Snelevacature Amsterdam

Effectieve Anti-Aging Met pine bark extract om rimpels te verminderen

Crèmes die glad te strijken rimpels, kan meer kosten dan 50 euro voor een kleine Tigelchen. Met name de levering van het Interieur is voor een gezonde, gladde huid is belangrijk. De in düsseldorf gevestigde onderzoeks-Instituut heeft nu bevestigd: pine bark extract kan de huid het verouderingsproces te stoppen en zelfs omkeren.

Het Leibniz-Instituut voor milieu-geneeskunde aan de Heinrich-Heine-Universiteit van Düsseldorf, Duitsland, is gespecialiseerd op basis van onderzoek in het veld van de wetenschap en de geneeskunde. Een focus van de studie op problemen van de cel-biologie.

In deze context, een nieuwe studie moet worden gezien, die zich bezighoudt met het effect van pine bark extract op de huid.1 Als de proefpersonen kreeg ongeveer 20 vrouwen. De deelnemers waren tussen de 55 en 68 jaar oud en had geen gezondheidsproblemen. 2 pine bark extract is natuurlijk afgeleid, is onderzocht voor decennia en wordt gekenmerkt door goede verdraagbaarheid.

Over een periode van 12 weken, de deelnemers nam een dagelijkse 75 milligram van deze pine bark extract. Na afronding van het onderzoek, een belangrijke Anti-Aging-effect.

Aanzienlijke verbetering van de huid-vocht-opslag

haut gesund falten reduzieren pinienrindenextraktControl studies toonden aan dat de bijna drie maanden inname van pine bark extract verhoogt de productie van hyaluronzuur in de huid door 44 procent.

Hyaluronzuur kenmerkt zich onder andere door het feit dat het binden van een hoop water, en tegelijkertijd zeer drukvast zijn. Alleen 0.16 gram nodig om een Liter water. Hyaluronzuur is een belangrijke vocht opslag van de huid. Vanaf de leeftijd van ongeveer 30 jaar van het leven, de hoeveelheid hyaluronzuur vermindert in de huid. Op het proces van veroudering, zoals rimpels of uitdroging van de huid. In de düsseldorf studie gemeten toename van hyaluronzuur een direct effect had tegen veroudering van de huid.

Dus een stijging met 25 procent elasticiteit en een toename van het vochtgehalte van de huid tot acht procent werden gevonden. Zelfs de huid rimpels verdwenen, maar slechts drie procent. De meest significante effecten lieten de pine bark extract voor de deelnemers die was, door de natuur, een bijzonder droge huid.

– Collageen en hyaluronzuur-producerende genen gestimuleerd

Daarnaast zijn de onderzoekers ook gewezen op een verhoogde activiteit van genen die betrokken zijn bij de productie van collageen en hyaluronzuur. In de geest van de düsseldorf Instituut voor de studie vertegenwoordigt een baanbrekende werk op het gebied van huid-hydratatie en elasticiteit verhogende effecten van pine bark extract, hoewel sommige eerdere studies rapporteerden een betere huid bloedsomloop evenals behoud en bescherming van collageen en Elastine.

Studie:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top