Snelevacature Amsterdam

De ziekte van bechterew – Oefeningen die helpen

Übung bei Morbus Bechterew
Patiënten met de ziekte van bechterew moet het regelmatig doen van de Oefeningen – de praktijk van de Vita-beelden galerie vertegenwoordigt het beste In de ziekte van bechterew Oefeningen helpen om de wervelkolom soepel. Welke Oefeningen patiënten de beste resultaten kunt u hier vinden.

Als de ziekte van Bechterew (vernoemd naar een russische arts in de 19e eeuw. Eeuw), is nog niet volledig begrepen. Meest waarschijnlijk oorzaak is een stoornis van het immuunsysteem. Dit leidt tot ontstekingen in de gewrichten, vooral in de wervelkolom. In het gevorderde stadium van de ziekte van bechterew in sommige gevallen zelfs tot een complete verstijving van de wervelkolom en een voorovergebogen houding. De rug verstijft gevolg van de ontsteking leiden tot verbening tussen de Wervels. De ziekte van bechterew kunnen ook andere symptomen. Andere gewrichten zijn vaak aangedaan, en ongeveer een derde van de patiënten het gaat om een ontsteking aan het oog.

De ziekte van bechterew: de beste Oefeningen

Tot een verstijving van de wervelkolom te voorkomen dat deze patiënten moeten blijf in beweging: In onze fotogalerij laten wij u Oefeningen die je met de beste van de ziekte van bechterew.

Geef een reactie

Scroll To Top