Snelevacature Amsterdam

Diarree bij kinderen – Dit helpt echt!

Expertin Nadine Hess Erbrechen
Expert Dr. Hess: “De geraspte Appel pectine inhoud, bijvoorbeeld, handelen op een stoel aufquellend en het verlichten van de diarree.” Diarree is niet alleen onaangenaam, maar in het bijzonder in het geval van kleine kinderen, soms erg storend. De kinderarts Dr. Nadine Hess verduidelijkt de belangrijkste problemen.

Diarree bij kinderen – Dr. Nadine Hess zegt:

Kleine kinderen maakt het vaak, omdat je immuunsysteem tegen veel mogelijk ‘de vervuiler betaalt’ heeft gevormd van diarree en maag problemen, geen verdediging. In het Algemeen is het van virussen, zoals Rota-, Noro -, of adenoviruses. Ouders moeten niet in paniek als uw kind besmet is.

Het meest belangrijk voor de behandeling van diarree bij kinderen is om te compenseren voor het vochtverlies. Het beste met water en kruiden of fruit thee – indien nodig, ook licht gezoet. Of met de zogenaamde rehydratatie-oplossingen of poeder dat opgelost in water, en in elke apotheek zonder recept. Dit rehydratatie preparaten bevatten verschillende elektrolyten het lichaam als de zaak wordt verloren, een deel van de toevoeging van Lactobacillen, de bouw, de verstoorde darmflora sneller en dus diarree naar het verkorten van de periode.

Als dat helpt, echter, nauwelijks, of de diarree is een zeer sterke, waterige, moet u altijd een arts raadplegen. Als er een baby of klein kind binnen 24 uur. Ook als het gaat om koorts, zeer sterke buikpijn of bloed bij de ontlasting, moet worden geraadpleegd, of kind of volwassene – met een arts.

Diarree bij kinderen – uitdroging is gevaarlijk

Als diarree bij kinderen met braken, houdt het kind de arts altijd tekenen van uitdroging:

  • daalde de spanning van de huid (lift de huid van de buik met twee vingers, in geval van ernstige vocht-tekort is een “vouw van de huid”, wanneer je laat gaan weer),
  • ingevallen Fontanel,
  • droge slijmvliezen (droge mond, en een paar tranen onderwijs),
  • geen urine productie.

De uitdroging is zo sterk, dat een van de beschreven symptomen zich voordoet, raden om het kind de arts zal waarschijnlijk raden u aan een behandeling in het ziekenhuis, zodat de ontbrekende vloeistof kan worden vervangen door een Infuus. Soms is dit onvermijdelijk, maar er is geen reden voor overdreven bezorgdheid. Ziekten die verband houden met rotavirus veroorzaken kleine kinderen gewoon meer kans op ernstige gastro-intestinale infectie zo ernstig vochtverlies, een verblijf in het ziekenhuis noodzakelijk is.

Durchfall bei kleinen Kindern und Babys

Diarree bij kinderen, kunnen de ouders doen een geweldige deal van Maken. U moet in het bijzonder aandacht te besteden aan het vocht en de mineralen tekort evenwicht

In de tussentijd, ik raad – evenals de STIKO van het Robert Koch Instituut, een polio-vaccin, de van de 8. Het leven week 2-3 keer (afhankelijk van de toegediende na de bereiding) op een afstand van vier weken en een ernstige infectie met rotavirus, die moet worden behandeld in het ziekenhuis, in meer dan 90 procent van de gevallen kan voorkomen. Alle verzekeringsmaatschappijen betalen voor deze vaccinatie.

Diarree bij kinderen hoeft niet met bijzondere genezende voeding of diëten behandeld. Natuurlijk, er moet voor worden gezorgd dat de maag niet belast met moeilijk te verteren en/of zeer hoge vet voedsel. Zijn aanbevolen, echter, koekjes, zoute stokjes, geraspte Appel, geplette bananen, puree van wortelen en aardappelen. De geraspte Appel pectine inhoud, bijvoorbeeld, handelen op een stoel aufquellend en het verlichten van de diarree.

Diarree bij kinderen – tabletten helpen?

Medicatie voor diarree met middelen zoals loperamide kan worden toegepast op elk geval bij kinderen onder de twee jaar en bij kinderen tussen 2-12 jaar na de arts voorgeschreven, omdat het een bedreiging met ernstige bijwerkingen.

Zelfs bij volwassenen, is de inname van deze tabletten wordt niet aanbevolen. De reden: de zaak is ook een beschermende maatregel door het lichaam voor het transport van virussen of bacteriën snel uit het lichaam.

Tip voor de vakantie: In het geval van buitenlandse levensmiddelen het motto “kook het, schil het of vergeet het!” (“kook het, schil het of vergeet het!”). De bekende reizigersdiarree wordt meestal veroorzaakt door bacteriën, zoals Salmonella, Campylobacter, stafylokokken, of Yersinia, die zal worden vernietigd tijdens het koken.

Geef een reactie

Scroll To Top