Snelevacature Amsterdam

Een bioprosthesis in mijn schouder is versloeg de artrose

Gelenkverschleiß mit fortschreitendem Knorpelabrieb verursacht oft starke Gelenkschmerzen
Gezamenlijk met progressieve degeneratie van het kraakbeen slijtage veroorzaakt vaak ernstige pijn in het gewricht. Door het gebruik van een zogenaamde bioprosthesis, het lichaam wordt gestimuleerd, zelfs re-nieuw kraakbeen weefsel Ilka Hipp (51) elke nacht wakker met hevige pijn in de gewrichten. Slechts twee kleine littekens, Ilka Hipp een herinnering aan de pijn van het kraakbeen zijn onderhevig aan krimp.

De pijn in de gewrichten kwam in de nacht. De “hamburger” zou er bijna je horloge: Tussen twee en drie uur dat ze wakker werd met een zeurende pijn in de gewrichten in de rechter schouder. Daarnaast is het haar viel op haar kammen van de dag. En op een Avond stond ze in de keuken en kon niet binden haar schort. Haar man zei: “Je gaat nu eindelijk naar de dokter.” Ilka Hipps huisarts concludeerde uiteindelijk één schouder artrose. Hij schreef een anti-inflammatoire gewreven daarop-inflammatoire pijnstillers. Spuiten met hyaluronzuur moet ook de plaats van de ontbrekende synoviale vloeistof. Slagen de lichaamseigen stof die kan binden en water. Voor een tijd het spuiten geholpen, maar de pijn in de gewrichten kwam opnieuw en opnieuw. Daarnaast is de behandeling veel geld kost.

EnzyMax

EnzyMax® is eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen?

 

Hier gaat het direct naar de Online apotheek:

EnzyMax >> NU KOPEN!

 

 

Een joint, het zichzelf geneest

Een Bekende Ilka Hipp aanbevolen de artritis kliniek van Jörg Witwity. Ze verliet zo snel mogelijk een afspraak met hem. “Voor uw schoudergewricht, kunnen we een bioprosthesis,” zei Dr. Witwity na het eerste onderzoek. “Deze kans had ik nog nooit van gehoord,” herinnert zich Ilka Hipp. In tegenstelling tot hun angst is niet een kunstgewricht zou worden gebruikt in de schouder. In plaats daarvan, de kleine chirurgische ingreep moet stimuleren het lichaam om zichzelf te nieuw kraakbeenweefsel.

Kraakbeen weefsel van de stamcellen

“Dit proces is de zogenaamde slijtage-artroplastiek”, Dr. Witwity. “Onder de ziekelijke artrose, beschadigd kraakbeen, bot laag. De router heb ik een mm. Dit leidt tot een beetje te bloeden, en in het geval van de stamcellen uit het beenmerg te delen en binnen een paar maanden, een nieuw kraakbeenweefsel. In het Algemeen, geen resultaat, toen Operatie is niet meer nodig.” De opdracht duurde ongeveer een uur en werd uitgevoerd onder Algemene verdoving.

Pijn-vrij na een paar weken

Als Ilka Hipp wakker werd uit de narcose, ze had alleen een lichte pijn in de schouder. Na de OPERATIE bleef ze twee dagen in het ziekenhuis, vlak nadat ze begon de revalidatie. Er is de fysiotherapeut liet haar een bijzonder zachte Oefeningen voor de rechter-Arm: Dus je schouder gewrichten werd gebruikt om de beweging zonder overbelast. En Ilka geoefend en beoefend… Nu heeft ze geen pijn meer en kunnen bewegen van de schouder gemakkelijk.

Artrose

De gezamenlijke degeneratie met progressieve kraakbeen slijtage, Overbelasting is meestal gebaseerd op. Erfelijke kraakbeen aandoeningen verhogen het risico. Als een preventieve maatregel van de speciale training van de spieren en regelmatig sporten helpt. Alleen wanneer de gezamenlijke werken worden geleverd aan het kraakbeen zijn met voldoende voedingsstoffen. De gewrichten ontziet sporten zoals Zwemmen, Fietsen, Nordic Walking.

Geef een reactie

Scroll To Top