Snelevacature Amsterdam

De ziekte van Parkinson

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • De ziekte van Parkinson is een ziekte van het zenuwstelsel, de hersenen, bepaalde zenuwcellen sterven, waarvan de productie van de boodschapper stof dopamine. Hij is voor de communicatie in het zenuwstelsel. De dopamine-tekort leidt tot de typische verschijnselen zoals Tremor, onzekere gang, of een daling in het geheugen de prestaties. De meeste mensen ziek op oudere leeftijd de ziekte van Parkinson. Mannen waar meer dan vrouwen.

  Wat is de ziekte van Parkinson?

  De ziekte van Parkinson, de ziekte van Parkinson, de ziekte van Parkinson syndroom of de ziekte van Parkinson is een ziekte van het zenuwstelsel. In de volksmond, de ziekte wordt ook gezegd dat onder de naam van “shaking palsy”. In de hersenen, bepaalde zenuwcellen sterven in het proces, een boodschapper is om te produceren een stof genaamd dopamine. Hij is verantwoordelijk voor de communicatie binnen het zenuwstelsel verantwoordelijk is. In het gevolg van een toenemend tekort aan dopamine veroorzaakt progressieve stoornissen in het zenuwstelsel. Ze Uiten zich door middel van de volgende symptomen:

  • Schudden
  • Onstabiliteit van de gang
  • de daling in het geheugen prestaties
  • Bewegungsarmt
  • het gebrek aan gezichtsuitdrukkingen
  • verhoogde spierspanning

  De ziekte van Parkinson is een van de meest voorkomende ziekten van het zenuwstelsel, in Duitsland, tussen de 150.000 en 200.000 mensen zijn getroffen. Het is vernoemd naar de engelse arts Dr. James Parkinson, die beschreef de ziekte in 1817 voor het eerst. Mannen worden getroffen door de ziekte van Parkinson vaak meer dan vrouwen. Met de leeftijd, de incidentie van de ziekte van Parkinson-ziekte. Bijna de helft van de patiënten ontwikkelt de ziekte zich tussen de leeftijd van 55 jaar. en de 65. Jaar, met nog eens 30 procent is de ziekte een steeds hogere leeftijd.

  Alleen in zeldzame gevallen is de ziekte van Parkinson is voor de leeftijd van 40. De leeftijd van de diagnose. De arts aangeduid als early-onset van de ziekte van Parkinson, zo “vroeg-optredende ziekte van Parkinson”. Ongeacht de leeftijd waarop de ziekte van Parkinson optreedt, wordt in het Algemeen geen specifieke oorzaak voor de ziekte – medische professionals verwijzen als primaire of idiopathische ziekte van Parkinson. Onder bepaalde omstandigheden, de symptomen van de ziekte van Parkinson kan ook worden veroorzaakt als gevolg van bepaalde medicijnen, vergiftiging of bepaalde aandoeningen (bv. bepaalde hersentumoren). Deze Vorm van de ziekte van Parkinson, de arts, bedoeld als een secundaire Vorm, aangezien je is gebaseerd op een bepaalde oorzaak.

  De diagnose van de ziekte van Parkinson is het gevolg van een combinatie van persoonlijke medische geschiedenis, met name van de optredende symptomen en relevante onderzoeksresultaten. Vaak wordt de arts voert in het geval van een vermoeden van de ziekte van Parkinson Levodopa genoemd-Test: Betreft een bepaalde periode van tijd, de agent Levodopa. Als u lijdt aan de ziekte van Parkinson, het verbeteren van uw symptomen.

  Een van de ziekte van Parkinson is nog niet te genezen. Echter, een verscheidenheid van medicijnen voor de behandeling voor het verlichten van het ongemak, de progressie van de ziekte te vertragen en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor vele jaren te komen. Ze kunnen worden aangevuld met therapieën die het tegengaan van de groeiende onrust van de beweging, motoriek en geheugen prestaties, zoals logopedie of fysiotherapie.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top