Snelevacature Amsterdam

De Ziekte Van Graves

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De ziekte van Graves is een auto-immuunziekte. Het activeert een Hyperactiviteit van de schildklier, die op zijn beurt kan leiden tot tal van klachten, bijvoorbeeld gewichtsverlies, vermoeidheid en rusteloosheid. Een bijzonder opvallende tekenen van de ziekte van graves, de bekendheid van de oogbollen, treedt op in ongeveer elke tweede geval.

  Wat is de ziekte van graves?

  In het geval van de ziekte van graves is een zogenaamde auto-immuun ziekte, de exacte trigger is niet bekend. Het enige ding is dat ons immuunsysteem beschouwt het als haar eigen schildklier als een vreemd lichaam en antilichamen tegen hen. In het resultaat van de cellen van de schildklier is niet ontvankelijk voor de controle mechanismen van het lichaam om actief en produceren te veel hormonen.

  Bei Morbus Basedow handelt es sich um eine sogenannte Autoimmunerkrankung, die eine Überfunktion der Schilddrüse auslöst.

  In het geval van de ziekte van graves is een zogenaamde auto-immuun ziekte die de oorzaken van een Overactieve schildklier. Als een resultaat, dit levert te veel hormonen

  Verlies van het gewicht en haaruitval zijn de typische symptomen van de ziekte van graves

  De schildklierhormonen spelen een belangrijke rol bij de stofwisselingsprocessen van het lichaam. Overproductie is een bijbehorend groot gebied, dat is waarom de symptomen bij de ziekte van graves is niet gelokaliseerd, maar het hele organisme. Meestal, onder andere, gewichtsverlies, spijsverteringsstoornissen, haaruitval, zweten, en het hart zijn gazon. Eigenlijk is het een Hyperthyreoïdie van het type graven. Het verschil met het pure van de ziekte van graves make-up enkele van de aanvullende symptomen die worden beschouwd als typisch. De ziekte van Graves is voornamelijk worden geassocieerd met wijzigingen in de ogen, de “bronnen” lijken te zijn. Ook, zwelling van de oogleden of de vermindering van het gezichtsvermogen in de ziekte van graves. Ze zien over elke tweede persoon in Kwestie.

  Vrouwen zijn meer kans te worden getroffen door de ziekte van graves zijn dan mannen

  Meestal is de ziekte van graves manifesteert zich tussen de leeftijd van 20 jaar. 40. Leeftijd, waar vrouwen vijf keer getroffen zo vaak als mannen. De ziekte van Graves kan een vorm van zelf, maar ook door de verschillende behandelingen de behandeling. Geneesmiddelen kan verminderen, bijvoorbeeld, de productie van hormonen in de schildklier. Deze behandeling is niet genoeg, zijn er twee andere manieren om de effecten van de ziekte van graves: radioactief Jodium therapie of een operatie.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top