Snelevacature Amsterdam

Ebola-vaccin in de Test is 100 procent effectief

Ebola-Impf-Studie unterbrochen
De Ebola-uitbraak in West-Afrika eindigt nu? Een nieuwe, experimentele vaccin belooft voor de eerste Keer, betrouwbare bescherming tegen Ebola. Een studie toonde aan dat de proefpersonen een 100% effectiviteit.

De eerste resultaten van een studie van meer dan 4000 mensen in contact met het Ebola-patiënten hadden de hoop om de ziekte onder controle. Nadat de deelnemers hebben contact gehad met de Persoon die besmet is, waren inenten. Na een minimum van 10 dagen, de gebruikelijke incubatietijd van Ebola, bleek geen van de symptomen van de ziekte. De studie is vandaag gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift the Lancet.

Ebola-vaccin: de experts zijn enthousiast

“Wij geloven dat de wereld op de drempel van een effectieve bescherming tegen Ebola”, zegt Marie-Paule Kieny, vaccin-expert bij de wereld gezondheid organisatie (WHO). Margaret Chan, Hoofd van de WHO, genaamd de fondsen “een belangrijke doorbraak”.

In Guinee, een studie begonnen op de 23. In Maart 2015, om de werkzaamheid en veiligheid van het vaccin VSV-EBOV in een zogenaamde ring-vaccinatie. Dat is, alle mensen die hadden nauw contact met een besmet Persoon, om gevaccineerd te worden. In dit geval, van de meer dan 4000 mensen die kwamen met meer dan 100 Ebola-patiënten (buren, familieleden of collega ‘ s).

De Ebola-uitbraak in West-Afrika heeft beweerd sinds de lancering in December 2013 meer dan 11 200 mensen.

Hamburg-harburg, 31. Juli 2015

Geef een reactie

Scroll To Top