Snelevacature Amsterdam

Diabetes in twee dagen zijn 6.000-calorieën-Experiment

Ein Mann isst einen Burger
Voor de duur van het experiment, het dieet van de deelnemers voornamelijk bestond uit hamburgers, Pizza ‘ s en andere calorie-bommen bevordert Een hoge calorie-inname met weinig beweging Diabetes, de artsen observeren voor een Lange tijd. Maar waarom is dat zo en hoe snel, de eerste effecten weergegeven? De ondervraagde Amerikaanse wetenschappers nu in een Experiment.

Die neemt erg veel calorieën en niet verplaatsen, vergroten het risico op het ontstaan van insuline resistentie en wordt beschouwd als de voorloper van Diabetes. Echter, als de calorie-inname en insuline resistentie, was artsen, tot nu toe, is niet duidelijk. Onderzoekers van de Temple Universiteit in Philadelphia, waren deze vraag is nu, in een Experiment op de grond.

Wat is insulineresistentie?

Als een gezond Persoon neemt een maaltijd stijgt uw bloedsuiker niveau en op het niveau van een reactie van het lichaam Insuline produceert. Dit hormoon zorgt ervoor dat het lichaam in te filteren onnodige Glucose uit het bloed en in de cellen van het lichaam te redden van de behoefte aan suiker als “brandstof”. De Insuline hecht zich aan receptoren op het oppervlak van de cellen van het lichaam en bevordert de opname van suiker uit het bloed vaten. Het resultaat is dat het bloedsuiker niveau daalt weer.

Bij mensen met insuline resistentie tegen de cellen van het lichaam te reageren zwakker op Insuline en minder suiker van het bloed – het bloed suiker niveau hoog blijft. Insuline resistentie kan ontwikkelen met de tijd, een type-2-Diabetes.

Experiment voor 6000 calorieën per dag

Om de oorzaken van insulineresistentie op de baan, de VS-onderzoekers, zes mannen en één week in een Experiment uit te voeren: je moet dagelijks 6.000 calorieën (ongeveer om twaalf Big Macs) en zo weinig mogelijk te bewegen. Ter vergelijking, Een volwassen man heeft ongeveer 2500 calorieën per dag. Voor de duur van het experiment bleven ze in een kliniek, waar hun elke beweging werd waargenomen om ervoor te zorgen dat ze spannen zich fysiek.

Aan het einde van de week elk van de mannen was gegroeid tot ongeveer 3,5 kilogram en al na twee dagen, elk individu had een weerstand tegen insuline.

Hoe kwam het tot insuline resistentie?

Om uit te vinden hoe de insulineresistentie in de onderwerpen, de wetenschappers tal van studies. Onder andere dingen, ze analyseren van de urinemonsters van de deelnemers aan de studie. In de zaak van alle vakken van de kleine bestanddelen van celmembranen (cel enveloppen) waren gevonden in de urine is een teken van oxidatieve Stress. Dit verwijst naar de beschadiging van cellen door reactieve zuurstof soorten op bepaalde vormen van zuurstof die schadelijk zijn voor het lichaam.

De theorie van de studie gids: De overmatige calorie-consumptie bevorderd oxidatieve Stress in het lichaam van de deelnemers in de studie van eerdere studies hadden aangetoond dat een beperkte calorie-inname kan het verminderen van oxidatieve Stress. Deze handgreep, op zijn beurt, de zogenaamde glucose Transporter – eiwitten in de celmembraan die het transport van de suiker uit het bloed in de cel. Ze zijn beschadigd, de Glucose in het bloed, en de niveaus van de bloedsuiker niet kan vallen.

De studie dirigent wil gebruik maken van de bevindingen voor de ontwikkeling van nieuwe therapieën voor de behandeling van insuline-resistentie.

Hamburg, 10. September 2015

Geef een reactie

Scroll To Top