Snelevacature Amsterdam

“Een nieuwe methode om te voelen dat ik borstkanker”

Angela Meier konnte nach ihrer Brustkrebs-Diagnose durch eine Operation und anschließender Bestrahlung vollständig geheilt werden
Angela Meier was in staat om genezen te worden na hun diagnose van borstkanker door de operatie en de daaropvolgende bestraling helemaal In het geval van een vermoeden van kanker, elke Minuut telt. Angela (41), vertelt uitsluitend, zoals in het geval van je, dankzij een nieuwe biopsie methode voor borstkanker is geconstateerd vroeg genoeg. U kunt meer te weten komen over de levensreddende procedure.

In het verleden, dacht ik: “De andere om kanker te krijgen, maar ik doe. Hoe groter de schok was, dan zou ik zes maanden geleden, plotseling een knobbeltje in mijn borst,” zegt Angela Meier (41) uit Hamburg. De volgende dag de Secretaris ging naar de vrouw van de arts. De bedoelde u voor het mammogram. Op de foto zag je, dat veranderd weefsel in de linker borst.

“De dokter vertelde me dat het was veilig, of het kanker is of niet. Soms kan het op een knooppunt heeft ook een zogenaamde fibroadenoma die zijn goedaardige knooppunten. Om te verduidelijken dat het nodig is om te verwijzen naar een steekproef van weefsel,” zegt de patiënt. De beste vacuüm biopsie, die wordt uitgevoerd in de borst centrum van het academisch ziekenhuis Hamburg-Eppendorf (UKE) is geschikt voor dit doel. Vrouw artsen en radiologen werken nauw samen.

Door het gebruik van de vacuüm biopsie een grotere weefsel monsters kunnen worden verkregen

“Het vacuüm biopsie is een relatief nieuwe procedure. Het is niet alleen zeer zacht, maar ook erg effectief,” Jeruzalem, zegt Dr. Ursula Scholz, een Arts van de borst centrum van Hamburg aan het ziekenhuis. Met de vacuüm biopsie borstkanker kan worden bewezen dat bijna 100 procent.

“Het vacuüm biopsie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving,” legt Dr. Anna Katharina Finck-Wedel, een radioloog op de UKE. Een holle naald wordt ingebracht in de borst, precies op de positie van de verdachte punt in het mammogram. Een vacuüm is nu getekend in het weefsel en de kleine, in de naald is gelegen in het mes uitgesneden. Dan, de stof wordt getransporteerd door de holle naald in een Opening in het midden van de Naald, met een pincet worden verwijderd.

Het voordeel is dat de individuele weefsel monsters groter zijn dan andere methoden. Ook kan gevonden worden met een punctie voor maximaal twaalf monsters. “Je hebt veel meer Materiaal om te zien of het kwaadaardig is, verandert,” zegt Dr. Scholz.

Vacuüm biopsie duurt slechts 30 minuten

Het vacuüm biopsie duurt ongeveer een half uur. Vervolgens zijn de weefselmonsters worden onderzocht. Mevrouw Meier, de artsen vinden de voorloper van een tumor (kanker van de borst). Een week later is de Tumor werd verwijderd, de borst, vervolgens bestraald. Ze kan worden verkregen.

Vandaag, Angela Meier is uitgehard, zoals de controle bleek studies. De patiënt lacht: “ik ben zo goed als nooit voor. Ik geniet elke dag van mijn leven ongelooflijk intens.”

Borstkanker – de eerder dit wordt ontdekt, hoe beter het is voor de behandeling van

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Elk jaar komen er ongeveer 75 000 vrouwen in Duitsland zijn gediagnosticeerd met nieuwe. Ongeveer 18 000 zullen sterven aan de ziekte. In het Algemeen, De eerder ontdekt u de kanker, hoe beter je kan hem genezen. Maar vaak is de kanker wordt gevonden, toen hij al erg groot, en de tumor is uitgezaaid cellen verspreid over het hele lichaam. Het kan kraal in een verscheidenheid van organen, op afstand van de primaire tumor (de eerste, hogere snelheid), levensbedreigende metastasen (uitzaaiingen). Dus, het kan niet vaak genoeg gezegd worden: de check-up van afspraken! Iedere vrouw heeft recht op een jaarlijkse kanker vroege detectie onderzoek door een gynaecoloog. Dit geldt ook voor de Palpatie van de borst en de oksel is een onderdeel van de grotten. Daarnaast is het aanbevolen om de borst keer in een maand monster. Na de leeftijd van 50 jaar. Leeftijd moeten de vrouwen om de twee jaar een mammografie (röntgenonderzoek van de borsten). Zo worden zelfs de kleinste tumoren kunnen worden ontdekt.

Drie vragen aan Dr. Anna Katharina Finck-Wedel, een radioloog op de borst centrum van het academisch ziekenhuis Hamburg – Eppendorf

Het vacuüm biopsie is geschikt voor alle vrouwen?

Helaas niet voor alle vrouwen, want het hangt ook af van de locatie van de bevindingen in de borst. Deze zijn relatief centraal gelegen in de borst, het vacuüm biopsie is bijna altijd mogelijk. Maar, bijvoorbeeld, is zeer dicht onder de huid, kan het moeilijk zijn. Ook bij vrouwen met een zeer kleine Borsten, kan deze methode niet worden uitgevoerd, soms.

Moet worden bediend nadat het vacuüm biopsie?

In de meerderheid van de patiënten het resultaat van de vacuüm biopsie, gelukkig is het zo dat er geen kwaadaardig weefsel gevonden. Deze vrouwen hebben geen borstkanker. Daarom, u hoeft niet geopereerd te worden. Eerder, weefselmonsters werden vaak Algemene verdoving wordt verwijderd. Er waren zo veel onnodige operaties, sinds de conclusie was eigenlijk goedaardig. Vrouwen bij wie borstkanker of een voorloper daarvan is gevonden om gebruikt te worden in ieder geval. Omdat het kwaadaardige weefsel moet worden verwijderd.

De wettelijke zorgverzekeraars betalen voor de vacuüm biopsie?

Ja, de verplichte verzekering, de kosten van dit vriendelijke methode van onderzoek zonder problemen.

Geef een reactie

Scroll To Top