Snelevacature Amsterdam

De zware erfenis van chronische pijn in de rug worden ook door genetisch

Rückeschmerzen genetisch bedingt
Een recente studie toont aan dat chronische pijn in de rug is ook genetische redenen mensen hebben pijn is een genetische aanleg voor chronische rugpijn. De afgelopen twee aparte studie van de Universiteit van Sydney toont. Voortgezette terug in Duitsland, bij het brede publiek ziekte lijden. Praxisvita.de een samenvatting van de studie voor u.

Een onlangs gepubliceerde studie van de Universiteit van Sydney toont aan dat chronische pijn in de rug, niet alleen op de aankoop van gezondheid schade te wijten is, maar als een genetische aanleg bij mensen. De mogelijkheid dat terug lijden geërfd, was lange tijd vermoed door artsen en kan nu worden bewezen voor de eerste keer in een klinische studie.

Chronische rugpijn: Mensen de Ziekte Nummer 1

Chronische pijn in de rug in Duitsland, één van de meest voorkomende gezondheidsklachten. In ongeveer 80 procent van alle Duitsers lijden op een bepaald punt van de pijn in uw leven onder acute terug. Met meer dan 30 procent van de Betrokken, deze klachten zijn pijn naar chronische rugpijn.

Als reden voor chronische rugpijn wordt veroorzaakt door de conventionele geneeskunde is over het algemeen weinig beweging, en de afbraak van de spieren. De duitse besteedt gemiddeld 12 uur van de dag in een zittende Positie. De bewezen schade. Echter, de resultaten van de Australische studie tonen aan dat niet alleen de gewoonten van het leven van de mensen bepaalt de toestand van de rug.

Tweelingen in de Test

De onderzoekers van de Universiteit van Sidney hebben onderzocht pijn over een langere periode van tijd in een aparte studie van het fenomeen van de chronische rugpijn. In de tweeling werden onderzocht met een gemiddelde leeftijd van 39.6 jaar hun voedingsgewoonten, fysieke activiteit, voeding en fysieke eisen. Het doel was om te bepalen of chronische pijn in de rug ook worden overgenomen, of pas in de loop van het leven verworven lichaam stoornissen optreden.

De studie toonde aan dat ongeveer 70 procent van de tweelingen zijn identiek pijn in de rug is op te lossen. In het geval van een identieke tweeling te lijden in vergelijking met het twee-eiige de waarschijnlijkheid van dezelfde chronische pijn in de rug werd vijf keer hoger.

Zwillingspaar

De onderzoekers van de Universiteit van Sidney hebben onderzocht over een langere periode van tijd in een aparte studie van het fenomeen van de chronische pijn in de rug

Chronische rugpijn: genetische kans op 32 procent

Na evaluatie van alle gegevens, de onderzoekers kwamen tot de conclusie dat de Erfelijkheidsgraad – dat wil zeggen, de gemeten genetische kans op pijn bij chronische rugpijn ongeveer 32 procent. De studie toonde ook aan dat de incidentie van chronische pijn in de rug is er geen statistisch verschil tussen mannen en vrouwen.

Atlas therapie verlicht chronische pijn in de rug

Een zachte, aanhoudende, en in klinische Tests bewezen strategie tegen chronische rug de zogenaamde Atlas therapie is de pijn. Praxisvita.de heeft samengevat in een Video-alles wat je moet weten over de therapie op de bovenste halswervel.

Geef een reactie

Scroll To Top