Snelevacature Amsterdam

Een jodiumtekort tijdens de zwangerschap? Verlaagt het IQ van de baby!

Een jodiumtekort is niet alleen aan de schildklier-uitbreiding, maar ook om de tekorten in de neurale ontwikkeling van de foetus verantwoordelijk. Terwijl een tekort aan jodium is wijdverbreid. Zwangere vrouwen moeten maken, zodat u uw dieet jodreich of met supplementen om te helpen.

Wetenschappers van de Britse universiteit van Surrey en Bristol, en de Universiteit van Tasmanië, Australië, is gebleken in twee afzonderlijke studies, een combinatie van moederlijke jodiumtekort tijdens de zwangerschap en een lager IQ van hun kinderen. Een realisatie die moet gewoon worden gevonden in Duitsland, de oren open. Volgens de wereld gezondheid organisatie, meer dan 22 miljoen mensen lijden in dit land, namelijk een onder-aanbod van Jodium.

Het is al lang bekend dat een tekort aan jodium leidt tot een vergroting van de schildklier. In het geval van zwangere en zogende vrouwen, de jodium-eisen zullen aanzienlijk stijgen. U moet ongeveer 180 microgram per dag 230-260 microgram.

Omdat dit vaak niet het geval is, volgens de beroepsvereniging voor vrouwen in Duitsland, ongeveer 6.000 baby ‘ s per jaar met een vergrote schildklier. De nieuwe studies van het eiland Koninkrijk in het Noorden en van Down Under om een ander aspect aan de gevolgen van een tekort aan jodium op de agenda.

In het geval van een jodiumtekort tijdens de zwangerschap is 60 procent meer kans op een lager IQ bij kinderen

In Schwangerschaft Fisch essen mit Omega 3 und JodDe Britse onderzoekers onder leiding van Prof. Dr. Margaret P. Rayman geanalyseerd voor hun onderzoek de gegevens van 1000 moeders, die werden verkregen in het kader van het onderzoek “Kinderen van de jaren ’90”.1 in die Tijd, de ontwikkeling van kinderen wordt gevolgd, de geboren 14.000 moeders in Stratford-upon-Avon, tussen 1990 en 1991.

De wetenschappers te vinden, die te lijden had 67 procent van de moeders van een jodiumtekort. In Duitsland is het momenteel uitgegaan van een iets hoger niveau – ongeveer 70 procent van de Zwangere vrouwen.

Een relatie met het IQ van de kinderen, deze waren ingedeeld op basis van de intelligentie en het lezen van tests, die ze voltooid op de leeftijd van acht tot negen jaar, in groepen. Het Team werd geleid door Prof. Rayman, dat die kinderen, waarvan de moeders werden tijdens de zwangerschap en de lactatie een jodium tekort, werden gevonden met een 60prozentig hogere kans in de groepen met het laagste Iq.

Een jodiumtekort tijdens de zwangerschap niet langer kan worden gecompenseerd door latere nemen

lernen kinder vitamine JodVergelijkbare resultaten werden ook verkregen door de onderzoekers uit Australië rapport.2 In zijn negen jaar lange-termijn studie van de lezing werden de vaardigheden van 228 kinderen in het centrum.

Voor de bepaling van de resultaten van gestandaardiseerde Testen werden gebruikt. Hoewel alle kinderen kregen tijdens de hele studie periode van Jodium, maar kunnen oplopen tot het negende jaar van een maternale voeding tijdens de zwangerschap en lactatie gevonden.

Voor deze aanstaande moeders, namelijk hun urine monsters bleek een aandeel van minder dan 150 microgram Jodium per Liter, de latere prestaties van hun kinderen op het gebied van de spelling, de grammatica van 7,6 procent en de leesvaardigheid in de moedertaal van 5,7 procent lager dan bij kinderen van moeders die in de betrokken periode, dit Jodwerten. Alleen in het gebied van de wiskunde, niet in verhouding tot de jodium-inname van de moeder kan worden gevonden.

Dr. Kristin L. Hynes, het hoofd van het team van de Tasmaanse Universiteit, concludeerde dat de tekorten in de neuro-anale ontwikkeling van het kind wordt gefaciliteerd door een jodiumtekort tijdens de zwangerschap, is niet meer van invloed door een latere toekenning van Jodium. Daarom, zij adviseert zwangere vrouwen om voor zichzelf te zorgen, in overeenstemming met erkende richtlijnen die op een dagelijkse basis met een Jodergänzung.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top