Snelevacature Amsterdam

Effect van Omega 3 op, ontwikkelt het kind meer dan het jaar

In het kind de leeftijd van het nemen van Omega-3 vetzuren kunnen het verbetert de cognitieve vaardigheden, d.w.z. intelligence en perceptie, met een multi-jaar vertraging. Dit is het resultaat van een Amerikaans onderzoek.

Vaak, mensen in snelle tijden zijn onder voorbehoud van fout, een schakelaar effect van de medicatie of wat, nemen een dag om voedsel of voedingssupplementen. Deze misvatting komt rechtstreeks in vergelijking met geneesmiddelen, zoals in de geneeskunde, velen uit het daadwerkelijk klachten in een zeer korte tijd, maar vaker wel dan niet de oorzaken te bestrijden.

In werkelijkheid, achter de positieve eigenschappen, in het bijzonder in het geval van voedingssupplementen of van hun bestanddelen, te worden genomen met een gezond dieet, meer op de lange termijn activiteiten. Het voorbeeld van de meervoudig onverzadigde Omega-3-vetzuur docosahexaeenzuur (DHA), onderzoekers aan de Universiteit van Kansas, verenigde staten tonen aan dat bepaalde effecten kunnen ook optreden na jaar.1

Omega-3 in de eerste twaalf maanden van het leven effecten toegediend tot zes jaar goed voor

Omega 3 Fettsäuren Gedächtnis IntelligenzErkend door de US-Amerikaanse wetenschappers hebben voor hun kleine, gerandomiseerde steekproef van de studie in de onderwerpen die in de vroegste eeuwen van het leven direct na de geboorte.

Een totaal van 81 baby ‘ s werden geselecteerd. Van deze, 19 Placebo kregen, en 62 kregen naast hun gewone babyvoeding een DHA Supplement en de meervoudig onverzadigde Omega-6 arachidonzuur (ARA). Terwijl de laatste was stabiel 0.64 procent van de totale inname van vet, was DHA in verschillende doses – 0.32%, 0.64% en 0,96% van het aandeel van vet toegediend in het eten.

De toevoeging van babyvoeding werd uitgevoerd in de eerste twaalf maanden van het leven. De vijf-jaar Observatie periode. Aan het eind van de studie van de kinderen waren zes jaar oud. In de 18e maand, de gegevens van de kinderen werden weer opgenomen, en de leeftijd gestandaardiseerde en specifieke cognitieve Tests om de zes maanden tot zes jaar.

Het is aangetoond dat de kinderen van de DHA-groep, met één en een half jaar, of zes maanden na het einde van de suppletie, is er geen significante toonde significante verschillen in hun talige en andere cognitieve vaardigheden.

Op de leeftijd van drie tot zes jaar, maar significante effecten op het Leren van regels in de taken die vereisen dat de remming van de mogelijkheid, alsmede in de woordenschat en IQ werden gevonden. Hier zijn de kinderen van de DHA-groep voorafgaand aan de kinderen in de Placebo-groep aanzienlijk.

Voedingssupplementen hebben een lange-termijn – korte-termijn studies zijn vaak niet

lernen kinder vitamine Verbazingwekkend, de kinderen bereikt de beste resultaten, die werden gevoed in hun kinderschoenen met een lage dosis DHA (0.32% en 0,64%). Alleen in het geval van de cognitieve prestaties van één van de gestandaardiseerde Tests van de kinderen nam in hun eerste 12 maanden van zijn leven was 0.64% of 0.96 procent DHA in een verhouding tot de totale inname van vet worden gehaald, betere resultaten.

Op het gebied van ruimtelijk Denken en geavanceerde probleem oplossingen, geen verschillen tussen de groepen konden worden aangetoond. De studie van Kansas toont weer eens aan dat het onderzoek moet worden gemaakt op de effectiviteit van de supplementen op de lange termijn. Echter, aangezien dit zeer tijdrovend en kostbaar, veel studies vaak slechts in een beperkt tijdsbestek.

Vaak zijn de effecten niet kan worden geïdentificeerd, wat resulteert in een fatale manier, het is geconcludeerd dat suppletie brengt geen voordelen voor de gezondheid. Lange termijn studies zoals die van het heden naar DHA in de kinderschoenen meestal tonen verschillende resultaten. De hierboven genoemde schakelaar effect, dus een “instant effect”, maar kan worden in het geval van voedingssupplementen is niet te verwachten.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top