Snelevacature Amsterdam

Duitse Artsen roepen op tot een Algemene foliumzuur suppletie van de voeding

De verplichte foliumzuur versterking van de verschillende voedselbronnen kunnen voorkomen levensbedreigende afwijkingen tijdens de zwangerschap. Daarom is de duitse Artsen roepen op tot een Algemene suppletie van de voeding met foliumzuur, want het is in meer dan 50 andere landen, is al lang gebruikelijk.

Veruit de meest voorkomende neurale buis defecten zijn anencephaly, wanneer de hersenen van de foetus is zo ernstig onder-ontwikkeld dat de pasgeborenen meestal sterft een paar dagen na de geboorte, en Spina bifida (‘open rug’), die kan leiden tot ernstige lichamelijke handicap, met inbegrip van een dwarslaesie. De werkelijk beangstigend voor neurale buis defecten, echter, is dat meer dan 85 procent van de gevallen worden veroorzaakt in Duitsland, waarschijnlijk als gevolg van een foliumzuur tekort.

Dit zou kunnen worden voorkomen, volgens een nieuwe studie, die afkomstig is van het Universitaire ziekenhuis van het Saarland, door de introductie van verplichte verrijking van foliumzuur in eten heel vaak.1 De onderzoekers schatten dat het bovenstaande figuur kan worden verminderd met ongeveer 30 procent. Bovendien zijn deze maatregelen zou gaan hand-in-hand met een substantiële kostenbesparing in de gezondheidszorg.

Neurale buis defecten vaker voor in Duitsland dan het Europese gemiddelde

Foliumzuur is de synthetische B-Vitamine versie van foliumzuur en wordt vaak aangeduid als Vitamine B9. Het heeft een veel hogere biologische beschikbaarheid dan natuurlijke varianten, en is één van de vitamines die in Duitsland is er zeer vaak een tekort. Nauwelijks meer dan twee derde van de dagelijkse behoeften, bij vrouwen is het vaak nog maar de helft van zijn in dit land op het gemiddelde.

De gevolgen van dit onder-aanbod van jodium kan worden rechte bij pasgeborenen is fataal. Dit is al enkele decennia bekend context, het Saarland wetenschappers van de gelegenheid gebruik om een Overzicht te publiceren van de huidige wetenschappelijke Werken over dit onderwerp. Het resultaat is duidelijk: Door de inname van foliumzuur voor en tijdens de vroege zwangerschap kan worden bereikt dat de foetus niet de ontwikkeling van neurale buisdefect.

Een jaar zal worden gediagnosticeerd in 800 zwangerschappen in Duitsland, een neurale buisdefect. De meeste van deze zwangerschappen worden afgebroken. Volgens de duitse EUROCAT, de Europa-breed, de officiële instantie voor de registratie van misvormingen, de incidentie van neurale buis defecten 12,36 gevallen per 10.000 geboorten, die is veel hoger dan het Europese gemiddelde van 7.88 gevallen per 10.000 geboorten.

Gerichte inname van foliumzuur vóór de conceptie mislukt als de zwangerschap niet gepland toelating

folsäure tabletten

De cruciale factor om dit risico te verminderen, is het feit dat vrouwen moeten zijn opgeslagen in de vruchtbare leeftijd vóór de conceptie, voldoende foliumzuur in het lichaam. De aanbevolen dagelijkse dosis tot 800 microgram. Hier, de wetenschappers niet suggereren echter dat het niet genoeg is dat een aanbeveling tot het nemen van foliumzuur vóór de conceptie. Deze strategie was ongeschikt is voornamelijk te wijten aan het feit dat veel zwangerschappen optreden niet, en de gemiddelde tijd voor het eerste onderzoek, is negen weken.

Op dit moment is het te laat om te beginnen met een foliumzuur-een Voorzorgsmaatregel tegen neurale buisdefecten in de foetus.

Alleen een opeenstapeling van verschillende basisvoedingsmiddelen kan ervoor zorgen dat een voldoende foliumzuur aanbod is verzekerd vóór het ontstaan van de zwangerschap. Een dergelijke verplichte verrijking met foliumzuur zijn uitgevoerd in de verenigde staten sinds 1998. Sindsdien zijn er meer dan 50 landen over de hele wereld gehoor gegeven aan dit voorbeeld, dat heeft geleid tot een versterking van de strategie. De kosten van deze maatregel zijn extreem laag. In de Verenigde Staten doorbracht, slechts 1,5 tot 3 dollar per ton tarwemeel. In Chili, de downstream kon worden toegeschreven aan dat de jaarlijkse kosten van de ijzer-verrijking van de bespaarde kosten voor slechts twee gevallen voorkomen van neurale buis defecten zijn gedekt.

Kanker-de discussie in Duitsland, mist de werkelijkheid

In Duitsland echter, het debat is momenteel uit de vraag of foliumzuur-inname moet opgebracht worden door de verplichte foliumzuur verrijking voor de gehele bevolking. Het Argument van de tegenstanders van de aanvullende inname van foliumzuur (bijvoorbeeld, als voedingssupplement, maar ook in het Algemeen) is – en in het geval van een feitelijke gebrek aan aanbod naar alle delen van de bevolking – die een Overaanbod aan foliumzuur kan bevorderen preneoplastic laesies, een verandering in weefsels, die kan uitgroeien tot tumoren.

De onderliggende studies waren niet de wetenschappers van de Universiteit van Saarland ziekenhuis, onderzoek bij dieren heeft op soorten waarvan de folaat metabolisme verschilt van die van de mensen. Voor de praktische uitvoering van een Algemene foliumzuur verrijking van bepaalde voedingsmiddelen, de auteurs ook gelijk aan een Tien-punts-strategie, die moet bijdragen tot de ontwikkeling van een kritisch debat over het onderwerp binnen de bevolking. Pas na een Algemene aanvaarding van de onderzoekers voor een verplichte foliumzuur advocaat-verrijking in Duitsland.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top