Snelevacature Amsterdam

Deze Sport – een goede nachtrust!

Frau schläft
Die kan niet slapen ‘ s nachts, misschien de verkeerde Sport, Een studie heeft onderzocht welke activiteiten het beste slapen. In het proces waren ze in staat om te kiezen van de acht winnaars. Hier kun je vinden wat ze zijn.

Bijna iedereen weet dat regelmatig bewegen verbetert de slaap – maar sommige vormen zijn bijzonder goed? Ja, zegt een nieuwe studie van de Universiteit van Pennsylvania.

Studie-leider Michael Grandner en zijn Team onderzocht de gegevens van de Behavioral Risk Factor Surveillance system bevat, onder andere, informatie over slaap en beweging het gedrag van 430 000 AMERIKAANSE burgers.

Kortom, het bleek dat elke Vorm van fysieke activiteit is beter dan niets. Echter, in het onderzoek van de acht soorten van sport uitgekristalliseerd, waarna een sterk verbeterde kwaliteit van slapen.

De acht beste dingen om te doen voor een goede nachtrust

  • Aerobics
  • Fietsen
  • Het werken in de tuin
  • Golf
  • Joggen
  • Kracht training
  • Yoga
  • Pilates

Drie tips voor een goede nachtrust

In de avond, op eiwit: studies tonen aan dat een proteïne-rijk diner kunnen van invloed zijn op onze behoefte aan Rust. Eiwit bevat de slaap stof Tryptofaan, het lichaam kan gebruiken, maar alleen goed, wanneer we aan het eten van koolhydraten: ze bevorderen de opname van Tryptofaan en verhogen dus de neiging om te Slapen. Tip: voor Een perfect diner met zeer weinig eiwit en koolhydraten, bijvoorbeeld, 100 g vis met aardappelen of 100 g gevogelte, pasta of Avocado salade.

Elektronica verbod: “flikkeren dozen,” van welke aard dan heeft het geen in de slaapkamer. Omdat verontrustend, in de ware zin van het woord “off”. Net zo schadelijk voor de telefoon en u de telefoon aan het bed, want we zijn dan in de nacht, onbewust, naar “Stand-by”. Ook een wekker met een helder Beeldscherm te interfereren.

Kruiden: Kruiden-supplementen, en Lavendel kan u helpen in Slaap te vallen (bv., Lasea, over-the-counter apotheek). De actieve ingrediënten die daarin is opgenomen om ervoor te zorgen dat de angst en de angst toonaangevende systemen van prikkelbare komen meer het beheer en de verwerking van informatie weer in balans te brengen, zeggen Somnologist. De goed gecontroleerde klinische studies bevestigen. Een bijkomend voordeel van de natuurlijke helper: je lijkt te doen zonder. Zelfs in geval van langdurig gebruik, er is geen gewenning effect.

Geef een reactie

Scroll To Top