Snelevacature Amsterdam

Delirium (Delirium)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De Delirium Delirium is een psychische stoornis, die teruggaat op de fysieke oorzaken. Delirium manifesteert zich, onder andere, door het bewustzijn, het Denken en slaapstoornissen. De Delirium begint plotseling en is van tijdelijke aard, en het moet altijd medisch worden behandeld, want het is levensgevaarlijk. Een Delirium kan vele oorzaken hebben, bijvoorbeeld alcohol of alcohol intrekking, cerebrale aandoeningen, zoals een hersenbloeding of epilepsie, evenals metabole en infectieuze ziekten.

  Wat is een Delirium?

  Als een Delirium, of Delirium, een tijdelijk, fysiek – geïnduceerde mentale stoornis met een breed spectrum van acute confusional Staten is voorgelegd aan een zogenaamde psychose. De oorzaken voor het Delirium zijn zeer verschillend en aspecifieke. Verschillende ziekten, medicijnen, vergiftiging (bijvoorbeeld met alcohol en psychogene drugs), evenals hun opname kan uitmonden in een Delirium. Als een extra risicofactor is leeftijd: Delirium optreedt veruit het meest de leeftijd van 60 jaar. Op jaar van het leven.

  Zes symptomen van Delirium

  Een indicatie van het Delirium, de combinatie van minstens zes symptomen. Om dit te doen, het plotselinge begin, van het bewustzijn en geheugen stoornissen, stoornissen van de slaap graaf-waak-cyclus en psychomotorische prestaties, evenals een onderliggende ziekte of organische stoornis, of ontwenning van drugs of alcohol.

  Delir

  In een Delirium, de persoon is verward en gedesoriënteerd

  Verschillende Delirium-Formulieren

  In de geneeskunde, veel Delirium, een onderscheid gemaakt tussen de verschillende vormen, afhankelijk van de oorzaak en de ernst van de symptomen. Dus de Artsen praten in een Delirium, die zich voordoen na de operatie, een postoperatief Delirium. In verband met besmettelijke ziekten kunnen optreden, vooral bij kinderen, een Fieberdelir. De alcoholische delirium (Delirium tremens) kan worden veroorzaakt door het Surplus of de intrekking van alcohol. In een Delirium blandum, de excitatie is sterk verzwakt, de Zieken mutters, alleen rustig bij zichzelf.

  Delirium: Dringende medische behandeling

  In het Algemeen, Delirium is tijdelijk, maar het moet medisch worden behandeld. Omdat Delirium is een psychiatrische noodsituatie en vereist onmiddellijke medische en vaak intensieve medische zorg, zoals het levensbedreigend kan worden.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top