Snelevacature Amsterdam

Direct hulp met pijn in de rug

Massagen sind krampflösend
Direct hulp met pijn in de rug: massages zijn anti-krampachtige, stimuleert de bloedsomloop, en pijn artsen hebben voor ons ontwikkelde een programma dat werkt direct en optimaal pijn tegen de achterkant. Hier vindt u informatie over hoe u onmiddellijk helpen met pijn in de rug.

Rug pijn die optreedt in de hersenen, niet in de rug. “Hij is in de eerste plaats een psychologische en niet een fysieke gebeurtenis,” zegt Prof. Dr. Wolfgang Miltner, hoofd van de Afdeling Klinische en Biologische psychologie aan de Universiteit van Jena. “De ervaring van pijn voor over 20 structuren in de hersenen betrokken zijn.” Want dat is waar het lichaam bepaalt of een stimulus wordt veroorzaakt ongemak of niet. Tot slot, de pijn is een waarschuwingssignaal dat er iets mis is.

Flexie-distractie tegen rugpijn

 

 

 

Dr. med. Uwe Diedrich, een arts en een Chirotherapeut in Norderstedt, Duitsland, verklaart dat de flexie-distractie en toont een Video van hoe het loopt.

De schade maakt de pijn in de rug, maar de hersenen

Wetenschappers van de Northwestern University in Chicago (USA) is pijn in het mysterie van chronische terug op de baan. De hersenen onderzoeker Dr. A. Vania Apkarian werd vergezeld door een jaar van de patiënten met rug klachten. Voor degenen die klaagden, zelfs na enkele maanden van pijn, vertoonden significante veranderingen in de hersenen. Na tien jaar onderzoek, dit was een eerste hint over de mogelijke oorzaak is van chronische klachten.

“Het is niet alleen de Ernst van een overtreding, wordt voor de aanhoudende pijn zijn verantwoordelijk, maar de toestand van de hersenen,” zegt Apkarian. De gebieden van de hersenen voor de gevoelens, Stress, evenals de perceptie en evaluatie van externe invloeden werden geassocieerd met pijn patiënten, in het bijzonder actief en met elkaar. Waarom deze delen van de hersenen zijn kennelijk in een staat van constante opwinding, voor wetenschappers nog steeds een raadsel. Apkarian kwam echter tot de conclusie: “hoe meer de emotionele hersenen, bijvoorbeeld reageert op een blessure, hoe meer waarschijnlijk het is dat de pijn van de wond genezing.”

De hersenen leert pijn en zichzelf vernietigd

Apkarian en zijn Team ervan uitgaan dat er een onjuiste leer effect: de Binnenkomende signalen worden waargenomen als pijn. De zenuwcellen worden overprikkeld, het komt uit op een kleine ontsteking in de hersenen. Tot elf procent van de grijze stof gereduceerd in sommige gevallen in het gebied van pijn-evaluatie; de MRI-beelden lieten zien. Het resultaat: pijn-verdedigingsmechanismen falen toe, wat is de reden waarom therapieën te raken met de arme.

Experts raden aan dat na zes weken van de klachten, de pijn in de rug door een arts. Dit kan niet alleen voorkomen dat ze chronisch; het kan ook gestopt worden door een tijdige behandeling van de wervelkolom, problemen van de verwijdering van het hersenweefsel. De resultaten van het onderzoek suggereren dat kan herstellen van de grijze bulk van de schade.

De Atlas therapie: helpen met migraine, duizeligheid en pijn in de rug

 

 

 

De pijn in de rug te stoppen voordat het chronisch wordt

Apkarian hoopt in de toekomst op basis van hersenscans voorspellen welke Patiënt ontwikkelt eventueel een permanente pijn in de rug. In zijn studie, dit is geslaagd met 85 procent van de veiligheid. In het ideale geval is, kan dan ingrijpen met nieuwe geneesmiddelen in de pijn cyclus, door verzwakking van de sterke Verbindingen tussen de overactieve delen van de hersenen en chronische pijn te voorkomen.

Direct hulp met pijn in de rug met behulp van verschillende niveaus pijn

Dag 1-3: Acute pijn

Medicijnen: pijn in de rug

Naproxen (van de apotheek) is bijzonder goed geschikt als noodhulp voor pijn in de rug: Het werkt binnen enkele minuten pijn. Artsen raden in het acute geval van een dosis van een maximum van 750 mg per dag in combinatie met een middel dat beschermt de maag (ook uit de apotheek).

