Snelevacature Amsterdam

Een hoge dosis B-vitaminen ter bestrijding van de ziekte van Alzheimer

Als een hoge dosis B-vitaminen kan voorkomen dat een vergetelheid van de ziekte van Alzheimer, heeft nu aangetoond dat een wereldwijd erkend studie. Dus, Vitamine B6, foliumzuur en Vitamine B12 naast Ginkgo biloba extract aanwezig als andere componenten, kunt u de remmen vertragen de progressie van de ziekte van Alzheimer.

Mensen die veganistisch eten, het leed is vaak naast overdag vermoeidheid, concentratie problemen en vergeetachtigheid. Vaak is de oorzaak een tekort aan Vitamine B12, die te vinden is behalve in algen kan alleen gevonden worden in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong.

Een dosis van Vitamine B12 supplementen of een medisch toegediend Vitamine-B12-injectie rechtstreeks in de lever, zelfs bij mensen die eten een puur plantaardig, na enige tijd, voor een significante toename van de prestaties van het geheugen. De positieve invloed van Vitamine B12 in de hersenen is bekend. Dit geldt ook voor de andere B-vitaminen en zo ver, dat kan het risico van het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer, toont een studie door een internationaal bemand team van onderzoekers onder leiding van Prof. Dr. David Smith en Dr. GwenaÔlle Douaud, beide van de Universiteit van Oxford, Verenigd Koninkrijk.1

Als het verhogen van de leeftijd is vaak iets is vergeten, kan er een lichte cognitieve stoornissen

gehirn gedaechtnis vitamin bBij de ziekte van Alzheimer, is er een krimp van het midden temporale kwab. Het is precies hier dat de wetenschappers waren in staat om te bereiken door middel van de toewijzing van de B-vitaminen, een vertraging in het tempo van de krimp. Een totaal van 156 oudere mensen die al last van mild cognitive impairment (LKB), werden verkregen voor de studie.

Van een LKB, ongeveer 16 procent van alle mensen die over de 70ste jaar zijn getroffen. De belangrijkste kenmerken van de ziekte zijn een Algemene vergeetachtigheid en verstrooidheid. Na een maximum van vijf jaar in de ziekte van Alzheimer dementie ontwikkelt zich in ongeveer 50 procent van de LKB patiënten. Reden genoeg om te zoeken naar Manieren die kunnen voorkomen dat dit ernstig verloop van de ziekte.

Onderzoek: opzet en resultaten

De deelnemers aan de studie werden verdeeld in twee groepen. De ene groep kreeg de twee jaar studie, een Placebo, terwijl de andere groep van 80 proefpersonen bestond uit een hoge dosis B-nam vitaminen. Dit is een dagelijkse dosis van 500 microgram Vitamine B12 (aanbevolen dagelijkse dosis (RDD): 3 micro-gram), 20 mg Vitamine B6 (eTd: 1,8 milligram) en 800 microgram foliumzuur of Vitamine B9 (eTd: 200 micro-gram) opgenomen. Van deze dosis, de onderzoekers verwacht een meetbaar effect op de homocysteïne niveaus van de deelnemers.

Eerdere studies hadden al aangetoond dat de verhoogde Plasma homocysteïne waarden met LKB, de ziekte van Alzheimer en vasculaire dementie kan worden gebracht in de verbinding. Ongeveer de helft van alle mensen boven de 65 jaar, het homocysteïne-niveau hoger is dan 10 micromol per Liter in het verhoogde gebied.

In de twee jaar studie kan worden verkregen door de inname van B-vitaminen ter vermindering van het Plasma homocysteïne niveaus door 29 procent. Op hetzelfde moment, de research-team dat de temporale kwab van de deelnemers van de Vitamine B-groep kromp acht keer langzamer dan de deelnemers uit de Placebogroep.

Begin van de Vitamine B-therapie kan het voorkomen van de ziekte van Alzheimer

Dit maakt het volgens de wetenschappers, is het noodzakelijk om de diagnose van de beperkingen van de cognitieve vaardigheden, bij de eerste tekenen. In dit stadium is vaak al in de 50ste jaar van het leven, de lange-termijn inname van Vitamine B-preparaten voor medisch instructie, een progressie van mild cognitive impairment sterk vertragen, of misschien ook doen om een halt toe te roepen.

Wat te doen in het geval van dementie?

Ginkgo biloba wirksamTegen dementie, er zijn geen doeltreffende geneesmiddelen. Nog belangrijker is, is preventie. Iedereen die twijfels heeft, mentaal fit te blijven, moet vroeg beginnen om te controleren zijn dieet.

Vlees en verzadigde vetzuren zijn sterke vermoedens te groep samen, naast de slagaders en zenuwen. Multi-vitamines, in het bijzonder foliumzuur, B6 en B12 zijn de tegenstanders. Daarnaast is de intake kan het bevorderen van de Ginkgo, de circulatie van het bloed. Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het Voorkomen van dementie is ook vertraagd door de Ginkgo. De combinatie van Ginkgo-en multi-vitaminen het is de optimale profylaxe.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top