Snelevacature Amsterdam

“Een zachte OPERATIE genezen mijn diverticulitis”

Helene Gimpelmann hatte eine schwere Divertikulitis.
Helene Gimpel man (62) had een ernstige diverticulitis. Een nieuwe methode kunt u snel weer fit zijn Alle van een plotselinge, Helene Gimpel man (62) had ernstige pijn in de linker onderbuik. Met uw arts, leerde ze de reden: een ernstige diverticulitis. De operatie genezen uw darm ontsteking, lezen voor de praktijk Vita.

Als je Helene Gimpel man voelde een plotselinge sterke pijn in de linker onderbuik. Ze verdwijnen niet. Na twee dagen gaat ze naar de dokter. Zijn diagnose: Helene heeft een diverticulitis. Dit zijn kleine, zak-achtige uitsteeksels (diverticula) in de darmmucosa, is ontstoken.

Helene is het veranderen van uw dieet: Geen winderig eten, veel Kefir, want het is goed voor de darmflora, veel drinken. Ze houdt. “In feite, ik had na twee weken geen pijn meer,” herinnert ze zich van de tijd vóór de leeftijd van elf.

Een plotselinge sterke pijn treedt opnieuw

Zolang alles goed gaat. Maar in September 2004, de buikpijn plots terug zijn. Nu Helene voelt zich ziek, heeft koorts. De huis arts schrijft u antibiotica, en in de komende vier weken, je moet eten alleen vloeibaar voedsel en gruel, ter verlichting van de darm. In de tijd die ze neemt om vier ponden, en zal de pijn verdwijnen.

Maar na elke diverticulitis littekens. Waar de littekens zijn, is de darm steeds strakker. De druk stijgt, brengt een nieuw anti-inflammatoire recidieven. Aan het einde van 2006 het is weer die tijd. Uw arts adviseert nu om de OP, raadt Dr. Wolfgang Spangenberger, chef van chirurgie op de Vinzenz – -Pallotti Ziekenhuis in Bensberg, in de buurt van Keulen. Omdat hij aan het doen is de OPERATIE met kleine sneetjes en een nieuwe ultrasoon-schaar.

Diverticulitis in de dikke-darm-sectie

Na een colonoscopie en een Computer tomografie van de chef-arts Helene legt uit: “De prognoses zijn in de S-vormige onderste gedeelte van de Darm, de Sigma. Er, ze komen het meest voor, omdat de druk van de spijsbrij het hoogst is.” De aangedane stuk darm, met Helene ongeveer 25 cm, moet worden verwijderd.

Tijdens de procedure, Dr. Spangenberger een, leidt via een kleine snede onder de navel en een laparoscoop. De buis met een Mini-camera is 1 cm, dun, zendt een 20-voudig vergroot beelden op een Monitor. Twee lekke banden voor de instrumenten zijn 5 mm groot. Een snede van 4 cm, de chirurg moet verwijderen van de afgescheiden stuk van de Darm. Deze incisie maakt hij in de oude appendicitis litteken van Helene, zodat geen extra litteken. Ten eerste, hij scheidt een deel van de darm tot 40 cm in de lengte van de omliggende vetweefsel en bindweefsel. Om dit te doen, gebruikt hij de nieuwe, op slechts 5 mm in dikte, ultrasone schaar. Een Generator levert een snelle oscillaties in de schaar, de verwarming van het weefsel tot 50°C. op die manier de schepen gebonden te worden gescheiden, is er nauwelijks bloeden.

Nu, de chirurg maakt de gratis beïnvloed van de Darm en trekt het uit door de grotere abdominale incisie. Met een speciaal instrument, hij verbindt de open darm Eindigt bij het nieten van hen met kleine titanium nietjes.

De Operatie duurt ongeveer 90 minuten. De volgende dag, Helene is toegestaan om op te staan, en na vijf dagen is ze terug naar huis. Helene: “Nu kan ik alles eten wat nogmaals, ik heb geen pijn meer!”

Het Gevaar: Darmobstructie

Ongeveer 40% van de mensen hebben diverticula in de darm. Elke Vijfde keer dat ze ontsteken (diverticulitis). Ten eerste wordt behandeld met antibiotica. Maar wanneer de diverticula ontstoken worden, opnieuw en opnieuw, moet worden verwijderd van de aangedane stuk Darm. Anders kan dit leiden tot een levensbedreigende intestinale obstructie of peritonitis.

Geef een reactie

Scroll To Top