Ruhe und Entspannung bei Rückenschmerzen

In de eerste drie dagen van rust en ontspanning, zal helpen – vooral de geïrriteerde spieren. De optie eenmaal per uur een paar minuten op een deken, voeten op een stoel gezet

Beweging: om Goed te ontspannen

In de eerste drie dagen van rust en ontspanning, zal helpen – vooral de geïrriteerde spieren. De optie eenmaal per uur een paar minuten op een deken, voeten op een stoel te laten vallen. In deze positie, de spieren worden ontlast.

– Natuurlijke genezing: warm/koud

Onmiddellijk na het Optreden van de klachten Kühlpad (nooit direct op de huid!) Direct hulp met pijn in de rug, omdat de zenuwen worden verdoofd door de koude stimulus. Warmte stimuleert de doorbloeding en dus de genezing. Na 48 uur, respectievelijk, eenmaal daags gedurende 20 minuten in de voorkant van de infrarood lamp.

Dag 4 tot en met 7: Matige pijn

Medicijnen: de genezing stimuleren

Je moet na drie dagen, nog steeds pijn, Artsen raden de volgende stap in de behandeling: Een recept spierverslappers (bijvoorbeeld Methocarbamol 750 mg, tweemaal daags) vermindert spierspanning, pijn verlicht en maakt ze weer flexibel.

– Beweging: Weer actief worden

Na drie dagen rust, u moet terug gaan naar helende processen – zelfs als het pijn doet. Een stevige wandeling van 30 minuten verbetert dagelijks de bloedcirculatie en werkt als een Massage van de wervelkolom.

– Natuurlijke Genezing: Kamfer Massage

Vooral handig in verband met de wandeling: krampstillend, omloop-het bevorderen en pijn te verlichten kamfer Massage. Vraag uw Partner of een familielid van de rug met kamfer alcohol (9,5-10,5 %, van de apotheek) en WRIJF goed in.

Dag 7+: Hardnekkige Pijn

– Medicijnen: Op de huid

Voor meer dan een week blijvende, zeer ernstige pijn in een derde van de gevallen van de zogenaamde opiaten in het patch vorm (van de apotheek). Opmerking: de toepassing in overleg met een arts.

Wassergymnastik gegen Rückenschmerzen

Beweging is de pijn het beste medicijn voor 80 procent van alle terug. Ideaal Voor: Water Gymnastiek

– Beweging: genezing in het water

Beweging is de pijn het beste medicijn voor 80 procent van alle back, zeggen artsen. Ook in het geval van langdurige pijn kan ze therapeutisch handelen. Ideaal voor: water gymnastiek (één of twee keer per week een uur). Door het drijfvermogen van de spieren en gewrichten worden geladen nauwelijks – het bindweefsel herstelt.

– Home remedies: kronkelende voor een ontspannen nachtrust

Ook zeer genezende slaap. Pijn vaak voorkomen dat de gezonde slaap. Na een week moet je er iets aan doen. Geschikt: smeerwortel zalf (van de apotheek) op een doek. Dit op het getroffen gebied op te hangen en te repareren.

Constant: Chronische Pijn

Medicatie: Pijn Geheugen

In het geval van chronische klachten, de gebruikelijke pijnstillers helpen niet meer vaak, aangezien al een pijn geheugen wordt gevormd. De drug moet ingrijpen, dus in de chemie van de hersenen. In overleg met de arts, moet u eerst proberen uit lage doseringen van antidepressiva of neuroleptica.

Teufelskralle gegen Rückenschmerzen

U kunt voorkomen dat de rugpijn kunt u voorkomen dat de pijn in de rug: Gebruik de sterke pijnstillende en anti-inflammatoire Afrikaanse devil ‘ s claw

– Beweging: Nieuwe Bewegingspatronen

Chronische rugpijn kan ook het gevolg zijn van een slechte houding of ongezonde bewegingen geactiveerd. Een Osteopaat kan blootleggen van dergelijke problemen, effectief te behandelen hen en met hen nieuwe patronen van beweging ontwikkelen. De wettelijke middelen om te betalen voor de behandeling in de tussentijd.

– Home remedies: Permanent gezond terug

Zelfs als de pijn is er nog steeds: je kan al voorkomen, nu en in de acute om pijn te verlichten. U kunt gebruik maken van de sterke pijn te verlichten en de ontsteking van de claw-inflammatoire Afrikaanse duivel. Bijvoorbeeld, een dagelijks Kopje koffie (uit de apotheek). Het effect zet in na drie weken.

Geef een reactie

Scroll To Top