Snelevacature Amsterdam

Deze Oefeningen zijn een verspilling van tijd

Bankdrücken
Bankdrukken in een Zittende positie is veel minder effectief is dan een “gratis” Oefening als pushups Niet alle fitness oefeningen je lichaam is blij dat velen van hen brengen niets, wat schade aan hem. De praktijk Vita laat zien wat Oefeningen die je moet weglaten en hoe u moet trainen.

Die plaagt wekelijks naar de sportschool, en daar, op apparaten met zweten te uitputting, doet zijn lichaam meer vaak. Omdat veel van deze Oefeningen alleen trainen in een kleine spiergroep en een druk op andere delen van het lichaam sterk – als een resultaat, het risico van verkeerde bewegingen en verwondingen groeit. Sportwetenschappers raden meer en meer vaak aan de “vrije Oefeningen”, zonder het apparaat, omdat de Interactie van de spieren wordt getraind, het lichaam is minder gespannen en het risico van letsel te laag is. Laten We de meest voorkomende Fitness zonden op het apparaat en een gezonde “gratis” Alternatieven.

Leg extension

Dit dij Oefening is bekend in gespecialiseerde kringen zeer omstreden. De reden is dat het draagt een hoog risico van letsel voor de knie bij het strekken van het been van een hoge druk.

Gezond Alternatief: squats of lunges. De romp, in aanvulling op de been en kont spieren en rug spieren en enkelgewrichten, knie en heup zijn opgeleid, en het risico van letsel te laag is.

Sit-Ups

Hoewel deze Oefening is niet actief op het apparaat, het is toch zonde van de tijd: Omdat studies tonen aan dat het voor de spier-gebouw is aanzienlijk minder effectief zijn dan, zeg, de Beplanking.

Gezond Alternatief: Planking. Wat moet u er rekening mee dat in het geval van de Trend-Oefening, legt fysiotherapeut, Henning Schade in de expert-interview – klik hier.

Bench press

Deze Oefening is een simpele reden niet effectief: De bovenste lichaam is opgelost door middel van een Rugleuning, ongeacht of het uitvoeren van de Oefening in de Zittende of Liggende positie. Dit betekent dat Is de ene kant van het lichaam zwakker is dan de andere, compenseert de sterkere kant van deze zwakte en het resultaat is een eintrainiertes onbalans. De opleiding vermeld in de Sit niets van deze onbalans, omdat de rugleuning ondersteunt hem.

Gezond Alternatief: Push-UPS. In dit geval, wordt het lichaam gedwongen om het trainen van de zwakke kant sterker is, omdat er sprake is van een disbalans. Een extra Plus van de Oefening: Het lichaam is duidelijk getraind sterker te zijn dan de bench press.

Leg curl

Deze Oefening wordt uitgevoerd Liggend slechts een minimale getraind aantal van de spieren, terwijl de romp is volledig passief.

Gezond Alternatief: One-Legged Kreuszheben. Het hele achterste deel van het lichaam wordt getraind – onderrug, kuiten, billen en dijen. En dit is hoe het werkt: houd Twee dumbbells naast je dijen, knieën licht gebogen. Een been naar de rug strek en buig de romp naar voren.

Leg press

De Amerikaanse Raad van de Oefening in vergelijking met de opleiding effecten van acht verschillende fitness oefeningen op de Pomuskeln. Het resultaat: De leg press is een van de grootste. Bovendien, in het geval van hoge gewicht, de lage rug is sterk beïnvloed en kan dus leiden tot een hernia.

Gezond Alternatief: squats met halters. Ook hier geldt: Deze Oefening is helemaal gratis uit te voeren en niet “led” in op apparaten-vaste Gewichten.

Hamburg-harburg, 29. Mei 2015

Geef een reactie

Scroll To Top