Snelevacature Amsterdam

Een hoge dosering Vitamine C aanbevolen te begeleiden behandeling van kanker

Intraveneus toegediende Vitamine C en met toenemend succes tegen kanker. Het versterkt een verzwakt immuunsysteem, lijkt de ondersteuning van de strijd tegen de kankercellen.

De gewone vorm van Vitamine C als voedingssupplement in tablet-of poedervorm of als een drank additief. Dit is voor een normale toevoer van ascorbinezuur. Echter, Vitamine C wordt ingesteld voor bepaalde tijd, met een heilzame werking bij de behandeling van kanker. Voor de eerste keer dat de tweevoudig nobelprijswinnaar Linus Pauling deze hypothese geholpen uit 1966 aan populariteit. Pauling zelf ging met een goed voorbeeld en heeft geleid tot een dag-tot-dag 18 gram Vitamine C. daarnaast richtte hij met Albert Szent-Györgyi, die werd toegekend in 1937 een Nobelprijs, het Instituut voor orthomoleculaire geneeskunde, het draagt op dit moment de naam van het Linus Pauling Institute of Science and Medicine. Zowel wetenschappers waren in een goede fysieke en mentale gezondheid, 93 jaar oud, met Pauling, ironie van de geschiedenis, overleden aan prostaatkanker.

Vandaag de dag, veel farmaceutische onderzoeksbedrijven in methoden, zoals het immuunsysteem van patiënten met kanker kan worden versterkt, en de kankercellen kunnen worden gericht. Een eenvoudige, goedkope en side-effect, gratis manier om het immuunsysteem te ondersteunen, het verhogen van de Vitamine C-gehalte in het bloed.

Effect van orale inname van Vitamine C tegen kanker in klinische studies niet bevestigd

Om een mogelijk effect van Vitamine C tegen kanker, tal van studies gebruikt. Echter, Pauling hypothese kan niet worden bevestigd aanzienlijk. Wetenschappers van de American Cancer Treatment Centers of America, als enige in de voorkant van je, dat zeer veel hogere concentratie van de Vitamine C moet worden in het bloed. Dit is een orale inname is mogelijk. Het is daarom uitgevoerd met een intraveneuze award.

Het onderzoeksteam onder leiding van Dr. Robert Levin en Dr. Christopher M. Stephenson gecontroleerd in hun Fase-I-studie vragen de veiligheid, verdraagbaarheid en farmacokinetiek van een hoge dosis intraveneus toegediend ascorbinezuur als monotherapie bij patiënten in de gevorderde fase van de ziekte die resistent zijn aan Standaard therapie-resistent. De geteste doses kan zelfs resulteren in een serum concentratie die geschikt is, om het bevorderen van anti-tumor activiteit.1

Ook een zeer hoge concentraties van de Vitamine C goed verdragen

Al in eerdere onderzoeken, Vitamine C werd geïnjecteerd in het verhogen van de dosering. Bij een concentratie van 56 g/m2, werd een Piek bereikt in het bloed niveaus, van 26 Mm. Van deze waarde, het zou kunnen worden aangetoond dat de tumor cellen in muizen geremd in de groei. De Amerikaanse onderzoekers cast hier, echter, is dat zo, en ook, om een Piek bloedspiegel van maximaal 40 Mm, wordt alleen geremd gedeeltelijk de snelheid van de groei van de tumor. Een regressie-of onderdrukking van de tumorcellen niet plaats.

Het was de wetenschappers, daarom, te bereiken op een aanzienlijk hoger niveau. Om dit te doen, ze geïnjecteerd drie patiënten in vijf cohorten van vier weken tot vier opeenvolgende dagen van Vitamine C. je begon met 30 g/m2 in de eerste cohort en het verhogen van de dosering in elk van 20 g/m2. In het geval van intraveneus toegediende 70 tot 80 g/m2, de wetenschappers ontdekten dat het bloed de concentratie van 49 Mm en een hoger Potentieel voor het bereiken van een Anti-kanker activiteit.

Alle doses afgezien van de geringe bijwerkingen, zoals lichte gastro-intestinale ongemakken en een droge mond goed verdragen. De onderzoekers stellen daarom voor verdere studies een veilige dosis van 70 tot 80 g/m2 als de output waarde.

Nieuw-Zeeland onderzoek: Vitamine C kan verstikken Tumor

granatapfel vitamin C hochdosiertDe huidige studie toont zich als een waardevolle ondersteuning op de juiste manier. Een antikanker effect van Vitamine C niet is bevestigd, hoewel in het geval van orale inname, zeer geconcentreerd, intraveneus toegediend ascorbinezuur, echter, volgens de recente resultaten van het onderzoek aanleiding geven tot hoop.

Een studie van de Universiteit van Otago, nieuw-Zeeland, bijvoorbeeld, kunnen niet zien dat Vitamine C is betrokken bij tumoren af te snijden van de energievoorziening.2 In het centrum van de HIF-1 Eiwit, dat wordt geactiveerd door vrije Radicalen en zorgt ervoor dat cellen die last hebben van een gebrek aan zuurstof en de bloedvaten kunnen groeien is hier. Deze functies van HIF-1 is ook in de tumorcellen, waardoor de dodelijke verspreiding van voedsel en de productie van vrije radicalen, die op zijn beurt, de ketting reactie versnelt.

Door Vitamine C fungeert als een vrije radicalen, het geblokkeerd zijn van de HIF-1 activatie, de nieuw-Zeelandse onderzoekers, de groei van de Tumor wordt voorkomen en het is zelfs mogelijk dat hij terug gevormd. Bovendien therapie resistentie voorkomen kan worden. Zelfs als dit is niet de enige studie die wijst op het mogelijke belang van Vitamine C in de strijd tegen kanker, is nog een lange weg te gaan te gaan voordat deze therapie is bedekt.

Tegen een ondersteunende behandeling wordt niets gezegd, maar, onder andere, de Levin/Stephenson studie heeft aangetoond dat zelfs zeer hoge doses van Vitamine C zijn volledig veilig.

Door de manier: Ongeveer 30% van de Duitsers heeft niet de aanbevolen minimale inname van 100 mg Vitamine C per dag over uw dieet.

Studies:

Geef een reactie

Scroll To Top