Snelevacature Amsterdam

Dieet voor artrose: Het Plan voor sterke gewrichten

Ernährung bei Arthrose
Een gezond dieet voor artrose kan helpen verlichten van pijn. Op het dining plan, bijvoorbeeld, moet twee keer per week vis. De juiste voeding kan remmen dragen, en zelfs pijn effectief te verlichten. De praktijk Vita legt uit die dieet is artrose en hoe u uw gewrichten kunnen worden versterkt.

Artrose kan het dagelijks leven een ellende en helaas is er geen genezing. Echter, met oefening en de juiste voeding voor artrose kan vertraging van de progressie van de ziekte aanzienlijk. De praktijk Vita laat zien wat moet worden op uw maaltijd plan en wat is ook tegen gewrichtspijn en helpt.

Worst slechts met mate

Joint-gezonde voeding is rijk aan vitale stoffen, en voor het tegengaan van Obesitas en ontsteking. Beide zijn factoren die van invloed zijn op een artrose. Om ontstekingen te voorkomen, moet u innemen met eten, alleen kleine hoeveelheden van het vetzuur arachidonzuur – het stimuleert een dergelijke processen. Het zuur is voornamelijk in vlees zoals worst, dat is de reden waarom deze het beste zijn voor een maximum van twee keer per week op tafel.

Die vis beschermt in het bijzonder

Trakteer uzelf op een diner meer vis, Vooral vette vis zoals haring of zalm en Omega-3 vetzuren. En dit is de gezonde tegen spelers van het “kwaad” arachidonzuur: ze zijn anti-inflammatoire en dus gericht tegen de pijn. Studies tonen aan dat patiënten met een goede Omega-3-voeding (ongeveer 250 milligram/dag) vereisen aanzienlijk minder cortisone en pijnstillers. Het is ideaal voor twee te eten tot drie keer per week, 250 gram vis. Wie niet van vis houdt, vindt in de supermarkt, maar ook andere voedingsmiddelen die zijn verrijkt met Omega-3 (bijvoorbeeld brood, yoghurt en eieren), die zijn ook geschikt als dieet voor artrose.

Ernährung bei Arthrose

Om het ongemak van de ziekte, helpt in aanvulling op een goed dieet voor artritis ook, veel beweging – ongeveer twee tot drie keer per week een half uur wiel

Groenten & Fruit? Gelieve toegang

Sterk je kunt eten ook fruit en groenten. Volgens de huidige studie situatie, kersen de meest effectieve anti-inflammatoire agent, zorgen voor de natuur – als we eten ongeveer 250 gram per dag van ijzer. Zeer effectief ananas of Papaja zo goed als elk type van bessen zal ons beschermen ook. Ook groene groenten, zoals spinazie en verse kruiden kan voorkomen dat een ontsteking, het verlichten van pijn in de gewrichten en zijn als een deel van het dieet voor artrose. Tip: Kruid met Curry. De spice mix bevat curcumine. En dit is de release van een boodschapper stof die een essentiële plaats inneemt in de pathogenese van de ontsteking.

Bescherming van het kraakbeen door de juiste voeding voor artrose

Prei, uien en knoflook een dag op de plaat. Omdat ze voorzien van een speciale stof, die fungeert direct tegen artritis, want het remt het kraakbeen vernietigen enzym. Een engels onderzoek liet zien dat Van de 500 patiënten die, de prei had veel en bolle aten significant meer stabiele heup gewrichten en minder artrose dan de controle groep.

Wat ook helpt met de pijn

Zelfs met een goed dieet voor artrose kan leiden tot pijn. Ondanks de klachten, het is daarom bijzonder belangrijk dat de gegevens blijven bewegen. Genezing in de acute fase, bijvoorbeeld, een half uur lopen per dag. Ideaal, u kunt ook sporten beoefenen zoals Zwemmen of Fietsen twee tot drie keer per week voor 30 minuten.

In onze Video -, Dr. van Johannes Wimmer verklaart ook, wat helpt voor vinger artrose:

 

 

 

Geef een reactie

Scroll To Top