Snelevacature Amsterdam

Die Tinnitus therapie is voor mij de juiste?

Die Tinnitus therapie is voor mij de juiste?

Alles wat u moet weten over Tinnitus-therapie – Apps over natuurlijke remedies en Omscholing naar Yoga. Ontdek de nieuwste Tinnitus therapie methoden, spannende Video ‘ s over de kansen op succes en de kosten, laat onze experts de meest voorkomende vragen over Tinnitus therapie antwoord. Door standpunten, nieuws en tips – alleen hier in de grote special over de praktijk Vita!

Frau hört Musik zur Tinnitus-Therapie Tinnitus behandeling: De belangrijkste methoden

Met de behandeling van Tinnitus Patiënten permanent kunnen worden bevrijd van geluiden in het oor, of het niet te leren, om ervaring op Tinnitus meer verontrustend. Hier vindt u een Overzicht van de meest effectieve methoden.

Tinnitus therapie: Nieuw onderzoek

Mann hält sich die Schläfen

Transcraniële Magnetische Stimulatie

Een lange tijd was het onzeker of de zogenaamde transcraniale magnetische stimulatie kan echt helpen verlichten van Tinnitus. Een nieuwe studie toont nu zeer positieve resultaten. Er is een probleem, echter.

Eine Frau wird im Ohr untersucht

Tinnitus-Gel: Eindelijk in Duitsland!

We gemeld in een artikel van een Gel, de Tinnitus patiënten kan helpen. Nu heeft gedaan, iets wat Belangrijk is in de ontwikkeling.

Omscholing – de “gouden standaard” van de Tinnitus therapie

Dank Retraining entspannen können ohne Tinnitus

Omscholing: Hoe goed is de combinatie-therapie helpt?

Tinnitus Omscholing: Hoe het werkt, betaalt de verzekering van de gezondheid en vooral de kansen op succes zijn? In een Exclusief Interview: ENT-expert Prof. dr. Matthias de tabel.

Dr. Johannes erklärt, wie die Tinnitus-Retraining-Therapie hilft, Ohrgeräusche zu überhören

Tinnitus Omscholing: De Pieptoon gehoord

Van de Tinnitus Omscholing is een onderdeel van? Dr. John vertelt in deze Video wat het is en hoe de therapie helpt, een piep in de oren die meer dan verontrustend.

En zachte methoden voor Tinnitus helpen?

Yoga gegen Heuschnupfen

Yoga voor een piep in de oren

Tinnitus is vervelend! Wat kunt u heerlijk ontspannen vaak bijzonder moeilijk is:. Maar dat is exact wat u kan helpen met Tinnitus betere deal. Dr. Johannes zegt in deze Video, hoe het te doen.

Patientin in Trance: Tinnitus heilen mit Hypnose

Tinnitus genezen door hypnose

Hoe Trance Tinnitus te genezen is en hoe het te Genezen met hypnose precies werkt, legt Dr. Wolfgang Blohm, hoofd van de enige hypnose kliniek in Duitsland.

Dr. Johannes berichtet, wie Musiktherapie Tinnitus lindert

Muziek therapie: melodieën tegen een constante pieptoon

Onderzoekers hebben gevonden in een studie die muziek therapie voor Tinnitus, het helpt patiënten bij het horen van hun piep in de oren. Dr. John heeft voor u de feiten.

Eine Frau hört Musik auf einer Wiese

Tinnitus App: Hoe Tinnitracks werkt?

Favoriete muziek in plaats van de continue pieptoon in je oor? De prijs klinkt verdacht! De Jury van de Startup competitie vond plaats in de Verenigde Staten. De praktijk Vita in de voorkant van de deutsche Tinnitus-App.

Ginkgo schützt vor Alzheimer

Tinnitus behandeling: Hoe goed is Ginkgo helpen?

Arts en natuurgeneeskundige Prof. Dr. med. Peter Wilhelm Gündling in het video-interview tips voor acute en chronische Tinnitus kan worden behandeld.

Transkranielle Magnetstimulation soll einen Tinnitus lindern. Dr. Johannes hat die Fakten

Ze kunnen helpen om een Magneet voor Tinnitus?

De zogenaamde transcraniale magnetische stimulatie te verlichten irritante Pieptoon in je oor. Werkt het? Dr. John heeft voor u de feiten.

Tinnitus behandeling – alles wat je moet weten

Niet elke Tinnitus behandeling nodig heeft. Echter, als je een piep in de oren invloed hebben op uw dagelijks leven en uw kwaliteit van leven verminderen, de Tinnitus te luid is of storend – wat kunt u dan doen? Groot-Tinnitus-therapie-speciale informeren wij u over de meest recente wetenschappelijke bevindingen in de Tinnitus therapie, deskundigen uit verschillende disciplines te verduidelijken over de gemeenschappelijke Tinnitus behandeling methoden en spannende Video ‘ s leer je meer over zachte methoden kunt u een piep in de oren te verlichten.

Geef een reactie

Scroll To Top