Snelevacature Amsterdam

Detox Spa: detox op de Snel

Mit Detox reinigen Sie Ihren Körper von innen
Breng je lichaam in de beste vorm. Een Detox behandeling kan helpen. Hoe? Je weet dat in de galerij Tijdens een Detox kuur die u probeert te voorkomen dat bepaalde voedingsmiddelen om de zuur-base verhouding in het lichaam in balans. Dat zou moeten helpen tegen vermoeidheid en het lichaam nieuwe energie.

Tijd voor een reboot! Om het lichaam en de ziel op de man in de voorkant van u is, is een Detox-kuur (uit het engels. Ontgifting). Het ondersteunt het zelfreinigend programma van het lichaam, verhoogt het welzijn en geeft veel nieuwe energie.

Reinigen: de ondersteuning van de lever en de nieren

De wetenschappelijke verklaring voor: Ons welzijn hangt sterk af van de vraag of de relatie tussen zuren en basen in het lichaam in evenwicht is. Sommige voedingsmiddelen, zoals suiker, vlees of brood vormen zuren, en anderen, zoals fruit, groente en rijst, liggen aan de basis van de dispenser. Dit werkt onafhankelijk van de smaak. Dus over zure citroenen wet basic, terwijl het zoete chocolade is een van de zure voedingsmiddelen. Normaal gesproken is onze ontgifting organen (lever, nier en darm) kunnen, zuren te worden geëlimineerd. Deze over te nemen, maar ze hopen zich op in het bindweefsel, samen met andere verontreinigende stoffen uit onze omgeving. Het resultaat: de stofwisseling wordt vertraagd. Wij nemen we voelen saai, ongeconcentreerd en zijn bijzonder gevoelig voor infecties.

Met een reiniging van de innerlijke Balans vinden

Maar wij kunnen onze organen ontgiften, de schadelijke stofwisselingsproducten worden opgeheven, en het zuur-alkalische verhouding terug naar een gezonde Balans. Slechts een paar dagen van uitsluitend alkalische voedingsmiddelen aan uw dieet en te voorkomen dat het zuur.

Als sap en thee, fruit en groenten of rijst aanval om de inhoud van uw hart om de dingen die smaak het beste. Belangrijk in het geval van een te reinigen om ervoor te Zorgen dat uw lichaam voldoende wordt geleverd met vloeistof – twee tot drie liter van niet-koolzuurhoudend water of kruidenthee per dag ideaal zijn.

Er is echter één beperking: mensen met een verminderde nierfunctie moet, in principe, het maken van een Detox kuur.

Het principe van de Detox is gebaseerd op vier pijlers. Leer hier wat ze zijn!

Geef een reactie

Scroll To Top