Snelevacature Amsterdam

“Een string van parels gestopt met mijn Reflux”

Patientin hat Reflux bekämpft
Helga Roest geleden over vier jaar bij Reflux. Titanium kralen met magnetische kernen, kon je eindelijk genezen zure Oprispingen chronische zuur blokkers van de apotheek niet een goede oplossing. Helga Roest was al helemaal schor. Een nieuwe procedure zou kunnen helpen haar op het laatst.

“Het maakt niet uit wat ik had gegeten – op de laatste na een paar uur heb ik spijt van gehad.” Helga Roest* gerapporteerd door de reflux. “Over vier jaar, ik heb Regurgitatie van deze vaak pijnlijke zuur. Eindelijk, ik was het eten bijna alleen maar van een eentonig dieet.” De maag zuur tast de tijd van haar stembanden. “Ik was schor. Als een bediende in een Baan centrum, is een grote hindernis.” Zelfs in de nacht het heeft geen rust. “Toen ik aan de linker kant, ik voelde me, als de slokdarm kroop. Daarna moest ik gaan zitten. Sommige nachten heb ik sliep in.” Snel, uw klachten zijn zo slecht dat haar Artsen een Chip in de slokdarm die de maatregelen van de zuurgraad. Helga: “Het resultaat was intens. Moet ik mij laten opereren aan u meteen.” Het wordt aanbevolen door de chef van chirurgie in de Protestantse ziekenhuis Herne, Duitsland, Professor Matthias Kemen.

Nieuwe, betere methode voor de behandeling van reflux

Zuur blokkeren of te binden

Bepaalde medicijnen helpen om de überbrodelnde maag zuur in het handvat. Er zijn twee verschillende mechanismen van actie: zuur-binder als een poeder, bruistabletten of gels. Zoals hun Naam al aangeeft, binden de overmatige zuur in de maag. Zuur blokker met hun actie zelfs eerder. Zorg ervoor dat niet alleen heel zuur. De medicijnen remmen van bepaalde eiwitten, de zogenaamde proton pompen, de vorm die in bepaalde maag-cellen aan het zuur. Deze proton pomp remmers als maagsap-resistente capsules zonder recept verkrijgbaar bij de apotheek. Maar wees voorzichtig: De greep naar de praktische zuur blokker van de apotheek is brandend maagzuur of aanhoudend Overgeven, hoewel verleidelijk. De regelmatige toepassing, maar draagt veel gevaren, waarschuwen artsen.

Hij onderzoekt haar en opmerkingen: Helgas maag maakt te veel zuur, en de sluitspier tussen de slokdarm en de maag niet goed sluit. Dan is de expert Helga melding van een nieuwe, zeer effectieve methode. In het geval van de “LINX Reflux Management Systeem” verzenden naar de dokter, en een Band gemaakt van titanium-ballen boven de maag naar de slokdarm. Het is zo flexibel dat het de slokdarm sluit tegen de stijgende zuur, maar voor eten en drinken, zelfs in geval van braken open. Na een ontmoeting met haar familie, Helga mee eens.

“Ik kan alles eten nu.” Voor de tussenkomst van de Professor, met behulp van een endoscoop, een dunne buis met een camera, hij zal introduceren via een kleine incisie. Dus hij kan het vergroten van de interne organen in HD-kwaliteit, en drie-dimensionaal op een Monitor. Drie verdere toevoegingen, hij beweegt de instrumenten waarmee hij wikkelt de “string of pearls” rond de slokdarm. Helga: “Mijn Reflux is gegaan, en mijn stem is helder weer. Maar het Beste deel is dat ik kan alles eten nu.” En: De wettelijke zorgverzekeraars betalen voor deze operatie.

*Naam veranderd door de redactie

 

Geef een reactie

Scroll To Top