Snelevacature Amsterdam

Een piep in de oren en Tinnitus, zodat de rest komt terug

Gegen Tinnitus und Ohrgeräusche hilft Ginkgo-Extrakt
Fluiten, rinkelen en geluid in het oor met medicijnen die de bloedsomloop bevorderen en de signaalverwerking in de hersenen, op zijn minst het volume van de irritante piep in de oren Oorsuizen vermindert de meest Recente studies tonen aan: Wanneer het oor is gek, helpt een werkzame stof uit de natuur. Gebruik de kracht van de Ginkgo boom.

Sommige patiënten hoort een donkere buzz, brom of ruis. Anderen hebben last van een Scheur, een hoog fluitend of Piepend. Bijna 20 miljoen Duitsers hebben al te lijden eenmaal onder een Tinnitus. Vaak wordt de beltoon in de oren optreden slechts tijdelijk. Echter, in het geval van bijna drie miljoen mensen zijn Getroffen, blijft u een leven lang. En het aantal patiënten snel toe. Ongeveer de helft van de patiënten kan slaan een deal met de Tinnitus. U geen gezondheidsproblemen. Anderen hebben een hoge mate van druk. Uw Privé-en professionele leven is ernstig aangetast. En, hoewel Tinnitus is eigenlijk een lichte ruis, vergelijkbaar met die van een bos in bijna alle rust (5 tot 10 decibel). De eigen SIP is ruis, bijvoorbeeld, van ongeveer 30 decibel is veel hoger.

Duur ruis of akoestische trauma ‘ s als Tinnitus veroorzaken

Wordt geactiveerd door het Lijden veroorzaakt door aandoeningen van andere organen, zoals het hart-en vaatstelsel. Of knelpunten in de cervicale wervelkolom. Oorzaken zijn vaak lange termijn geluid en akoestische trauma zoals een klap of een Explosie. En Stress: Onder invloed van het hormoon Cortisol, dat de kleinste bloedvaten kan spasmen in het oor. Hörsinnes en de zenuwcellen worden beschadigd. Precies hoe Tinnitus komt, is onderzocht, alleen in de aanpak. Het is vastgesteld dat het systeem filtert normaal onbelangrijk ruis. Echter, Stress is schadelijk voor het Gehoor van deze selectieve, en de hersenen classificeert het geluid plotseling als belangrijke signalen. Het resultaat: de Getroffen concentreren. En het is juist deze aandacht op zijn beurt versterkt het waargenomen geluid in het oor. De Tinnitus vicieuze cirkel begint.

Hulp uit de natuur

“Een piep in de oren die langer dan een dag te zijn van een medische noodsituatie en urgentie”, benadrukt Prof. Dr. Matthias tabel, Ulm. “Want hoe eerder de Tinnitus behandeling begint, des te beter de kans op genezing.” Eerst en vooral, het gaat om het verbeteren van de bloeddoorstroming in het binnenoor te beschermen tegen het horen van de cellen. Een Ginkgo kan helpen om speciaal extract. Tot nu toe, alleen een preparaat, waarvan het effect is aangetoond bij Tinnitus studies (Tebonin, apotheek). “De plant extract van elastisch maakt rode bloedcellen en verbetert de bloedcirculatie in de kleinste bloedvaten,” zegt de KNO-arts tafel. Belangrijk: Het duurt ongeveer twee weken voor de tinnitus regelmatig en voldoende hoge dosis inname (2x dagelijks. 120 mg) waarneembaar is en objectief meetbaar is verminderd. Op hetzelfde moment, en de subjectieve last van de tinnitus is beduidend lager.

Durch den Ginko-Extrakt wird die Signalverarbeitung im Gehirn nachhaltig verbessert.

Door de Ginkgo-extract, de signaalverwerking in de hersenen wordt verbeterd op een duurzame manier. De Tinnitus vicieuze cirkel kan met succes worden gebroken

Door de Ginkgo-extract, de vorming van nieuwe zenuwcellen projecties en verenigingen wordt gestimuleerd

Maar ook patiënten die al last hebben van langer dan drie maanden op een Tinnitus kan worden geholpen door gerichte therapie is een potentiële trigger. In het geval van Stress patiënten, is het belangrijk dat ontspanning kan worden technieken geleerd om te gaan met stress. “Parallel aan de therapie, ook hier is de Ginkgo biloba is voorgeschreven speciaal extract,” zegt de expert. Omdat de kruiden-Supplement maakt de hersenen om zich aan te passen en is in staat om van te leren, want het extract van de vorming van nieuwe zenuwcellen projecties en verenigingen wordt gestimuleerd. In het kort: De signaalverwerking in de hersenen wordt verbeterd op de lange termijn. Het resultaat: de Tinnitus vicieuze cirkel kan met succes worden gebroken. De piep in de oren te verdwijnen, en de Tinnitus is vergeten.

Geef een reactie

Scroll To Top