Snelevacature Amsterdam

Droge huid in de Winter

Expertin Nadine Hess
Expert Dr. Hess: “In het geval van een droge huid – of het nu is voor uw Baby, peuter of zelf – mag niet worden gebruikt voor het reinigen, soap-gebaseerde stoffen.” Veel kinderen en volwassenen last van, vooral in het koude Seizoen – met een droge, jeukende huid of eczeem. Hier kunt u zien waarom een droge huid in de Winter zo vaak het geval is bij jonge kinderen en wat u eraan kunt doen.

Droge huid in De Winter – de kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

In de Winter vooral veel ouders zien in hun kinderen en ook jezelf droog, misschien zelfs schilferige huid. Er is een groter lichaam kan de getroffen gebieden of alleen afzonderlijke onderdelen, zoals de wangen of de benen. Door de verwarming van de lucht en de koude buiten, de huid droogt uit op ons allemaal sneller en vereisen meer vocht en vet.

Met de geboorte van de huid wordt gevormd, hoewel anatomisch, functioneel, nog niet. Dit wordt weerspiegeld in een verhoogde absorptie van stoffen uit de buitenwereld, een huid van een verminderde barrièrefunctie, minder mechanische belastbaarheid en temperatuur regulerend vermogen van de baby.[1] in het Kort, betekent dit dat baby ‘ s huid moet worden beschermd en mag niet worden gebruikt in combinatie met een voor oudere kinderen en volwassenen geschikt product behandeld worden.

Droge huid verzorging in de Winter rechts

Trocken Haut im Winter

Wat helpt tegen een droge huid in de Winter? Tips voor de verzorging van de gevoelige Baby huid van kinderarts Nadine Hess

Behalve in speciale gevallen, moeten baby ‘ s, geen speciale verzorging voor uw huid. Het is genoeg als u het wassen van uw Baby met schoon water en breng één of twee keer per week zwemmen. Zeep toevoegingen zijn niet nodig en ook geen Lotion. In het geval van een droge huid in de Winter – of het nu is voor uw Baby, peuter of zelf – moet worden vermeden voor het schoonmaken zeep – bevattende stoffen, selecteer een zeep-vrije Syndet (er zijn in elke drogisterij een douche gel, Bad additieven, enz.), of een douche met een douche olie. Voor het zwemmen (dat is helemaal niet toegestaan, maar de temperatuur mag niet hoger dan 37°C, te heet water droogt de huid uit en het bad moet niet langer duren dan 10-15 minuten) moet worden gebruikt in een zogenaamde spreitendes bad olie. Het zorgt ervoor dat een voedend laagje Olie op de huid. Dan moet u alleen depte de Olie niet weer abzurubbeln.

Lotion voor de droge huid in de Winter – waar moet ik op letten?

Zolang de huid nog vochtig, het is vooral ontvankelijk voor voedende stoffen. Zorg ervoor dat u een droge huid in de Winter, zodat het is de zorg van de huid crèmes snel na het bad of de douche, van toepassing zijn, idealiter binnen de eerste Minuten na het Drogen.

Bij zuigelingen moet worden opgenomen in de huidverzorging crème Glycerine want het is een goede en voor deze leeftijdsgroep veilig moisturizer. Ureum-bevattende producten die zijn ook erg goed vocht vervoerder, kunnen verbranden in het geval van kleine kinderen, zuigelingen en op een open huid, en mag niet, of slechts na voorzichtig Testen worden toegepast. Bij volwassenen, ze zijn zeer aan te raden en worden meestal goed verdragen. Ureum-met skin care producten (met inbegrip van Ureum bevattende) in verschillende concentraties. U start met de laagste concentratie, dan kunt u er zeker van dat het niet branden als het wordt Toegepast. Meestal Ureagehalte zijn van drie tot vijf procent is voldoende.

 

[1] Peter Höger, Pediatrische Dermatologie, 3. Edition, zie met name pagina ‘ s 7-14

Geef een reactie

Scroll To Top