Snelevacature Amsterdam

Deze 6 symptomen die aangeven dat je te veel drinken koffie

Zu viel Kaffee
Je drinkt teveel koffie? Als u last heeft van de symptomen in onze foto galerij, je moet heroverwegen uw consumptie van koffie heeft veel positieve effecten op de gezondheid. Maar het moet niet overdrijven koffiedrinker dan – anders kan het meer kwaad dan goed doen: Deze 6 fysieke symptomen die aangeven dat je te veel drinken koffie.

Voor veel mensen, het is van essentieel belang: Een Kopje koffie in de Ochtend of in de middag wakker en liften de stemming. Daarnaast zijn koffie heeft ook vele positieve effecten op de gezondheid. Bijvoorbeeld, een studie suggereert dat drie kopjes koffie per dag zijn gediagnosticeerd het risico van nierkanker met ongeveer de helft kan verminderen.

U kunt ook het drinken van te veel koffie?

Dit betekent echter niet, dat u moet drinken elke dag, dus veel kopjes koffie, als je wilt. Degenen die te veel drinken van koffie, het kan schade aan zijn gezondheid nog meer! Dus koffie is zoals een minerale rovers: Elke Kop wordt verwijderd uit het lichaam, vooral Calcium en Magnesium. Die drinkt veel koffie, daarom moet compenseren voor de minerale verlies. Calcium is verborgen in veel zuivelproducten zoals kaas en yoghurt, terwijl Magnesium is aanwezig in voedingsmiddelen, zoals sinaasappels en bruine rijst. Een grote selectie van magnesium rijke voeding vindt u in onze foto galerij “10 heerlijke magnesium-rijke voedingsmiddelen.”

Zu viel Kaffee

Genieten van een kopje koffie rustig, maar alleen met mate. Te veel koffie kan schadelijk zijn voor de gezondheid

Hoeveel koffie drink ik veilig?

Studies tonen aan dat de meeste volwassenen kan verdragen tot 400 milligram cafeïne per dag zonder problemen. Ter vergelijking: In een Kopje koffie is ongeveer 80 tot 120 milligram cafeïne zitten. Tot vier kopjes per dag zijn over het algemeen veilig. Het is echter slechts een indicatieve waarde heeft: het toont vaak ons lichaam, als we drinken te veel koffie. Wat zijn de fysieke symptomen die je bewust van moet zijn in onze galerij “op Deze 6 symptomen die aangeven dat je te veel drinken van koffie.”

Heeft u last van één of meer van deze symptomen heeft, kan het daarom nuttig zijn om te houden van de koffie om het verbruik te verminderen en om te observeren of de symptomen verdwijnen. Echter, je moet je niet aanpassen van de consumptie van de dag – tot-helemaal-vooral als je een zware koffie drinker. Voor degenen die drinken dagelijks tussen de zes en acht kopjes, neemt niet alleen te veel koffie, maar is ook geïrriteerd als hij op een dag geen koffie. Veel Patiënten rapporteren ook frequente hoofdpijn in het geval van de volmaakte berusting. Volgens deskundigen, is dit effect was te doen, maar niets dat de koffie te zijn verslavend – triggered hij zal daarom, in plaats van, omdat de gewoonte van het ontbrekende. Koffie is niet gesproken van een Verslaving, omdat de dosis moet niet worden verhoogd, zoals bijvoorbeeld in het gebruik van de drug.

Hamburg, 10. November 2016

Geef een reactie

Scroll To Top