Snelevacature Amsterdam

Een Chip in het oog laat Blinden weer zien

Mit einem Chip im Auge können Blinde wieder sehen
Tot slot, mijn eigen kind kan zien – dat is de liefste wens van veel blinde mensen. Met een Chip die geïmplanteerd in het oog, hij kan bij de uitvoering van Diane gaan was bijna blind. Dan was ze geïmplanteerd met een Chip in het oog. Een procedure die miljoenen mensen hoop. De praktijk Vita wordt uitgelegd hoe u een Chip om Blinden de Ogen weer.

Blind, een lot is om te leven met de wereld ongeveer 39 miljoen mensen. Bijna alle van de Blinde wil niets meer dan te kunnen uiteindelijk, een zonsondergang, een kleurrijke weide van Bloemen of de Glimlach van uw geliefde met uw eigen ogen (weer). Australische onderzoekers moeten in staat zijn de doorbraak. Ze ontwikkelden een Chip, met de droom van het Zien misschien waar. De ernstig slechtziende Australische Diane Ashworth was de Eerste om te proberen de ervaring van het leven met een kunstmatige oog.

Chip in de ogen te genezen, de Blinden

Als Diane Ashworth is 24 jaar oud is, is de diagnose “retinitis pigmentosa”. Een zeldzame, ongeneeslijke Genstörung, door uw netvlies is ontwikkeld. Goed om te zien dat Diane nooit zou kunnen. Ze was altijd kortzichtig. Maar een ziekte van het oog had niemand in uw familie. Diane is met haar eerste zoon, zwanger, als de ergste angsten worden bevestigd: “De Artsen vertelden me dat ik blind worden.” De aanstaande moeder is bang om nooit te zien op het gezicht van uw baby. Echter, uw gezichtsvermogen vermindert. Met de geboorte van haar kind, ze heeft verloren haar ogen bijna volledig. Ze probeert in het reine te komen met hun lot, maar de hoop nooit. Wanneer ze verneemt dat Bionic Vision Australia te slechtzienden test is op zoek naar mensen die willen om te proberen een nieuw prototype, kunt u zich registreren. En je moed wordt beloond… In mei, de wetenschappers van de “Royal Victorian”eye clinic in Melbourne plant in een multi-uur OP een Chip in het oog. Een netwerk van elektroden achter Diane ‘ s retina is aangesloten op een apparaat achter het oor. Op dit implantaat externe prikkels gaat in Diane ‘ s eye. Na de procedure, Diane duurt nog acht weken tot uw lichaam zich aangepast aan de operatie.

Het zicht langzaam terug

Dan eindelijk de grote dag: de Artsen, de kunstmatige oog te schakelen. Een ontvanger achter het oor, de bionic implantaat zendt elektrische pulsen over een 24-elektroden. Dus de hersenen van de Diane is voorzien van informatie. “Het is een vreemd gevoel als je het hebt ingeschakeld. Ik had een bril en wist niet wat te verwachten.” De spanning in de zaal is voelbaar. ‘Ik zie een kleine flitser. Een Splitter. Het schetst van de Zwarte verscheen. Ik herinner me dat ik was gewoon verbaasd toen de eerste groter beeld kwam langs. Het was gewoon geweldig…”

Goed Diane niet kunt zien. Immers, je herkent regelingen die onderscheid kunnen maken tussen Licht en Donker. Maar ze is dolblij en vol van hoop. “Mijn zoon vroeg mij: ‘mam, je zult in staat zijn om me te zien ergens?’ En ik zei: ‘Ja, ik wil.’ Ik heb altijd geloofd. Hij is nu 28, en zijn wens zou uitkomen…”

Geef een reactie

Scroll To Top