Snelevacature Amsterdam

Diarree genezing van de aarde helpt

Bei Durchfall zweimal täglich 1 bis 2 TL Heilerde in Flüssigkeit auflösen
Het is een van de oudste maag-darmstelsel medicatie gemaakt in de wereld, omdat het helpt de vloeistof te bevatten verlies. De beste twee keer per dag 1 tot 2 THEELEPELS van de genezing van de aarde voor intern gebruik in een 0,3 l water op te lossen, in kleine 60 Min om te Slikken. drinken voor de maaltijd. Als u na drie dagen nog geen verbetering is, moet je naar de dokter gaan. De genezing van de aarde kan verlichten van diarree, een opgeblazen gevoel en brandend maagzuur effectief. Want: het is een van de oudste maag remedies in de wereld.

Het is grijs en onopvallend, maar de genezing van de aarde kan verlichten van ziekten, zoals diarree! Zelfs de oude Egyptenaren baden in de Nijl modder, ter verlichting van reumatische aandoeningen en ontstekingen van de huid. En Hildegard van Bingen helende aarde toegepast met succes in de lumbale en buikpijn. Vandaag de dag, de nu vergeten natuurlijke remedie is het maken van een Comeback. Reden: uw genezende kracht, de fijne Erdkörnchen uit de natuur verwijzen naar de pure loess – een fijn rock poeder, die haar oorsprong heeft in de ijstijd, en de unieke mix van mineralen en sporenelementen zoals Magnesium, ijzer, calcium, kalium en fosfor. Zo veelzijdig zijn stoffen zijn zo uitgebreid, het effect van de genezing van de aarde.

De genezing van de aarde verlicht diarree

“De genezing van de aarde kan optreden op verschillende Manieren: het absorbeert overtollig zuur, maalt het voedsel in de maag is klein, bindt toxinen en remt ziektekiemen, te kijken in de maag,” zegt Dr. Dr. Bernhard Uehleke van het Ministerie van Natuurlijke geneeskunde van het Charité in Berlijn. Deze bijzondere eigenschap kan met name worden gebruikt voor de behandeling van het prikkelbare darm prikkelbare maag. Studies aan de Charité in Berlijn om te bewijzen dat zelfs de loop van de jaren, klachten zoals een opgeblazen gevoel, Boeren, brandend maagzuur, druk op de maag, opgeblazen gevoel en diarree blijvende spijsvertering lopen na zes weken van inname van de genezing van de aarde.

Voor tweemaal per dag 1 tot 2 THEELEPELS van de genezing van de aarde in de vloeistof, en los het mengsel in kleine SLOKJES 60 minuten voor of na een maaltijd te drinken. De genezing van de aarde kan worden gebruikt gedurende maanden en jaren met vertrouwen tegemoet. Bijwerkingen op andere orgaansystemen werden niet waargenomen. Enige uitzondering: In het geval van nier-zwakte, moet u afzien van de genezing van de aarde beter.

Geef een reactie

Scroll To Top