Snelevacature Amsterdam

Echte natuurlijke talenten: Herbal remedies voor de symptomen van de menopauze

Johanniskraut hilft gegen Wechseljahresbeschwerden
Zorgt voor een goed humeur: St. janskruid extract, de stemming verheldert, en lost depressie. Meer kruidenmiddel voor de symptomen van de menopauze kunt u vinden in de galerij Tegen veel klachten hebben geteelde kruiden. Help kruidenmiddel voor de symptomen van de menopauze? Ja, zegt onze deskundige Professor Dr. Bernd Kleine-Gunk, en legt de vier meest effectieve natuurlijke helper voor de menopauze.

“De natuur geeft ons waardevolle geneesmiddel, dat kan ook helpen in de menopauze”, zegt Professor Dr. Bernd Kleine-Gunk. Zijn boodschap: “Als je last hebt van het niet-al-te-sterke symptomen van de menopauze, en als je het wilt doen zonder de hormonale substitutietherapie, kunt u proberen om het versterken van uw hormonale balans op een natuurlijke manier – kruiden-oplossing voor de symptomen van de menopauze helpen.”

Kruidenmiddel voor de symptomen van de menopauze als een vervanging hormonen

Sommige van de medicinale planten voor eeuwen als een kruidenmiddel voor de symptomen van de menopauze is bekend en vrouwen werden al in de middeleeuwen van de genezer land en in het klooster van de geneeskunde van de nonnen. Deze planten, die we nu kennen, leveren stoffen die fungeren in het lichaam vergelijkbaar met vrouwelijke hormonen. “Je kunt bijna vervangen door het afbrokkelen van eigen hormonen in het lichaam. Dit betekent dat voor Bepaalde kwalen van de menopauze van een reguliere aanvraag,” zei de deskundige.

Die kruidenmiddel voor de symptomen van de menopauze helpt?

In onze foto gallery “Echte natuurlijke talent: Herbal remedies voor de symptomen van de menopauze” voordat we u kunnen voorzien van de best onderzochte en meest effectieve medicinale plant!

Geef een reactie

Scroll To Top