Snelevacature Amsterdam

Een overdosis van Vitamine E? Nauwelijks mogelijk, experts

Biologische mechanismen is om te bouwen volgens AMERIKAANSE onderzoekers, een teveel aan Vitamine E. Zo zal het lichaam verzorgen van alleen zijn, dat zelfs grote hoeveelheden van de essentiële Vitamine kan geen kwaad.

De grote Alpine geleerde Paracelsus wordt beschouwd als de grondlegger van de moderne geneeskunde. Van hem is de beroemde en vaak geciteerde zin: “Alle dingen zijn gif en niets is zonder gif; alleen de dosis maakt een ding niet een vergif.”

Dat deze wijsheid is niet van toepassing op alle stoffen, of van het organisme over mechanismen, niet om het te laten komen om niet alleen een toxische concentratie vertegenwoordigt in relatie tot de Vitamine E een studie van Professor Maret G. Traber van de prestigieuze Linus Pauling Instituut aan de Oregon State University in de verenigde staten.1

Natuurlijk, het was in het verleden verschillende studies hebben aangetoond dat een hoge inname van Vitamine E kan leiden tot gezondheidsrisico ‘ s. Dit standpunt wordt bevestigd, meer recent, een Meta-analyse, die combineert de inname van Vitamine E supplementen die een dagelijkse dosis van 400 IE, wat overeenkomt met 268 mg geassocieerd met een verhoogd risico van overlijden.

Twee keer zo hoge concentratie in het weefsel bij een zeer hoge inname van Vitamine E is mogelijk – maar niet schadelijk

studie vitamin e ÜberdosierungDe Amerikaanse wetenschapper tot de conclusie komt dat de biologische mechanismen bestaan, het hoge niveau van Vitamine E verminderen, waarna het, daarom, volgens hun verklaring, het is bijna onmogelijk om te consumeren, een schadelijke hoeveelheid is. De basis voor een fort gebouwd definitief gesloten positie, een studie van het onderzoek gedaan op het gebied van de stofwisseling van Vitamine E vormen. Uit deze studies geïdentificeerd Prof. Draver twee belangrijkste systemen in de lever, die ervoor zorgen dat de content wordt beheerd van Vitamine E in het lichaam, en dat regelmatig en overtollige hoeveelheden worden uitgescheiden.

Dus, in tegenstelling tot sommige andere in vet oplosbare vitamines zoals Vitamine A en D, is niet mogelijk voor giftige niveaus van Vitamine E die zich ophopen in de lever of andere weefsels. Een zeer hoge inname kan alleen worden over de misbräuch inname van voedingssupplementen bereikt, zal leiden, volgens een onderzoeker van Oregon tot een maximum van een verdubbeling van het weefsel gehalte aan Vitamine E. Dit was echter niet schadelijk en kan ontstaan door de wisselwerking van Vitamine E Vitamine K, een zekere neiging tot bloeden is, maar verbonden aan een onderzoek met een risico voor de gezondheid.

Vitamine E is een plantaardige olie-Vitamine

vitamin e öl dosierungVolgens het advies van Prof. Draver dus daarom is het ook minder nodig van de gevaren van een Overdosis van Vitamine E, in het bijzonder als ongeveer 90 procent van de AMERIKAANSE burgers met voedsel, te weinig Vitamine E, dat is nogal een aanzienlijke gezondheidsrisico ‘ s kunnen worden gekoppeld. Een voldoende toevoer van Vitamine E, bijvoorbeeld, is belangrijk voor de meervoudig onverzadigde vetzuren beschermd tegen Oxidatie en andere essentiële lipiden tegen beschadiging worden beschermd. Vitamine E heeft een anti-inflammatoire en analgetische, bijvoorbeeld in het geval van Artritis en artrose.

De Oxidatie beschermende voordeel effect van Vitamine E in de Olie fabrikant. De toegevoegde Vitamine E beschermt de kwetsbare Omega-3 en Omega-6 vetzuren al in de fles in de voorkant van te snel verval.

Daarnaast is Vitamine heeft vastgesteld om een zo hoog mogelijke kwaliteit tegen een groot aantal degeneratieve ziekten. Minimale opname aanbevelingen hier zijn zeer relatief, omdat mensen met bepaalde gezondheidsproblemen of rokers hebben een aanzienlijke toename van de vraag. Een goede Vitamine E-inname kan worden bereikt door het verbruik van koud geperste plantaardige olie. Bijvoorbeeld zeven gram tarwe bevatten olie, die een weinig minder dan een eetlepel, en 12 mg Vitamine E, en dus over de dagelijks aanbevolen dosis voor jonge gezonde mensen.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top