Snelevacature Amsterdam

De zomer gevaar: de verbranding door fruit

Zitronen
Citroensap is een verborgen verbranding vormt een gevaar, omdat het citroenzuur maakt de huid extreem zongevoelige Sommige soorten fruit en groenten kunnen ernstige brandwonden veroorzaken, zoals het geval van de VS, toont de Amerikaanse. Hoe en wat zijn de soorten, moet je goed verzorgen, kunt u hier vinden.

Als Aaron Peers mixte een week voor zijn huwelijk met zijn verloofde, Margarita ‘ s, float wat citroensap op zijn handen en armen. De volgende dag ontdekte hij rode Vlekken op zijn huid, na twee dagen een blaar ontstaan is, zelfs hij was de tweede graad brandwonden.

De reden voor de ernstige brandwonden: De kalk bevatte citroenzuur maakt de huid gevoeliger voor de zon. Als gevolg brandwonden zijn ook bekend als “Kalk-en Vaatziekten” (kalk-en vaatziekten) of “Margarita Dermatitis”. Hetzelfde gevaar bestaat als het sap van de citroen wordt op de huid en het aangetaste deel van het lichaam wordt blootgesteld aan de zon.

Dit geldt ook voor de huid van je haar met citroenzuur bleekmiddel het hoofd dan zon-gevoelig. Daarom is het haar in de zon te drogen, of in plaats van citroenzuur kamille thee te gebruiken – hoe werkt het hier leren.

Zonnebrand na selderij

Het risico van Zonnebrand is ook toegenomen door de groenten, de zogenaamde Furocoumarins opgenomen – de materialen die gebruikt worden door de Plant voor de verdediging. In grote hoeveelheden, je vast te zitten in, bijvoorbeeld, selderij, pastinaak en peterselie.

De opgenomen Furocoumarins zorgen ervoor dat de huid de zon is met de consumptie van grote hoeveelheden van deze groenten (bijvoorbeeld 450 gram selderij) meer gevoelig. Dit kan leiden tot zonnebrand-achtige symptomen na een korte blootstelling aan de zon. Omdat de Furocoumarins niet verdwijnt bij het koken, deskundigen adviseren geen gebruik te maken van deze voedingsmiddelen in de zomer voorbehouden.

Geef een reactie

Scroll To Top