Snelevacature Amsterdam

Diabetes type 2 is te genezen! De resultaten van een studie vraagt om herbezinning op

Type 2 Diabetes is niet te genezen? De school van de geneeskunde zegt. Maar er zijn ook andere aanwijzingen. Een recente studie toont aan dat Een extreem dieet is het Potentieel van type-2-Diabetes in 40 procent van de gevallen verdwijnen.

Beïnvloed de diagnose van type 2 Diabetes, is de voorbereiding van een speciale horror aan het feit dat je aan gehecht bent aan iets als Definitief. Volgens de vorige Veroordeling, kan de ziekte is onverbiddelijk in zijn gang, en de eerste van alle, vereist de naleving van een speciaal dieet en de inname van antidiabetica drugs. In het geval van een vergevorderd stadium van de ontwikkeling, de aanschaf van Insuline-injecties nodig. Een behandeling is eerder uitgesloten.

Wetenschappers van de universiteiten van Newcastle en Glasgow, zowel van het Verenigd Koninkrijk, Nigeria Lagos State University misschien voor Vele een goed bericht dat de patiënt dat vereist, echter een maximum van discipline.

Wat als een duurzaam normalisering van de bloedglucose-waarden is het mogelijk?

Onder de naam van Diabetes Verlossing Klinische Proef (DiRECT), de onderzoekers voerden een grondige studie met in totaal 30 deelnemers. Mensen die lijden aan type 2 Diabetes. De ziekte bestond, aan het begin van de studie voor tussen de zes maanden en 23 jaar. Was al eerder bekend, dat een korte-termijn, extreem lage-calorie dieet is vaak een acute verbetering van de bloedsuiker waarden kunnen worden bereikt.

De Nigeriaans-Britse Team, dat wordt geleid door Professor Roy Taylor nu wilde controleren van de duurzaamheid van dit normalisatie. Ook, je wilde weten of het op deze manier, zelfs op een bepaald punt van het lichaam gebruikt zijn eigen productie van Insuline.

624-kilocalorieën (kcal-dieet leidt tot een significant gewichtsverlies

Voor de patiënten die hebben deelgenomen aan het onderzoek, zei dat dit echter over een periode van acht weken, met een vloeibaar dieet dat was goed voor 43 procent uit koolhydraten, 34% Eiwit en 19.5 van vet, langs. Alleen 624 calorieën binnenkrijgt per dag. Op hetzelfde moment, het nemen van alle van de medicatie is gestopt. Dit was ook het geval voor intraveneuze inkoop van Insuline. Aan het einde van de twee maanden radicaal dieet de vetcellen van de deelnemers waren grotendeels verminderd en het lichaamsgewicht van gemiddeld 98 kilo, viel op 83.8 kg.

In de volgende stap, de deelnemers werden geleidelijk en individueel terug naar een normaal dieet ingesteld, die betrekking heeft op de energie-behoeften van het organisme. In het proces waren ze in staat om hun lagere lichaamsgewicht voor een groot deel. Het was ook na zes maanden, 84.7 kg in de Middellandse zee.

Bijna ongelofelijk: Zelfs na zes maanden van normaal niveau van bloed suiker in 13 deelnemers

Veruit de belangrijkste resultaat was echter dat in het geval van de 12 proefpersonen na de acht weken, extreem lage-calorie dieet, het Vasten van de bloedsuikerspiegel tot een normale waarde van minder dan 126 milligram per deciliter.

Na zes maanden, 13 deelnemers waren in het normale bereik. De wetenschappers ‘ conclusie was, dat het dus van acht weken, heel consistent programma voor gewichtsreductie bij patiënten met Diabetes type 2 kan leiden tot ten minste 40 procent van de gevallen, de productie van het hormoon Insuline begint weer, de lever cellen worden opnieuw genormaliseerd insuline gevoelig en bloedsuikerspiegel permanent. Een verdere voorwaarde is echter dat het gewicht is gehouden.

Het geneesmiddel is een volledig nieuwe kijk op Diabetes type 2

Studie hoofd Roy Taylor spreekt hier van een paradigma-verschuiving in de visie van de type-2-Diabetes, kan nu niet langer worden beschouwd als ongeneeslijk, maar als onderdeel van het metabool syndroom moet worden begrepen, die in beginsel ongedaan gemaakt worden. In het licht van dit moment, volgens de world health organization (WHO), wereldwijd zo ‘ n 350 miljoen patiënten met diabetes, een nieuwe kennis, waarvan het belang kan nauwelijks overschat worden.

Bron: Taylor, R., Zeer Calorie-arm Dieet en 6 Maanden van het Gewicht van de Stabiliteit in Type 2 Diabetes: Pathofysiologische Veranderingen in de Responders en de Nonresponders, de Zorg van de Diabetes. In 2016 Kan;39(5), Pp. 808 – 15.

Geef een reactie

Scroll To Top