Snelevacature Amsterdam

Een vitamine K-tekort veroorzaakt schade aan de slagaders

Het verlagen van de Vitamine-K-gehalte in het Serum, het meer calcium afzettingen in de kransslagaders. Dit is schadelijk voor de bloedvaten. Een goede Vitamine K-peil is niet alleen voor de gezondheid van de botten, maar ook voor het cardiovasculaire systeem is belangrijk, dus een Amerikaanse studie.

De in vet oplosbare Vitamine K komt van nature voor in twee vormen. Als Vitamine K1 of Fyllochinon, het is een onderdeel van veel plantaardige voedingsmiddelen zoals broccoli, sla of spinazie. In de Westerse Landen, de totale inname van Vitamine K uit deze bronnen is circa 90 procent. In het geval van K2-vitaminen zijn eigenlijk een groep. Ze worden ook wel menachinon (MK), goed voor ongeveer 10 procent van de Vitamine K-inname, kan worden gesynthetiseerd door de microflora in het maagdarmkanaal en komen daarom vaker voor in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong.

De MK-4 is rijk aan vlees, en MK-7, MK-8 en MK-9 ontstaan in de gisting, bijvoorbeeld melk tot kaas. Een speciale rol wordt hier gespeeld door een traditionele bereiding van voedsel uit Japan, van vegetarische bronnen van Vitamine K2 en Natto. Kleine soja zijn gemengde bonen met het oorspronkelijk gemaakt van rijst stro-afgeleide bacteriën. Dit leidt tot een gisting in een zeer hoge concentratie van MK-7 Vitamine K2. De productie van Natto van de 11. Eeuw. In feite, is het waarschijnlijk minstens 1000 jaar ouder. Vandaag, Natto wordt ook gebruikt als een extract in supplementen.

K-vitaminen is pas Onlangs in de focus van Wetenschappen

Zo oud is de voorbereiding van de Vitamine-K-bom Natto is nog zo jong, het onderzoek naar K-vitaminen, is het alleen ontvangen in het jaar 2009 door de Europese autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) goedkeuring voor gebruik in levensmiddelen en voedingssupplementen.

Een Probleem van wetenschappelijk onderzoek, dit geldt ook voor de huidige studie, de Vitamine K1, als het degradeert zeer snel. Zijn halve leven is slechts één tot twee uur. Dat is te zeggen, het is nogal problematisch, zelfs direct na het innemen van de aanbevolen dagelijkse dosis, de concentraties van meer dan één tot twee Nanomol per Liter Serum.

Dat doet niets af aan de Voordelen van de Vitamine voor de gezondheid. Het moet resultaten in zeer korte tijdsintervallen, permanent. Wetenschappers van de medische school aan de Wake Forest University in Winston-Salem, verenigde staten, echter, om te onderzoeken of het effect van de Vitamine K1 in een studie. De verenigde staten konden tonen aan de Amerikaanse onderzoekers voor het eerst dat een laag niveau van Vitamine K1 in het Serum met een hoge concentratie van calcium in de kransslagaders (CAC). Deze CAC wordt beschouwd als bijzonder gevaarlijk, als het gaat om de verkalking van de slagaders (atherosclerose), wat vaak leidt tot een hartaanval.

Belangrijke ontdekking voor de patiënten om de bloeddruk te verlagen agenten,

Hypertonie Bluthochdruck Vitamin KVan de studie werden de gegevens van 296 mensen, die sterk toegenomen CAC-waarden waren, evenals 561 mensen waarvan de waarden worden in het normale bereik waren.1 Door het bloed van het Vitamine-K1-niveau van de monsters is bepaald en met de CAC-inhoud in de relatie.

Kwam uit dat de vrijwilligers van de CAC-risico groep werden 34 procent meer kans op een tekort aan Vitamine K1, dan die van de gezonde groep. Echter, kunnen worden bepaald voor deze waarde heeft geen statistische significantie. Dit was echter, en dit is het belangrijke nieuwe kennis in de studie van Winston-Salem, de deelnemers, de bloeddruk-verlagende middelen. Om te bepalen precies hoe de aanvoer van Vitamine K1 tot een toename in de CAC-niveaus in mensen die afhankelijk zijn van Anti-hypertensie medicijnen, de onderzoekers Voor-en-Na studies, waarin de K1-CAC-verhouding, afhankelijk van het Vitamine-procurement kan worden vastgesteld.

Eventueel Vitamine K2 MK-7 is nuttiger dan Vitamine K1

De reeds genoemde moeilijkheden, vanwege de korte halfwaardetijd van Vitamine K1 in het bloed, bijgewoond door vertegenwoordigers van de voedingssupplementen producenten op de gelegenheid, het team van onderzoekers aan de ene kant, de erkenning in het voordeel van de K1-CAC-verbinding onthuld, aan de andere kant, echter, in toekomstige studies naar Vitamine K2 MK-7. Dit maakt het gewoon een betrouwbare bepaling en evaluatie van de waarden in het bloed, en de langere periode van effectiviteit is ook het bewijs dat een voedingssupplement van de Vitamine K1 is de voorkeur.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top