Snelevacature Amsterdam

Dus stop met de gedachte carrousel in de nacht

Innere Unruhe in der Nacht
Stress, werk Problemen of persoonlijke problemen zijn de schuld voor slapeloze nachten. Zodra we in bed, de slaap-beroven gedachten Wakker carrousel in de zeer vroege uren van de ochtend velen van ons weten: We ervaren een stressvolle Fase, wanhopig in nood van de slaap – en dan zijn we om drie uur in de ochtend nadenken in bed en last hebben van rusteloosheid. Wat is de schuld voor de slaap-consumeren Gedachten gaan rond in cirkels?

Negatieve gedachten hebben een manier van het vasthouden als een gedachte carrousel

Stress ontstaat wanneer we vrezen dat onze middelen is een voorwaarde of last om te gaan met. De gedistribueerde stress hormoon Cortisol en de neurotransmitter noradrenaline breng mij de Aandacht en nemen me de mogelijkheid om te ontspannen – de druk is op de stijging. Dit is eenvoudig een slaapstoornis. We zijn biologisch in een 90-minuten ritme wordt gesynchroniseerd zowel op de dag en bij nacht. Onder Stress, kan het gebeuren dat ik Wakker wordt na twee tot drie 90 minuten perioden, dat ik over de nodige diepe slaap gebracht plotseling, en negatieve gevoelens dan de gedachten van de carrousel. Deze gedachten zijn meestal zelf-referentiële, d.w.z. dat de cirkels alleen om zichzelf en zijn niet bedoeld om een oplossing te vinden. Dit kan worden gerelateerd aan het feit dat de nacht-time emotionele verwerking werd onderbroken door het Wakker worden.

Gedachten carrousel kunnen een Symptoom zijn van depressie

Door de duisternis van de nacht en het gebrek aan afleiding van het denken radius is ook beperkt, zelfs kleine dingen worden groot, zijn we vatbaar voor depressieve Denken. Dus in de vroege ochtend Wakker met de gedachten van de carrousel en grübel kan worden gedwongen, onafhankelijk van een acute stress is een belangrijk Symptoom van een depressieve stoornis. Echter, wanneer het zich voordoet over een langere periode van tijd op een regelmatige basis.

Gedachten merry-go-round van afleiding om door te breken

De poging om te stoppen met de gedachte carrousel in het hoofd, die veroorzaakt meestal het tegenovergestelde. Dan is de beste manier is: opstaan. Door de afbuiging, bijvoorbeeld door het lezen in een stoel, ik maak de afstand tussen mij en de gedachten. Op de laatste na 90 minuten, de”.” om terug te komen op: voor Mij is het koud, ik gaap, zich moe voelen, en ongeconcentreerd. Meestal in Slaap vallen en de volgende Ochtend, de sfeer is beter, de negatieve Gedachten gaan rond in cirkels, de nacht is verdwenen. Ook handig: in De avond in een dagboek wat er die dag gebeurd is – wat was het slecht, wat goed was. Zoveel ervaringen zijn al verwerkt voordat je gaat Slapen beter, en slagen meer, in de nacht in zijn slaap – en uit te schakelen.

Video: slaap problemen – een op de vier is getroffen

 

Geef een reactie

Scroll To Top