Snelevacature Amsterdam

Diabetische retinopathie worden voorkomen door het gebruik van pine bark extract

Pine bark extract kan verbeteren diabetische retinopathie, de vasculaire gezondheid van het netvlies. Een italiaanse studie heeft gevonden dat een verbetering van de gezichtsscherpte na slechts twee maanden.

Een van de meest ernstige bijwerkingen van het in de volksmond bekend als “suiker-ziekte’ Diabetes mellitus is de geleidelijke verslechtering van de kleine bloedvaten in het netvlies. In de loop van dit langzame proces vermindert de gezichtsscherpte steeds meer en kan leiden in het ergste geval tot blindheid.

In Duitsland, ongeveer twee procent van de diabetici verliest als gevolg van diabetische retinopathie in de loop van de ziekte, de ogen licht. Dat klinkt als een schrikbarend hoog Percentage. Diabetische retinopathie na leeftijdsgebonden maculaire degeneratie (AMD) is de tweede meest voorkomende oorzaak van blindheid.

Mensen-En Vaatziekten Diabetes

Diabetes mellitusEchter, als je bedenkt dat op dit moment, volgens recente studies, ongeveer 5,8 miljoen duitse Diabetes mellitus werd gediagnosticeerd en naar schatting 1,7 miljoen van de ziekte tot dusver onopgemerkt bleef, zijn de afmetingen van dit gezondheidsprobleem, maar meer uitgesproken. Dan moet tellen van 150.000 mensen om te gaan jaloezie in het geval van geavanceerde schade aan het netvlies. Sinds het jaar 2000 is de incidentie van de ziekte is gestegen met ongeveer 50 procent. Daarom is het duidelijk dat het onderzoek heeft de ziekten meer en meer intens met de Diabetes mellitus en zijn gevolg.

Een nieuwe studie door G-D ‘ annunzio Universiteit en San Valentino, Italië was in staat om de schepen aan te tonen dat het extract van de schors van de franse Mediterrane pijnbomen (Pinus pinaster oude, ontkalkte), of pine bark extract, de huid van de doorstroming van het bloed de kracht van het bloed, en dus de gezichtsscherpte van diabetische patiënten, de klachten in een vroeg stadium te oogproblemen, aanzienlijk kan verbeteren.1 in het onderzoek betrokken ook Horphag Research, het bedrijf biedt met Pycnogenol®, een pine bark extract was.

Belangrijke gezichtsscherpte verhoogd na twee maanden van het nemen van pine bark extract

Diabetische Retinopathie vorbeugenOm de eigenschappen van de pine bark extract bewijs van geselecteerde italiaanse wetenschappers 46 onderwerpen. Alle deelnemers worden ten minste vier jaar, diabetici en vertoonde de eerste tekenen van diabetische retinopathie, die bestaan uit de retinale bloedvaten, in die vloeistof hoopt zich op, wat leidt tot zwelling of Oedeem. 24 deelnemers ontvangen uittreksel gedurende een periode van twee maanden, een dagelijkse dosis van 150 mg van de schors van de pijnboom, terwijl de 22 deelnemers in de controlegroep een Placebo.

Aan het einde van de intake periode, 75 procent van de proefpersonen uit de pine bark extract groep bevestigde een subjectief verbetering van de gezichtsscherpte. Belangrijker, echter, is dat zelfs door te testen met Sehtafeln significante toename van de gezichtsscherpte kan worden. Volgens de Snellen-Index van de deelnemers van de pine bark extract groep bereikt gemiddeld een score van 14/20, vóór de aanvang van de studie, de toegenomen tot 17/20 na het einde van het onderzoek.

Vermindering van het Oedeem door het stimuleren van de Enyzms stikstofmonoxide-verdacht-Synthase

pinie rinde extraktDeze resultaten hebben ertoe geleid dat de wetenschappers geloven dat pine bark extract is het Enzym stikstofmonoxide-gestimuleerd Synthase en de functie van het endotheel cellen of cellen van het schip verhoogt de interne muren. De verhoogde afgifte van stikstofmonoxide leidt tot een uitbreiding van de bloedvaten en verbetert de bloedcirculatie.

Daarnaast zijn de onderzoekers hebben gesuggereerd dat pine bark extract enzymen uit de groep van de Matrix-metallo-proteasen (MMP) remt. MMP-enzymen zijn betrokken bij het veranderen van de permeabiliteit van de bloedvaten. Als een resultaat, de vorming van Oedeem verminderd in de ogen, wat leidde tot de betere visie.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top