Snelevacature Amsterdam

Droge ogen Omega-3 en anti-oxidanten helpen

De combinatie van Omega-3, anti-oxidant vitamines, aminozuren en mineralen helpt tegen droge ogen. Deze is opgericht door de spaanse wetenschappers.

Droge ogen, vaak Sicca-syndroom, gebaseerd op een ziekte die zeer onaangename symptomen. De ogen, jeuk, branderigheid, krassen, branden, en uitgaan van een roodachtige verkleuring. Dagelijkse activiteiten zoals autorijden, het lezen of televisie zijn nauwelijks mogelijk. Daarnaast, ontsteking van de klieren, in het bijzonder de sebaceous klieren, die zich aan de rand van de oogleden, de Meibomian, de voorkeur. Lijden, na alle, ongeveer 30 procent van de bevolking getroffen door meer dan 50 jaar.

Oogdruppels helpen – voor het Moment

Om droge ogen te pakken, pak oogdruppels het meest, die worden gebruikt als kunstmatige tranen vocht. Dit maakt, voor het Moment, en zeker een oplossing. Echter, de druppels hebben geen invloed op dat het lichaam reageert met de productie van een stabiele scheuren vloeistof.

Spaanse Omega-3-Combi-preparaat in de Test

Omega 3 Fettsäuren AugenDat er een andere manier, laat een spaanse studie, uitgevoerd bij het Instituut voor oogheelkunde van het jiménez díaz Foundation in Madrid.1 Ondersteund door de fabrikant van de wetenschappers er een commercieel product op de testbank, de Omega-3 vetzuren en de vitamines A, C en E opgenomen. Daarnaast zijn de aminozuren tyrosine, cysteine, en het Tripeptide glutathion en de mineralen zink, koper, Magnesium en selenium.

Bij de open-aspirant, dat is, een hypothese te valideren studie betrokken 905 mensen die last hebben van droge ogen en druppels gebruikt. Van deze 72 procent was vrouw en de gemiddelde leeftijd van de deelnemers was 60 jaar. De voorbereiding werd gegeven aan de patiënt tijdens de routine behandeling met de verklaring, moet drie maal daags een capsule in te nemen. De totale applicatie duur van drie maanden.

Verlichting van symptomen in meer dan 80 procent van de gevallen

Omega 3 bei trockenen AugenNa dat 84 procent van de proefpersonen in staat waren om te bevestigen dat alle van de symptomen die gepaard gaan met droge ogen te verminderen. Dit kasteel Krassen, en een Stekend gevoel in de ogen roodheid, deposito ‘ s op de oogleden, pijn, vermoeidheid van de ogen en wazig zicht.

Ook is het gemiddelde gebruik van oogdruppels significant gedaald van 3,8 applicaties per dag tot 3.3. Daarnaast is het aantal patiënten die werden continu droge ogen-is gedaald van 53.3 procent bij baseline 34,1% na drie maanden.

Omega-3 is ook werkzaam in de traanklieren anti-inflammatoire

De onderzoekers vermoeden dat achter dit succes vooral de bewezen anti-inflammatoire effect van de Omega-3 vetzuren in de traanklieren, die voorkomt dat de wanden van de dood van de Secretie-het loslaten van de cellen in hun interieur. Dit gaat een ontsteking van de Meibomian klieren en zorgt voor een dunnere, meer elastische lipide laag, die de huid beschermt van de traanfilm en het hoornvlies.

Dus de resultaten van de huidige studie is het ook lijkt, gezien het hoge aantal deelnemers van meer dan 900 mensen, je kan niet genoeg benadrukt worden. Echt zinvolle ze zijn, als ze worden bevestigd door gecontroleerde, gerandomiseerde, dubbel-Blinde studies.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top