.

Omega-3 vetzuren op het belang van de voeding stijl van de onderlijn voor de preventie van dementie

Een recent onderzoek ondersteunt dat de dagelijkse inname van DHA-rijke Omega-3 capsules met visolie verbetert de capaciteit van het werkgeheugen, bij gezonde mensen, significant.1 Het onderzoek vond plaats in het jaar 1666, stichtte de Universiteit van Lund in Zweden. De gezonde vrijwilligers in de leeftijd van 51 tot en met 72 jaar kregen een dagelijks Supplement met drie gram Omega-3 vetzuren, de hoogste dosis die wordt beschouwd als veilig op de lange termijn, of een Placebo over een periode van vijf weken werden gegeven.

Dan, cognitieve functies werden onderzocht, evenals metabole risico markeringen zoals bloeddruk, Serum triglyceriden en de nuchtere bloedsuiker gemeten. Op de verbetering van het werkgeheugen, merkten de onderzoekers op een intensivering van de relatie tussen cardiovasculaire risicofactoren en de cognitieve prestaties. Dus je hebt besloten op voeding-specifieke preventieve strategieën tot vertraging in het Optreden van metabole stoornissen en geassocieerde cognitieve achteruitgang.

De ziekte van Alzheimer-patiënten lijden vaak ook aan tekort aan Vitamine E

Vitamin E DemenzDe volgende groep, die in toenemende mate te wijten aan de betekenis voor de geestelijke gezondheid het onderhoud omvat de micro-voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Hier is een studie die heeft aangetoond dat de ziekte van Alzheimer-patiënten vaak een aanzienlijk lage concentratie van de meest voorkomende vitamine E Tocoferol en Tocotriënol in het bloed.

Om dit te doen, 168 Alzheimer patiënten, 166 mensen met milde cognitieve stoornissen, en 187 met de normale cognitieve functie onderzocht. Het bleek dat de proefpersonen werden gevonden uit de eerste twee groepen met een 85prozentig waarschijnlijk minder in de groep met het hoogste gehalte aan Tocoferol, Tocotrienol en totaal Vitamine E in het bloed. De Tocotrienol-waarden beschouwd, alleen waren, het was zelfs 92 of 94 procent.2

Om te kunnen B-vitamines in verdenking op de ziekte van Alzheimer uitbraak voorkomen

Multivitamine DemenzAfgezien van Vitamine E bevestigt ook dat Vitamine-D-tekorten, neemt het risico van de dementie-en een afname van de mentale vaardigheden te versnellen. B-vitamines kunnen op hun beurt laten zien dat je het kan vertragen de geestelijke achteruitgang in milde cognitieve stoornissen.

Sommige onderzoeken gaan zo ver dat bijna de hoge doses B-vitamines worden toegediend om te voorkomen dat het begin van de ziekte van Alzheimer kenmerkt zich in dat de Krimp van de mediale temporale kwab, beter bekend als de temporale kwab, is gestopt vanwege de vitaminen.3

In het bijzonder, de combinatie van foliumzuur, Vitamine B6 en hochdisertem Vitamine B12 kan aanzienlijk verminderen van de niveaus van homocysteïne en is aangetoond dat het verminderen van de vorming van dementie.

Mineralen met aluminium in het lichaam

Op het gebied van minerale stoffen, met een studie stelde onlangs, om regelmatig te drinken, mineraalwater rijk aan silicium. De anti-dementive effect is dat dit water van aluminium in het lichaam wordt verlaagd, met de verschijning van de klinische symptomen van de ziekte van Alzheimer.

Daarnaast zijn de wetenschappers in staat waren om verslag een opmerkelijk effect van deze aantasting van het aluminium in de ziekte van Alzheimer-waarden patiënten: In acht van de 15 proefpersonen tijdens de onderzoeksperiode, om een verdere verslechtering van hun toestand, en bij drie, een verbetering opgetreden zelfs.4

Bessen vertragen de veroudering van de hersenen

johannisbeeren asthma OPC resveratrolEen studie tot slot, de medewerkers met de gegevens van de omvangrijke Nurses Health Study van meer dan 120.000 vrouwen waren betrokken, werd geconcludeerd dat de polyfenolen kunnen bessen beschermen tegen de afbraak van de functies van de hersenen bij het ouder worden.

In het geval van de deelnemers, die de meeste bosbessen en aardbeien waren te vinden in het dieet, er was een vertraging in de hersenen verouderingsproces twee en een half jaar, terwijl degenen die het minst van deze vruchten.5

Polyfenolen zijn ook halen bestanddelen van Ginkgo biloba.

Van utopie naar de realiteit

ginkgo biloba Demenz GedächtnisMet de intensivering van dit onderzoek, is het mogelijk dat het binnenkort zal niet langer een utopie zal zijn om de strijd tegen vormen van dementie zoals de ziekte van Alzheimer, voor vergoeding in aanmerking. Een remedie is niet in het vooruitzicht, maar het uitbreken en het verloop van de ziekte kon worden stoffen, dankzij Omega-3 vetzuren, vitaminen, mineralen en polyfenolen worden vertraagd om de grenzen van hun biologische levensverwachting.

Dus wat te doen?

1) De studie alleen naar een definitieve resultaten voor oudere mensen: Wie heeft materialen voor een goede levering van multi vitaminen en fytochemicaliën, zoals polyfenolen, vertraagt de natuurlijke leeftijdsgebonden achteruitgang, waarschijnlijk aanzienlijk.

2) Maar, als het Nationale verbruik studie II is gebleken: Zelfs met een consequent gezond dieet met veel groenten en bij voorkeur rauw fruit, veel vis en weinig vlees, de Ideale vitamine-inname is moeilijk te bereiken.

Ter dekking van eventuele tekorten, en de preventie dient te worden genomen, daarom, in aanvulling op een raw food rijk dieet met veel vis, ook Vitamine supplementen. Ginkgo, en multivitaminen, maar ook op energie-het vergroten van de provitaminen zoals Q10 en L-carnitine zijn in het bijzonder belangrijk.

Wat is een goed Argument is het volgende: vitamines en secundaire plantaardige stoffen niet alleen güntig in het geval van dementie, maar ook in atherosclerose, osteoporose (Vitamine D !) en als een preventieve maatregel voor andere ziekten van de beschaving.

Studies:

Geef een reactie

Scroll To Top