Snelevacature Amsterdam

E. Coli – er Is al snel het vaccin tegen diarree?

Genetische Ursachen für Lungenemphysem
Ongeveer 50 jaar geleden, een ander risico is ontdekt factor voor longemfyseem: De erfelijke aandoening Alpha-1-Antitrypsine-deficiëntie. Het is een erfelijke afwijking. In Duitsland, naar schatting 16 000 mensen met een ernstige Alpha-1-deficiëntie. Maar heel veel weten niet eens dat ze worden beïnvloed. Er zijn milde vormen die meer kans op het ontwikkelen van geen of slechts milde symptomen. Bezorgd moet dus altijd op je longen. Maar er zijn ook ernstige vormen. Je hebt een zeer hoog risico van beschadiging van het ademhalingsorgaan. Deze groep moeten hun longfunctie regelmatig gecontroleerd. Voor alle mensen met een Alfa-1-deficiëntie, Roken is al in de ban. Elk jaar rond de 400.000 mensen wereldwijd sterven aan een ziekte die wordt veroorzaakt door de zogenaamde E. Coli bacteriën. Nu een internationaal wetenschappelijk team heeft een doorbraak.

Omdat in sommige landen tot 50 procent van de reizigers met E. Coli besmette, de ziekte als een typisch geval van de ziekte om te reizen. Bijzonder hoog is het risico van infectie in gebieden met een warm klimaat en een slechte hygiëne.

E. Coli – onderzoekers voor het maken van de doorbraak

Maar een internationaal team van onderzoekers onder leiding van artsen aan de Universiteit van Göteborg wordt beheerd met behulp van een uitgebreide analyse van DNA van de bacterie stammen is een lang verhoopte doorbraak in de zoektocht naar een vaccin tegen E. Coli. Gepubliceerd in de studie die onlangs in het tijdschrift Nature Genetics.

De analyse van het bacteriële DNA laat zien dat de genetische make-up van de afzonderlijke stammen van E. Coli is er minder verschillen dan eerder werd aangenomen. Volgens de onderzoekers is deze ontdekking maakt de ontwikkeling van een enkel vaccin tegen alle bekende E. Coli-varianten.

Duizenden van de E. Coli stammen zijn bekend

Voor enige tijd, is het mogelijk om te vaccineren tegen bepaalde E-Coli stammen. Echter, deze vaccins waren niet erg effectief, omdat het onderzoek in de wereld van 3.500 verschillende stammen van de bacterie bekend is.

De gepubliceerde DNA-analyse laat echter zien dat de meerderheid van de E. Coli stammen genetisch gelijkaardige, zozeer zelfs dat in de toekomst een Vaccin kan worden ontwikkeld, bieden uitgebreide bescherming. Voor de studie, en om voor een vaccinatie in aanmerking werden genomen, uit al de stammen, die had zich al bewezen in de afgelopen 30 jaar, in het geval van E-Coli patiënten.

Volgens de onderzoekers moet worden voorkomen vervelen met zo een Inoculant, een groot deel van de jaarlijkse 400 miljoen infectie gevallen in de wereld.

Hamburg-harburg, 13.11.2014

Geef een reactie

Scroll To Top