Snelevacature Amsterdam

Diagnostische Eva-Autisme?

Mädchen sitzt alleine
Autistische meisjes toon minder voor de hand liggende symptomen dan de jongens Tijdens de hartaanval, het was lang een Probleem: de vrouwen andere symptomen hebben dan mannen en hebben minder kans te worden getroffen, dat is de reden waarom hartaanvallen bij vrouwen waren vaak niet als zodanig herkend. Nu een studie toont aan dat het kan zijn autistische hebben om naar binnen te gaan op een soortgelijke manier.

In het geval van meisjes beduidend minder vaak wordt gesteld, en veel later, de diagnose van autisme. Deze resultaten worden gepresenteerd aan onderzoekers op de jaarlijkse bijeenkomst van de American Kindergeneeskunde Academisch Samenlevingen.

Een van 42 jongens wordt de diagnose “autisme” – maar slechts een van de 189 meisjes, de diagnose “autisme”. De onderzoekers ontdekten dat de stoornis bij meisjes is ontdekt met een gemiddelde van vier jaar, in het geval van de jongens, was echter 3,8 jaar. Het syndroom van Asperger is gediagnosticeerd in de jong nog een jaar en een half eerder dan bij meisjes.

Meisjes tonen andere symptomen autisme

“De verschillen lijken klein, maar voor duizenden personen – in enkele gevallen zijn de verschillen veel groter,” zegt studieleider Paul Lipkin. En hij wijst op een andere belangrijke constatering: meisjes toon andere symptomen autisme dan jongens. Je hebt de neiging hebben problemen met het begrijpen van sociale regels en hoe ze te interpreteren. Jongens tonen meer duidelijk zichtbaar syndromen, zoals, bijvoorbeeld, handelingen gedwongen.

“We moeten nu om uit te vinden of de minder voor de hand liggende symptomen bij meisjes, niet alleen om een vertraagde diagnose, maar te veel volledig over het hoofd gezien gevallen van autisme bij meisjes,” zegt Lipkin.

In de studie, de onderzoekers gebruikten gegevens van de 50 000 mensen met autisme. Ze waren in staat om te identificeren 9 932 de leeftijd van diagnose en waren in staat om ze op te nemen in de analyse.

Vier karakteristieke symptomen autisme

Stoornissen in de sociale interactie: autistische mensen kunnen slechts in beperkte, in het gevoel, het denken en de verbeelding van andere mensen. Heb je moeilijkheden om de ontwikkeling van menselijke relaties en vinden het moeilijk om sociale normen en regels te volgen. Vaak autistische kinderen de voorkeur om alleen te spelen en niet om kunnen gaan met de aanpak uit te proberen.

Beperkingen van de communicatieve vaardigheden, in het Bijzonder bij kinderen met vroege jeugd autisme, de taal vertraging. Hun spraak melodie is zwak. Heeft u problemen met het begrijpen van talige metaforen, en kan reageren dus zwaar op Spreuken of grappen.

Speciale interesses: speelgoed autistische kinderen zijn geïnteresseerd in vaak voor Details, zodat de wielen van een auto zijn spannender dan het speelgoed zelf. Ook kunt u vaak genieten van uren van technische apparaten, zoals bijvoorbeeld een wasmachine, of een verkeerslicht.

Stereotiepe patronen van gedrag, of in de bewegingen of in het dagelijks leven: Veel mensen met autisme, de herhaling wilt. Nieuwe en spontane omstandigheden of situaties, ze kunnen irriteren en te verwarren.

Hamburg-harburg, 29. April 2015

Geef een reactie

Scroll To Top