Snelevacature Amsterdam

Delirium – Verward in het ziekenhuis

Delir im Krankenhaus
In de leeftijd het risico van Delirium toeneemt Met maximaal een kwart van de ruim 70-jarige tijdens een verblijf in het ziekenhuis, veranderingen in Bewustzijn, Dorothea Schmidt gevonden kwam naar de kliniek om een Routine-Operatie aan zijn knie. Toen ze weer wakker, erkende de Gepensioneerde haar man. De Diagnose Van Delirium. Leren hoe de leden zich goed gedragen.

Zelfs twee dagen na de Operatie, de 71 was verward Jaar oud. “Ik was erg Bezorgd. U wist zelfs niet meer, dat is de dag van de week. Het was alsof ze een vreemdeling,” zegt haar man. Gelukkig zijn de Artsen de symptomen geïnterpreteerd correct en zet de diagnose Delirium.

Delirium – symptomen en oorzaken

Naast een plotselinge verwarring van het bewustzijn bij patiënten met een Delirium vaak veranderd. Velen kunnen zich richten slecht. Vaak problemen met oriëntatie en waarneming en geheugen stoornissen. Veel patiënten last van een plotselinge slapeloosheid.

Vooral pijn en fysieke maar ook mentale stress, als ze zich voordoen vóór en na de operatie – kan leiden tot een Delirium. Het ontbreken van een vloeistof of bijwerkingen van medicijnen zijn ook oorzaken. Omdat deze factoren kunnen leiden tot stoornissen van de stofwisseling van de hersenen. Meestal ouder dan 70 zijn getroffen Jaar oud.

Delirium vaak niet herkend

Het grote Probleem: Een Delirium is niet gedetecteerd is altijd hetzelfde. Omdat in het stressvolle leven ziekenhuis niet onder het verplegend personeel vaak als een Patiënt is verward. Vandaag alle verpleegkundigen zijn nog niet voor dit Probleem is het bewustzijn. Maar de juiste therapie is het van belang om te voorkomen dat ernstige gevolgschade ziekten.

Daarom werd ontwikkeld in de verenigde staten, de zogenaamde “hulp-programma’, dat al wordt gebruikt in sommige duitse klinieken: Speciaal opgeleide verpleegkundigen de zorg. Daarnaast is een Team van neurologen en specialisten voor geriatrische psychiatrie aan de oudere zorg voor de patiënt.

Om de verwarring teller, moet behandeld worden, de eerste van alle, de oorzaak. De deskundigen nemen maatregelen om dat de Betrokken persoon kan ontspannen en terug te keren naar de juiste dag-nacht-ritme. De mobilisatie en de oriëntatie op de voorgrond. Medicijnen alleen te gebruiken als het Delirium is ook de fysieke gezondheid is acuut in gevaar. Vrijwilligers of familieleden, kan ondersteuning van de patiënt. Het dagelijks Voorlezen van de krant, de begeleiding bij de maaltijd of eenvoudige gesprekken te versterken en te activeren Beïnvloed.

Delirium: de leden moeten zich bewust zijn van

Als een persoon gaat naar het ziekenhuis, hij moet zijn eigen gehoorapparaat of bril. De Patiënt moet genoeg water drinken – zorg ervoor dat wanneer u bezoek aan het feit dat er altijd een fles water naast het bed. U zult merken dat de paren zich anders gedraagt dan thuis, sloeg het Alarm onmiddellijk: met de Artsen Praten over het in – en blijven hardnekkig!

Geef een reactie

Scroll To Top