Snelevacature Amsterdam

Deze 10 Oefeningen voor het distribueren van de Stress

Frau macht Liegestützen am Strand
Degenen die trainen in de ochtend, is minder vatbaar voor Stress Wanneer het gaat om een goede manier om de dag te Beginnen, en veel mensen denken van de Nachtrust, een stevig Ontbijt of een warme douche. Maar één ding moet vanaf nu op het Plan: de oefening. Vooral wanneer de Rest van de dag zal zwaar zijn.

Verkeer is een van de beste middelen om een constante Stress. Dit is de conclusie van onderzoekers van de Universiteit van Georgia, verenigde staten, in het huidige nummer van het tijdschrift Neuropharmacology. Afgezien van dat, oefening versterkt het Algemene welzijn, omdat de hersenen endorfine, en de cognitieve prestaties. U zal zich beter voelen en kan beter denken.

Die beweegt in de Ochtend, begint met een enorm voordeel in de dag. Voelen deze positieve effecten, die u moet uitvoeren, maar niet op een Marathon. Een paar simpele Oefeningen zal volstaan. Wij hebben de Beste voor je. Selecteer gewoon elke Ochtend, drie uit de lijst en u start uw dag.

Pushups

Besteden aan het trainen van de borst, triceps, buik en Billen ondersteunen. Tijdens de uitvoering moet je aandacht besteden aan deze punten: voeten dicht bij elkaar, houden, handen, heupen onder de schouders, het plaatsen van de vingers naar voren. Op de voet en de hiel van de hand, de armen gestrekt. Het lichaam van de schouders tot de hielen van een lijn. Rug en Kont niet ZEG. Inademen. Bovenlichaam wordt verlaagd tot de borst is slechts een paar centimeter boven de grond. Ellebogen strak om het lichaam. Adem uit. Langzaam duw omhoog. “De pushup wordt vaak onderschat, en hij is de enige full-body oefening die treinen op hetzelfde moment twaalf spier groepen”, aldus de Britse fitness-expert Steve Speirs. “Natuurlijk, pushups zijn een extreme slepen, maar ook het bereiken van de snelste resultaten – het hele Lichaam is gestroomlijnd, de kracht verbetert het uithoudingsvermogen en spiermassa, die op zijn beurt verhoogt de stofwisseling.”

Planken

De Praktijk is om te vertrouwen op zijn onder de armen, strek de benen, de Billen en de rug benen en de maag. De voeten zijn dezelfde als voor normale pushups op de vloer. U probeert te hou deze Positie gedurende minstens 30 seconden. U kunt ook beginnen met een kleine Competitie met jezelf en probeer om elke dag 10 seconden langer. Je moet niet, maar wees voorzichtig niet te overbelasten. De fysiotherapeut Henning Schade adviseert: “Tijdens de implementatie, geen pijn mogen plaatsvinden! Als de abdominale spanning niet langer kan worden gehandhaafd en dus een holle is gevormd, moet worden gestopt met de Oefening.”

Planken

Plank belooft snel Fitness

Laterale Planken

Versterkt de belangrijkste spieren. Je ligt op de linker kant. Rechterhand in de heupen. Linker Arm gebogen. Langzaam, de heupen op te tillen. De Oefening voor 10 seconden, en dan de andere kant.

De Superman

U gaat liggen op je buik. Til het naar voren gestrekte armen en gestrekte benen een paar centimeter van de grond. Hier: je moet houden van de Oefening gedurende ten minste 30 seconden, en verlengen de duur van de tijd. Je kunt het in de Oefening, de handen in de nek van de hals.

Mann macht Rückentraining

Belangrijk in de Superman Oefening is de onderrug buigt

Muur Zit

Je leunt achterover tegen de muur. De voeten moeten ongeveer 50 centimeter van de muur. Nu je langzaam schuif de muur naar beneden, totdat je benen vormen een hoek van 90 graden. Houd de Oefening zo lang als je kunt.

Vouwmes

Een goede uitvoering van de Oefening voor een platte buik. Je lag op je rug. Pas de voeten op de grond. De armen tot schouderhoogte aan de kant te strekken. Romp en het linker been omhoog, rechterhand gaat naar de linker voet. Re-store. 10 x afwisselend, 3 sets

Bergbeklimmer

Pushup positie. Schouders boven de handen. Linker knie naar de borst trekken. Met de rechter voet naar voren springen. Back positie springen om af te sluiten. Voor 30 seconden herhalen.

Beklim de trap

Waar het mogelijk is: Neem de trap. Dat is te zeggen op de manier van het appartement naar de Lift – zelfs als het is gewoon voor de deur. Ook op de manier waarop in de U-Bahn betekent: Op de roltrap zonder. Als u het verplaatsen door de manier waarop.

Treppe und Rolltreppe

Die neem de trap in plaats van de lift de trap neemt, verliest bijna geen tijd, maar krijgt een kleine Work-out

Te voet gaan

Je zal zien dat de trottoirs in de Ochtend, niet als een obstakel dat moet worden vermeden, maar als een kans om te bewegen. U kunt uitstappen bij voorbeeld, slechts één halte eerder uit de U-Bahn of Bus en loop de Rest van het kantoor.

Met de fiets naar het werk

Na 30 tot 40 minuten op de fiets, ons lichaam het hormoon releases van geluk endorfine. “Fietsen is goed voor de Psyche”, legt Prof. Dr. med. Martin hall, Medisch Directeur van het centrum voor preventie en sportgeneeskunde van de technische Universiteit van München. Iedereen die worstelt, leven zelfs langer. Prof. Dr. hall, zelf een gepassioneerd fietser, zei: “Drie tot vier keer per week 30 minuten Fietsen verlengt het leven in gezondheid voor over tien jaar.” Ons hele lichaam profiteert van deze beweging. “Fietsen is de ideale vorm van cardiovasculaire Training,” zegt de arts. “Met de Fiets, de afname van de botmassa en de dichtheid van het verblijf van de ongeveer 25. De leeftijd van het gebruik. Het hart pompt het twee tot drie keer zoveel bloed door de bloedvaten en longen, met twee keer zoveel zuurstof als gevolg van overstromingen, zoals in een toestand van rust. Bovendien, Fietsen helpt bij gewichtsverlies.”

Hamburg-harburg, 19. Maart 2015

Geef een reactie

Scroll To Top