Snelevacature Amsterdam

Drie opmerkelijke feiten over Afslanken

Nüsse
Amandelen en noten zijn gezonder dan je reputatie als calorie-bommen van de vet-bevattende noten, mager ober, vroeg opstaan in het weekend – tonen we drie nieuwe studies die laten zien hoe deze dingen u helpen gewicht te verliezen.

Het seizoen van de Advent met Kerst markten en heerlijke koekjes op elke hoek maakt het gemakkelijk om in vorm te blijven. Maar die wil te doen van hun eigen gezondheid of de bikini figuur – iets Goeds kan acht deze drie wetenschappelijke bevindingen.

Amandelen verminderen van het Hongergevoel

Voordien werden zij beschouwd als vet te mesten, maar vandaag de dag, meer en meer wetenschappelijke studies zijn: amandelen en andere noten zijn erg gezond.

De britse onderzoekers kwamen tot dit resultaat. In één proef, ze gaf 32 mensen in drie dagen eet hetzelfde Ontbijt. Als een tweede Ontbijt, de proefpersonen kregen amandelen, een kleine Portie een maximum van 42 gram. Op een van de dagen die zij ontvangen geen tussen maaltijd.

Voor de lunch en het diner, de calorie-inname en gevoelens van Honger werden gemeten. De onderzoekers ontdekten dat het eten van amandelen verminderd Hongergevoel aanzienlijk – zelfs uren later. Daarnaast is de opgenomen calorieën was een aantal van de lunch en het diner is lager dan de energie-inhoud van de ochtend verbruikt amandelen.

Te slapen in de weekenden is het ongezond?

Dat het werken in ploegendienst is niet gezond voor het menselijk lichaam, werd bewezen op verschillende gelegenheden. Omdat, zoals bij het reizen in andere tijdzones, het circadiane ritme, onze interne klok van het apparaat, met deze rotzooi. De invloed van de verschillende metabole processen negatief.

Maar dit geldt ook voor het krijgen om te Slapen in het weekend, als je tijdens de week, meestal vroeg in de ochtend? Het wilde weten, onderzoekers aan de Universiteit van Pittsburgh. Bij meer dan 400 studie deelnemers, zij gemeten, daarom is de duur van de slaap met een speciaal horloge. Bovendien, het bloed van de deelnemers werd onderzocht.

Uit het onderzoek bleek: In het geval van personen die liep in het weekend, exclusieve, had de ervaren “Sociale jet lag” een negatief effect op de bloedglucose waarden. Uw HDL-cholesterol niveau was lager dan in de vergelijkingsgroep – deze zogenaamde “goede” cholesterol beschermt tegen atherosclerose en zelfs een hartaanval. Bovendien, ze hadden een verhoogde triglyceriden en insuline waarden. Hoge triglyceride niveaus verstoren de vetstofwisseling en te veel Insuline in het bloed leidt tot een lage bloedsuikerspiegel. Dit betekent niet dat een verandering in het slaappatroon in het weekend, blijkbaar gezond.

De dikte van de obers je honger

Tijdens de volgende restaurant te bezoeken, moet je een kijkje nemen bij de ober op de voet. Omdat een studie van de bestelling gedrag in 60 Amerikaanse, franse en spaanse Restaurants studeerde, heeft geleid tot een interessant resultaat.

Door de analyse van bijna 500 orders, vonden de onderzoekers dat in het geval van omvangrijke obers aanzienlijk meer gerechten waren besteld als in dun. In het geval van de dikkere obers besteld werd ook vier keer meer kans om een Dessert, en ongeveer 18 procent meer alcoholische dranken. Het gewicht van de restaurant bezoekers speelde geen rol, net als het geslacht van de ober. De wetenschappers vermoeden dat de gasten krijgen bij de aanblik van een zwaarlijvige werking minder van een schuldig Geweten, en dan meer van iets lekkers.

Ook een onderzoek in kantines verstrekt vergelijkbare resultaten. Er zijn de proefpersonen aten wanneer voor u een mollig Persoon en staat in de wachtrij. Iedereen die wil om dit effect te vermijden, kunt u ervoor kiezen om voor de rechtbank de volgende Keer, eenvoudig op de kaart in het restaurant ingang.

In de Video die je zal ook leren wat zijn de 20 dingen die elke vrouw weet op een dieet:

 

 

 

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top